pc_admin Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Αυτο συμβαινει αν πας μεσα απο το παιχνιδι κ μπεις στο marketplace .εκει σε ολοους εχει θεμα. Θα πας απο εναρξη-->προγραμματα--->Microsoft Games for Windows Marketplace-->Games for Windows Marketplace και θα βαλεις το email kai password απο live και θα μπεις κανονικα. Εκει μπορεις να το αγορασεις κανονικα Επισης το premium content ειναι 19,9 ευρω για καθε ενα πολιτισμο που αγορασεις, αυτην την στιγμη εχει Ελληνες και Αιγυπτιους. Για αγορα απο μαγαζια (σε κουτι) νομιζω επιλεγεις απο το παιχνιδι ποιον απο τους 2 πολιτισμους που θελεις να κανεις premium καιτον κανεις . Ρε σεις ,τελικα η microsoft επρεπε να με πληρωσει για την υποστηριξη που σας δινω για το game , ειναι πολυ καλυτερη απο αυτη που εχει η ιδια στο παιχνιδι !!!! :-D
drillgr Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Αυτο συμβαινει αν πας μεσα απο το παιχνιδι κ μπεις στο marketplace .εκει σε ολοους εχει θεμα. Θα πας απο εναρξη-->προγραμματα--->Microsoft Games for Windows Marketplace-->Games for Windows Marketplace και θα βαλεις το email kai password απο live και θα μπεις κανονικα. Εκει μπορεις να το αγορασεις κανονικα Επισης το premium content ειναι 19,9 ευρω για καθε ενα πολιτισμο που αγορασεις, αυτην την στιγμη εχει Ελληνες και Αιγυπτιους. Για αγορα απο μαγαζια (σε κουτι) νομιζω επιλεγεις απο το παιχνιδι ποιον απο τους 2 πολιτισμους που θελεις να κανεις premium καιτον κανεις . Ρε σεις ,τελικα η microsoft επρεπε να με πληρωσει για την υποστηριξη που σας δινω για το game , ειναι πολυ καλυτερη απο αυτη που εχει η ιδια στο παιχνιδι !!!! :-D Αυτο να λεγεται!! Ειδικα αυτο με τα ελληνικα (και οχι μονο) xp δεν τo εχουνε λυσει ουτε στο επισημο marketplace forum, τι να πεις μετα. Δεν μπορουσε το game να το επαιρνε και το steam να ειχαμε και ενα support της προκοπης, αυτοι οι ανθρωποι που το εχουν αναλαβει ειναι ασχετοι...
Bigi444444 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Αυτό να ξαναλέγεται!Μιλάμε για ταλαιπώρια σκέτη.Πρέπει να το σπουδάσεις το θέμα για να καταλάβεις τι γίνεται... Πάντως ξεφτίλα με τα retail να μην σου ξεκλειδώνει όλους τους πολιτισμούς. Και γενικά είναι πολύ πετσοκομένο.Επι της ουσίας αν δεν το αγοράσεις δεν παίζεις.Και pvp για να παίξεις πρέπει να πληρώσεις.Μπορεί να ξεκλειδώνει από ένα quest στο 6lvl η αρένα, αλλά θέλει premium λογαριασμό για να την χτίσεις στην πόλη...Ό,τι να ναι...α ρε steam...
Cham Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 StomaticBoat829 (nickname) και ο θεός βοηθός..
drillgr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Παιδιά με τους server τι παίζει; Εμένα με έβαλε στον alexandria αλλά όλοι οι άλλοι αγγλικοί τι ρόλο παίζουν; Μπορείς να παίξεις αποστολές με άτομο από άλλον σερβερ;
Bigi444444 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Παιδιά με τους server τι παίζει; Εμένα με έβαλε στον alexandria αλλά όλοι οι άλλοι αγγλικοί τι ρόλο παίζουν; Μπορείς να παίξεις αποστολές με άτομο από άλλον σερβερ; Όχι, δυστυχώς.
shodan Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 εμένα αρνείται πεισματικά να μπει στο παιχνίδι αν δεν βάλω 25ψήφιο κλειδί.. έλα όμως που εγώ θέλω να το παίξω free για αρχή και φυσικά κλειδί δεν έχω. σε σχετικές αναφορές διάβασα ότι αν πάω να το κατεβάσω από το games for windows marketplace στην καρτέλα downloads θα έχει και κωδικό τον οποίο μπορώ να χρησιμοποιήσω. από το markteplace όμως δεν κατεβαίνει γιατί μάλλον δεν έχω συνδέσει πιστωτική/προπληρωμένη έλα όμως που δε με αφήνει να καταχωρήσω στοιχεία πιστωτκής..... μου λεει δοκιμάστε αργότερα! να το παρατήσω;
Cham Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Το ίδιο ακριβός έκανε σ'εμενα κ σταμάτησε μόνο κάνοντας καινούριο live id.
shodan Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 νιααα σιγά μη φτιάξω άλλο id επειδή το gfwl είναι άθλιο και ελεεινό από άποψη λειτουργικότητας. thanks anyway
Daredevil Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 όποιος έχει πρόβλημα με κάρτες κλπ ας πάει στο xbox.com
Cham Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 νιααα σιγά μη φτιάξω άλλο id επειδή το gfwl είναι άθλιο και ελεεινό από άποψη λειτουργικότητας. thanks anyway και εγώ αν διαβάσεις τα ποστ έτσι είχα τρελαθεί με τις μπούρδες αυτές αλλά τώρα είμαι 13 η 14 level και χωρίς αγορά.. Συνεχίζει να είναι Age.
shodan Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 όποιος έχει πρόβλημα με κάρτες κλπ ας πάει στο xbox.com Πήγα και εκει φίλε μου αλλα πάλι μου λέει προσπαθήστε ξανά. @Cham, καλα στην τελική θα δοκιμάσω και νέο id μιας και αγαπάω aoe απλά θεωρώ εντελώς χαζό το να τραβαω τόση ταλαιπωρία για να παίξω ένα παιχνίδι.
Bigi444444 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Κάνε νέο id, κατέβασε και εγκατέστησε το παιχνίδι και απλά λόγκαρε με αυτό που χρησιμοποιούσες έως τώρα αν είσαι τόσο δεμένος μαζί του.Εγώ σκέψου μπαίνω με το id του αδερφού του κολλητού μου, που ήθελε να κάνει ανανέωση στο live του 360 και βάζοντας το mail μου, το δέσμευσε! Θα το πάρω σε λίγες μέρες γιατί χωρίς premium content, απλά δεν...και είναι πολύ ωραίο για να τσιγκουνετώ 15-20 ευρώ...
Cham Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Πήγα και εκει φίλε μου αλλα πάλι μου λέει προσπαθήστε ξανά. @Cham, καλα στην τελική θα δοκιμάσω και νέο id μιας και αγαπάω aoe απλά θεωρώ εντελώς χαζό το να τραβαω τόση ταλαιπωρία για να παίξω ένα παιχνίδι. Και έτσι είναι φίλε μου δεν έχεις άδικο.Αλίμονο ως Microsoft να μην μπορείς να κάνεις τα πράγματα απλά. Αυτό που σου έγραψε ο Bigi444444 είναι η ολοκληρωμένη λύση κ εγώ αυτό έκανα.
shodan Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 τελικά δούλεψε φτιάχνοντας νεο id και για να είμαι σίγουρος έβαλα στοιχεία αμερικής. συμπαθητικό δείχνει το παιχνιδάκι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα