Προς το περιεχόμενο

Age of Empires Online

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως θα έπρεπε να έχουμε μια ενημέρωση για το πότε θα φτιάξει αυτή η π@π@ρι@ της Microsoft πάλι ?

"το ξέρουμε το πρόβλημα και προσπαθούμε να το λύσουμε" 5 ώρες τώρα εμένα δεν μου λέει τίποτα νομίζω κ στους υπολοίπους..

Βαρέθηκα να είναι εισπρακτικές μόνο αυτές οι εταιρίες.. επιτέλους κάποτε ας μας σεβαστούν και να γίνουν και ανταποδοτικές.

Ακόμα μια φορά αρκετές ώρες κάτω ο @@Server.. Αλητείες..

• Απαντ. 146
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν είσαι καινούριος στα rts είναι μια αρκετά καλή επιλογή. Το δωρεάν μέρος του θα σε απασχολήσει για αρκετό καιρό και μετά θα μπορείς να μπεις στιν πιο ανταγωνιστική.

Εγώ που είχα είδη εμπειρία με τη σειρά και ποτέ δεν μου άρεσε το single player σε rts δεν άντεξα πολύ καιρό. Παρόλαυτά το pvp είναι αρκετά καλό. Εγώ απλά ξενέρωσα λόγω τον quest που είναι καθαρά δικιά μου ιδιοτροπία ;p

Δημοσ.

παίδες μια ερώτηση στην αποστολή που λέει ότι μέσα σε 5 λεπτά πρέπει να φτιάξεις 10 farms πως τελειώνει αυτή παίδες γιατί δεν προλαβαίνω με τίποτα και έχω σκάσει.

Δημοσ.

6 food - 8 wood ή 9 - age up - όλοι στο wood εκτός 2. train villagers - build all farms! fast!

Για να τα καταφέρεις χρησιμοποία το hotkey F με το οποίο χτίζεις τις φάρμες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλει καλό timing αυτή.Μην κάνεις age up με τη μία.Περίμενε λίγο να μαζέψεις resources.Θα σε βοηθούσε επίσης αν έβαζες advisor cards που μειώνουν κόστος κτιρίων ή και χτισίματος.Εγώ βοηθήθηκα και από μία που μου έκανε τους πολίτες αρκετά πιο φθηνούς.Πάντως οριακά την έβγαλα, αλλά το αντικειμενάκι που παίρνεις μετράει...

Επεξ/σία από Bigi444444
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τουρνουά: Age Of Empires Online.

Όποιοι ενδιαφέρονται ας μου στείλουν πμ η στο drgame

Επεξ/σία από Dr Marley
Δημοσ.

gj με το τουρνουά παίδες!

Απλά ίσως έπρεπε να βάλετε και μια κατηγορία 40+ και τα έπαθλα να πάνε σε αυτήν και την 31-40.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδες, βρηκα ενα λινκ που μου λεει age of empires online play for free. πατησα μπηκα μεσα ψαχτηκα και οταν παω να αρχισω μου ζηταει cd key και να παω στο μαρκετ. ειναι τζαμπα η με δουλεύει? πως γινετε να παρακαμφθεί το cd key για να παιξω free? κανενας?

Επεξ/σία από Dimitris362

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...