Προς το περιεχόμενο

Age of Empires Online

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 146
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πώς μπορώ να πουλήσω αντικείμενα σε άλλους παίχτες από τα μαγαζιά μου βρε παιδιά;Και στο chat πώς τα εμφανίζω σαν συνδέσμους που αν τα κλικάρει ο άλλος δείχνει περί τίνος αντικειμένου πρόκειται;Το είχα δει στη beta να συμβαίνει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημερα παιδια σε ολους!

Θα ηθελα να ρωτησω αν μπορεις με την αγορα του παιχνιδιου απο μαγαζι να επιλεξεις σαν λαο τους αιγυπτιους?Ρωταω γιατι εξω απο παιχνιδι γραφει greeks edition.Το εχει δοκιμασει κανενας?Περιμενω μια σιγουρη απαντηση παιδια ωστε να προβω στην αγορα του παιχνιδιου..

Δημοσ.

Σα λαό μπορείς να τους επιλέξεις έτσι κι αλλιώς (και στη free έκδοση δηλαδή).Το premium περιεχόμενό τους δε μπορείς να ξεκλειδώσεις με τη gamecard αυτή.Και νομζίω πως ακόμα στην Ελλάδα μόνο τους Έλληνες μπορείς να αγοράσεις.

Δημοσ.

Θεωρεις οτι δεν υπαρχει καποια εκδοση ωστε να μπορεις να επιλεξεις οποιον απο τους 2 θες δηλαδη?Οποτε πρεπει να το αγορασω μονο απο το επισημο site του παιχνιδιου?Περιμενω καποιον που το εχει αγορασει να μου το πει σιγουρα...

Δημοσ.

Ναι στην Ελλάδα απ' όσο ξέρω δεν κυκλοφορεί premium έκδοση με αιγυπτίους.Δεν ξέρω όμως αν μπορείς να τους αγοράσεις από το marketplace ή αν θα βρεθεί κάποιος να το έχει δοκιμάσει...

Αλλιώς αγόρασε τους Έλληνες και παίξε και με τους Αιγυπτίους ως free.Κι εγώ έτσι το έχω κάνει.

Δημοσ.

...και την στιγμή που τελειώνεις την πίστα του 12ου βασιλείου στην Κύπρο και είσαι έτοιμος να πανηγυρίσεις που έβγαλες όλη την Κύπρο μόνος σου.. πέφτει ο Server του LIVE στην Ελλάδα ! ?

post-223301-0-82784100-1315911104_thumb.png

...και έτσι άρχισε ο καυγάς !

Δημοσ.

Μήπως θα έπρεπε να έχουμε μια ενημέρωση για το πότε θα φτιάξει αυτή η π@π@ρι@ της Microsoft πάλι ?

"το ξέρουμε το πρόβλημα και προσπαθούμε να το λύσουμε" 5 ώρες τώρα εμένα δεν μου λέει τίποτα νομίζω κ στους υπολοίπους..

Βαρέθηκα να είναι εισπρακτικές μόνο αυτές οι εταιρίες.. επιτέλους κάποτε ας μας σεβαστούν και να γίνουν και ανταποδοτικές.

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους!

Αποφασισα να αγορασω το premium πακετο των Αιγυπτιων απο το Marktplace.Εδωσα κανονικα τα στοιχεια της πιστωτικης μου και την δεχτηκε.Μου κρατησε 3 ευρω λογω επιβεβαιωσης της τραπεζας βεβαια τα οποια στα ξαναεπιστρεφουνε πισω (βαση των Terms του παιχνιδιου).Στην συνεχεια προσπαθησα να κανω κανονικα την αγορα και επαιρνα το ακολουθο μηνυμα:"Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά τη συναλλαγή. Προσπαθήστε ξανά αργότερα."!!Γνωριζει καποιος να μου πει τι φταιει ακριβως?Δυστυχως η εναλλακτικη επιλογη μετα ειναι να αγορασω ποντους (αναγκαστικα πρεπει να δωσω 24 ευρω) ωστε να δοκιμασω με αυτους.Περιμενω την βοηθεια σας.Ευχαριστω

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Θέλω να κάνω ένα format στο pc μου και σκέφτομαι μη χάσω τα save games ξέρετε που τα "φυλάει" ?

το παιχνίδι το αγόρασα από το net ξέρετε πως θα κατεβάσω ξανά το premium content που έχω αγοράσει ?

Δημοσ.

Μπορείς να το κατεβάσεις ξανά όπως και στην αρχή μεσώ WindowsLive περνά απο το www.drgame.gr είναι ενα πειραματικό project οπου προσπαθεί να μαζέψει ελληνικές κοινότητες παιχνιδιών και έχει δημιουργήσει μια για AOEO

Δημοσ.

Μπορείς να το κατεβάσεις ξανά όπως και στην αρχή μεσώ WindowsLive περνά απο το www.drgame.gr είναι ενα πειραματικό project οπου προσπαθεί να μαζέψει ελληνικές κοινότητες παιχνιδιών και έχει δημιουργήσει μια για AOEO

τα saves που τα κάνω backup ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...