Cham Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Πάντα υπάρχουν λύσεις.. να κάνεις τις 15"<> 32" Αρκεί να μην θέλει κάνεις την Tv
Bigi444444 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Πώς μπορώ να πουλήσω αντικείμενα σε άλλους παίχτες από τα μαγαζιά μου βρε παιδιά;Και στο chat πώς τα εμφανίζω σαν συνδέσμους που αν τα κλικάρει ο άλλος δείχνει περί τίνος αντικειμένου πρόκειται;Το είχα δει στη beta να συμβαίνει.
keeper5511 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Καλημερα παιδια σε ολους! Θα ηθελα να ρωτησω αν μπορεις με την αγορα του παιχνιδιου απο μαγαζι να επιλεξεις σαν λαο τους αιγυπτιους?Ρωταω γιατι εξω απο παιχνιδι γραφει greeks edition.Το εχει δοκιμασει κανενας?Περιμενω μια σιγουρη απαντηση παιδια ωστε να προβω στην αγορα του παιχνιδιου..
Bigi444444 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Σα λαό μπορείς να τους επιλέξεις έτσι κι αλλιώς (και στη free έκδοση δηλαδή).Το premium περιεχόμενό τους δε μπορείς να ξεκλειδώσεις με τη gamecard αυτή.Και νομζίω πως ακόμα στην Ελλάδα μόνο τους Έλληνες μπορείς να αγοράσεις.
keeper5511 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Θεωρεις οτι δεν υπαρχει καποια εκδοση ωστε να μπορεις να επιλεξεις οποιον απο τους 2 θες δηλαδη?Οποτε πρεπει να το αγορασω μονο απο το επισημο site του παιχνιδιου?Περιμενω καποιον που το εχει αγορασει να μου το πει σιγουρα...
Bigi444444 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι στην Ελλάδα απ' όσο ξέρω δεν κυκλοφορεί premium έκδοση με αιγυπτίους.Δεν ξέρω όμως αν μπορείς να τους αγοράσεις από το marketplace ή αν θα βρεθεί κάποιος να το έχει δοκιμάσει... Αλλιώς αγόρασε τους Έλληνες και παίξε και με τους Αιγυπτίους ως free.Κι εγώ έτσι το έχω κάνει.
Cham Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 ...και την στιγμή που τελειώνεις την πίστα του 12ου βασιλείου στην Κύπρο και είσαι έτοιμος να πανηγυρίσεις που έβγαλες όλη την Κύπρο μόνος σου.. πέφτει ο Server του LIVE στην Ελλάδα ! ? ...και έτσι άρχισε ο καυγάς !
Cham Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Μήπως θα έπρεπε να έχουμε μια ενημέρωση για το πότε θα φτιάξει αυτή η π@π@ρι@ της Microsoft πάλι ? "το ξέρουμε το πρόβλημα και προσπαθούμε να το λύσουμε" 5 ώρες τώρα εμένα δεν μου λέει τίποτα νομίζω κ στους υπολοίπους.. Βαρέθηκα να είναι εισπρακτικές μόνο αυτές οι εταιρίες.. επιτέλους κάποτε ας μας σεβαστούν και να γίνουν και ανταποδοτικές.
keeper5511 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπερα σε ολους! Αποφασισα να αγορασω το premium πακετο των Αιγυπτιων απο το Marktplace.Εδωσα κανονικα τα στοιχεια της πιστωτικης μου και την δεχτηκε.Μου κρατησε 3 ευρω λογω επιβεβαιωσης της τραπεζας βεβαια τα οποια στα ξαναεπιστρεφουνε πισω (βαση των Terms του παιχνιδιου).Στην συνεχεια προσπαθησα να κανω κανονικα την αγορα και επαιρνα το ακολουθο μηνυμα:"Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά τη συναλλαγή. Προσπαθήστε ξανά αργότερα."!!Γνωριζει καποιος να μου πει τι φταιει ακριβως?Δυστυχως η εναλλακτικη επιλογη μετα ειναι να αγορασω ποντους (αναγκαστικα πρεπει να δωσω 24 ευρω) ωστε να δοκιμασω με αυτους.Περιμενω την βοηθεια σας.Ευχαριστω
@zouve@ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Θέλω να κάνω ένα format στο pc μου και σκέφτομαι μη χάσω τα save games ξέρετε που τα "φυλάει" ? το παιχνίδι το αγόρασα από το net ξέρετε πως θα κατεβάσω ξανά το premium content που έχω αγοράσει ?
Dr Marley Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Μπορείς να το κατεβάσεις ξανά όπως και στην αρχή μεσώ WindowsLive περνά απο το www.drgame.gr είναι ενα πειραματικό project οπου προσπαθεί να μαζέψει ελληνικές κοινότητες παιχνιδιών και έχει δημιουργήσει μια για AOEO
@zouve@ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Μπορείς να το κατεβάσεις ξανά όπως και στην αρχή μεσώ WindowsLive περνά απο το www.drgame.gr είναι ενα πειραματικό project οπου προσπαθεί να μαζέψει ελληνικές κοινότητες παιχνιδιών και έχει δημιουργήσει μια για AOEO τα saves που τα κάνω backup ?
@zouve@ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 τα save είναι μεσώ server ευχαριστώ, απλώς ήθελα να σιγουρευτώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα