ravage19 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δεν χρειάζεται cd key. Απλά αγνώησέ το. Παίξε το free και αν σου αρέσει και θέλεις να προχωρήσεις μπορείς να προχωρήσεις. Το παιχνίδι είναι δωρεάν ούτος η άλλος.
Dimitris362 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 πως να το αγνοήσω? δεν με αφηνει να προχωρήσω εαν δεν δωσω σιντικι
lizardking Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 άλλες δυο ερωτήσεις έχω φτάσει στο level 40 και θέλω να ρωτήσω γιατί δεν παίρνω άλλους πόντους για να κάνω αναβαθμίσεις από την πρωτεύουσα μου? και δεύτερο έχω πάρει και το πακέτο για την Κρήτη , πως βγαίνει η πρώτη αποστολή που στην πέφτουν ανά κύματα από καταπέλτες , ελέφαντες και ότι άλλο υπάρχει, δεν προλαβαίνω να φτάσω στο τρίτο επίπεδο το κάστρο ώστε να βγάλω του καταπέλτες, έχω πάρει και κάποιους advisor cards αλλά και πάλι τίποτα.
toniloco3 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 άλλες δυο ερωτήσεις έχω φτάσει στο level 40 και θέλω να ρωτήσω γιατί δεν παίρνω άλλους πόντους για να κάνω αναβαθμίσεις από την πρωτεύουσα μου? και δεύτερο έχω πάρει και το πακέτο για την Κρήτη , πως βγαίνει η πρώτη αποστολή που στην πέφτουν ανά κύματα από καταπέλτες , ελέφαντες και ότι άλλο υπάρχει, δεν προλαβαίνω να φτάσω στο τρίτο επίπεδο το κάστρο ώστε να βγάλω του καταπέλτες, έχω πάρει και κάποιους advisor cards αλλά και πάλι τίποτα. ποντους για αναβαθμισεις επερνες 3 καθε lvl οποτε τωρα που τερματισες παπαλα πρεπει να κανεις σωστη διαχειρηση των ποντων συμφωνα με τον τροπο παιχνιδιου σου.. τωρα για την κρητη δν ξερω δν το εχω παιξει αλλα δες μηπως βρεις στο utube τπτ..
shooterg Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Το “Age of Empires Online” – το επόμενο κεφάλαιο, της σειράς παιχνιδιών του Age of Empires με τις υψηλότερες πωλήσεις - θα είναι διαθέσιμο παγκοσμίως στις 16 Αυγούστου, στα καταστήματα λιανικής και online στο AgeofEmpiresOnline.com. Στην έναρξη της κυκλοφορίας του, το παιχνίδι θα διαθέτει δύο από τους μεγαλύτερους αρχαίους πολιτισμούς – τον Ελληνικό και τον Αιγυπτιακό – και θα προσφέρει περισσότερες από 40 ώρες δωρεάν παιχνίδι, όπου θα μπορείτε να παίξετε σε συνεργασία ή ανταγωνιστικά, να κατασκευάσετε και να ανταλλάξετε αντικείμενα και να ανεβείτε επίπεδα! Καθώς οι παίκτες μεγαλώνουν τις αυτοκρατορίες τους και αναζητούν νέες περιπέτειες, το “Age of Empires Online” θα δίνει τη δυνατότητα για αγορά εντελώς καινούριων πακέτων Premium περιεχομένου (Premium Content Packs). Τα πάντα, από εντελώς καινούριους πολιτισμούς μέχρι και πακέτα Booster με νέες λειτουργίες στο παιχνίδι και πολλά ακόμα, είναι διαθέσιμα! Αυτό θα είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι Age of Empires, με νέες αλληλεπιδράσεις, προσαρμογές και παιχνίδι με πολλούς παίκτες (MMORPG) σε έναν εξελισσόμενο κόσμο. Απορω γιατι δεν υπαρχει θεμα με αυτο το παιχνιδι εχει βγει απο τον αυγουστο Οποιος θελει μπορει να με κανει add shooterakos λεγομαι
nicoc89 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 παίζει κανεις? καλό ? τα aoe 1 + 2 ηταν απο τα αγαπημένα μου παιχνίδια μικρός και τώρα σκέφτομαι να ασχοληθώ
