Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με το Alexa ranking

v5net

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά όποιος γνωρίζει σχετικά παρακαλώ ας μου λύσει μερικές απορίες γιατί δεν τη βγάζω καθαρή

πρόσφατα άλλαξα domain,και το παλιό το χρησιμοποιώ μόνο για να κάνει redirect στο νέο.

μπήκα στο alexa help system και τους ζήτησα να ενοποιήσουν (merge) τα domains διευκρινίζοντας ότι πρόκειται για την ίδια ακριβώς σελίδα και ότι το παλιό domain δεν έχει πλέον επισκεψιμότητα αφού το μόνο που κάνει είναι redirect στο νέο.

μετά από 2 ώρες μου γράφει ένας ok,done και θα δω τα αποτελέσματα σε περίπου 2 μέρες.

τα είδα πράγματι και παρά τρίχα γλύτωσα το εγκεφαλικό,no ranking και οι δυο σελίδες και μετά από κάνα δύο ώρες και οι δυο στα 19.000.000

δε με απασχολεί πλέον το ότι έχασα σε ενα λεπτο 16 εκατομύρια θέσεις,εντάξει το έχω χωνέψει,αυτό που με ανυσηχεί τώρα είναι ότι επί μια βδομάδα δε λέει να ξεκολήσει από εκεί το νούμερο,η κίνηση στη σελίδα είναι η ίδια και λίγο αυξημένη αλλά ανυσηχώ μήπως αυτοί βλέπουν ότι η μία έχει κίνηση η άλλη όχι και αφού τις έχουν κάνει μία

η καινούργια χαντακώνεται από την παλιά.

μα πως να έχει κίνηση η παλιά αφού όλη την κίνηση την στέλνει στη νέα;;

πως να ξεφύγω από αυτή τη παγίδα επιτέλους;

εγω φταίω που θέλησα να είμαι ειλικρινής,έπρεπε να μην αναφέρω τίποτα και να αφήσω τα πράγματα μόνα τους.

τι να κάνω ρε παιδιά; μούρχεται να τα παρατήσω

Δημοσ.

Δεν ξερω κατα ποσο μετριεται το Redirect στο Alexa και αν απλα λαμβανουν υποψη την πρωτη διευθυνση πραγμα πιθανο και λογικο. Αλλιως θα πρεπει να μετραει και τις 2 διευθυνσεις πραγμα οχι και τοσο σωστο.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα , εχω και εγω ενα προβλημα

Περσι τετοιο καιρο ειχα φτασει μεχρι και 70.000 λογο ενος κλειδωματος απο το παλιο hosting mesa se lιγες μερες ανεβηκα μεχρι τα 200.000 το πηρα χαμπαρι και το αλλαξα (μαζι και το hosting)

αρχισα σιγα-σιγα να ανεβενω αλλα , εδω και 2 μηνες ενω καθημερινα υπαρχει ανοδος συνεχεια πεφτω ξανα και εχω φτασει τα 273.000

Για να καταλάβετε μεσα σε 10 μερες απο 258.000 πηγα στα 273.000 !!!

Τι μπορει να φταιει ?

Το /robots.txt το εχω :

># robots.txt
Sitemap: http://xariseto.gr/sitemapindex.xml

User-agent: *
Disallow: /adm/
Disallow: /cache/
Disallow: /download/
Disallow: /files/
Disallow: /gallery/
Disallow: /images/
Disallow: /includes/
Disallow: /language/
Disallow: /mysqldumper/
Disallow: /mods/
Disallow: /portal_install/
Disallow: /styles/
Disallow: /mcp.php
Disallow: /memberlist.php
Disallow: /posting.php
Disallow: /report.php
Disallow: /search.php?
Disallow: /ucp.php
Disallow: /viewonline.php
Disallow: /newsletter.php
Disallow: /style.php
Disallow: /viewtopic.php?style

Δημοσ.

Νομίζω είναι λογικό. Τα αποτελέσματα της alexa είναι στατιστικά οπότε δεν είναι απαραίτητο να ταυτίζονται με τα κανονικά στατιστικά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...