Bigi444444 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Ομολογώ πως γούσταρα να έβγαινε και σε steam καθώς δεν πάω καθόλου το gfwl.Δεν το περίμενα βέβαια ότι θα το έβγαζαν και εχθές πριν πέσω για ύπνο, που το είδα, ξαφνιάστηκα ευχάριστα.Επιτέλους αν θέλουμε να πάρουμε και κάποιον άλλο πολιτισμό μπορούμε να το κάνουμε εύκολα! Ερώτηση ξανθιάς: ο λογαριασμός gfwl που έχουμε ήδη θα αναγνωρίζεται μαζί με τους πολιτισμούς που έχουμε αγοράσει και δε θα χρειαστεί να κάνουμε νέο λογαριασμό, σωστά; nicoc89, εμένα πάντως μου άρεσε αρκετά.Είναι και πολύ όμορφο οπτικά κιόλας.Τώρα πια που είναι και στο steam είναι παιχνιδάκι να το δοκιμάσεις και μόνος σου για να αποφασίσεις.Με 5 ευρώ ανά πολιτισμό νομίζω πως είναι καλά.Μπορείς δηλαδή και με έναν πολιτισμό να ασχοληθείς πολλές ώρες.
lizardking Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 παίδες επειδή με έχει τρελάνει με της αποσυνδέσεις κάθε 1 ώρα έχω παίξει 10 φορές την ίδια πίστα και κάθε μια ώρα τρώω αποσύνδεση από το windows live χωρίς να έχω κάποιο πρόβλημα με την σύνδεση μου, δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.
pontios16 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 πως να το αγνοήσω? δεν με αφηνει να προχωρήσω εαν δεν δωσω σιντικι Και σ' εμένα έτσι είναι :/ μου λέει cd key συνέχεια! το κατέβασα και από το official site αλλά και από το steam μπας και έχει διαφορά, αλλά τίποτα... Δεν μπορώ με τίποτα να παίξω το free πφφφφφφφφφφ Χαχαχαχα και όμως ήταν τόσο απλό χαχα θέλει λίγο ψάξιμο απλός χιχι! Φίλε μου άκου! όταν πατήσεις PLAY μετά πάτα την πρώτη επιλογή που λέει new profil αυτό μετά θα σε πει να δώσεις το hotmail σου...το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δώσεις το mail που έχεις και μετά να κάνεις Accept στο xbox- Live και μετά πάνε ξανα στο παιχνιδάκι σου και καλό λιώσιμοοοοοο!!! Αρχίζω και εγώ από αύριο να παίζω
lizardking Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 το έχω κάνει και αυτό που λες, έχω επίσης αγοράσει και κάποιους, αλλά πάλι τα ίδια. τελικά αυτό που πρέπει είναι από τον ρουτερ να ενεργοποιήσεις το Upnp .
mchls Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Age of Empires Online interview: Tech trees and civ customization In part one of our interview with Gas Powered Games, we heard all about the changes to Age of Empires Online’s free-to-play model. In part two, the guys give us the lowdown on mechanical changes coming in the summer update, including a tech tree revamp. Read on!
kostacurtas Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Age of Empires Online is now completely free-to-play Age of Empires Online has gone free-to-play, Gas Powered Games has announced. Previously only free-to-try, all content is now available through in-game purchased or microtransactions. “We probably turned off a lot of players who would’ve kept playing had they been given the option to earn a Premium Civilization,” systems design lead Eric Williamsontold PC Gamer. In order to further entice you, a new team-based multiplayer mode for level 40 and up has been added. It’s called Alliance Wars. That’s not all though: current players will be given 500 Empire Points and those who create a new account will be handed 100 points.
xiti Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 κατεβαζω κανονικα το παιχνιδι και μετα μου ζηταει cd key..γιατι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα