IIInferno Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 ρε παιδιά εμένα μου ζητάει product key και του πατάω το i need product key με πάει στο Marketplace πατάω λήψη και δεν μου κάνει τίποτα. Και δεν μπορώ να ξεκινήσω το παιχνίδι. Καμιά ιδέα... ? Τωρα το έσβησα και προσπαθώ να το κατεβάσω κατευθείαν απο το marketplace και ολο σφάλμα μου βγάζει. Heeelp
Michaels_V2 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 και μενα με πηγε στο προγραμμα στο games for windows marketplace πατησα ληψη μετα πατησα στα downloads μου και ειχε το aoeo και κατω αριστερα ελεγε view game keys!!καπως ετσι και το βαλα και εγινε!
IIInferno Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Και εγώ πατάω λήψη αλλα μου λέει συνέχεια "λυπούμαστε παρουσιάστηκε κάποιο σφάλμα προσπαθήστε αργότερα", αλλά όλο αυτό μου βγάζει και δέν μπορώ να το κατεβάσω. Ποιό μπορεί να είναι το πρόβλημα?
Michaels_V2 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 (επεξεργασμένο) δεν ξερω...πρεπει στο email παντως που εδωσες να ειχες δωσει στοιχεια οτι εισαι πανω απο 18 οποιος θελει ας με κανει add Michaels v2 Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2011 από Michaels_V2
Cham Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Είναι για κλάματα οι τύποι στο Marketplace δεν λειτουργεί τίποτα,και ζητάνε κωδικό για ενα δωρεάν υποτίθεται παιχνίδι ? Εμένα ούτε την πιστωτική δεν αποθηκεύει..
drillgr Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Οντως το live marketplace ειναι παντελως αθλιο. Σε XP δεν τρεχει καν και ζηταει patch το οποιο δεν υπαρχει για τα ελληνικα XP!! Συνεπως και δεν μπορεις καν να παιξεις το game...
pc_admin Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Παιζει τελικα και σε ελληνικα xp με πατεντα. Κατεβαζεις απο marketplace το game και μετα δεν τρεχεις το setup αλλα το αρχειο client και γινεται η εγκατασταση κανονικα!
Cham Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 ...και όταν πας να παίξεις θα σου πει live id θα απαντήσεις έχω ! Θα σου πει πιστωτική εσύ θα πεις πάλι έχω ! θα σου πει βαλτην,θα την βάλεις και θα σου πει συγνώμη αυτή την στιγμή το αίτημα σας δεν μπορεί να γίνει δεκτό δοκιμάστε αργότερα. Θα πεις οκ αύριο. την επόμενη μέρα θα σου πει το ίδιο ακριβός.Εσύ θα μείνεις με 3-4 γιγα σαβούρα στον υπολογιστή σου γιατί το marketplace είναι για κλωτσιές,ότι Windows και αν έχεις.. Και το πιο λυπηρό είναι ότι είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον κόσμο.. Απαράδεκτοι
drillgr Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Παιζει τελικα και σε ελληνικα xp με πατεντα. Κατεβαζεις απο marketplace το game και μετα δεν τρεχεις το setup αλλα το αρχειο client και γινεται η εγκατασταση κανονικα! Φίλε μου αν μπορείς δώσε αναλυτικότερες πληροφορίες η κάποιο λινκ να το ψάξω. Πιστωτική γιατί θέλετε να βάλετε;Υποτίθεται ότι είναι δωρεάν εξ αρχής με δυνατότητες να βάλεις και αλλά πράματα επάνω..
Michaels_V2 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 προσπαθηστε λιγο παραπανω εμενα ολα μια χαρα εγιναν!για να αγορασει τα prenium! δωστε names το δικο μου..Michaels v2
Cham Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Φίλε μου αν μπορείς δώσε αναλυτικότερες πληροφορίες η κάποιο λινκ να το ψάξω. Πιστωτική γιατί θέλετε να βάλετε;Υποτίθεται ότι είναι δωρεάν εξ αρχής με δυνατότητες να βάλεις και αλλά πράματα επάνω.. Θα τα ανακαλύψεις φίλε μου και εσύ,,και εγώ αυτό ρωτάω γιατί πιστωτική αφού είναι Free ?!!!!!!!!
rainmangr Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 παιδιά έκανα εγκατάσταση το game πάω να κάνω login και με λέει ότι δεν έχω account στο windows live ενώ έχω, ξέρει κανεις τι γίνετε? μήπως πρέπει να πληρώσω τίποτα στο xbox live ???
pc_admin Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Για αυτους με vista- windows 7 : πρεπει να κατεβασεις το παιχνιδι (free) ,το τρεχεις ,κατεβαζει καποια αρχεια για καμποση ωρα και μετα σου βγαζει το "play" ,πατας play game . μετα εχει 3 επιλογες : play, marketplace , live . πας στο live και δεν κανεις νεο λογαριασμο, απλα μπαινεις με το live id που εχεις. live id ειναι ο λογαριασμος του hotmail.com ,απλως δηλαδη βαζεις το email του homail και τον κωδικο που εχεις σ αυτο. Μολις κανεις με αυτα login πατας play και παιζεις Αν εχεις κανει πατατα και εχεις φτιαξει καποιο προφιλ στο live που δεν παιζει, απλα απο το παιχνιδι μεσα πας -->live ,και διαγραφεις το προφιλ που φαινεται επανω .Μετα δεν κανεις καινουριο ,αλλα απλα login με το email απο hotmail και κωδικο αυτο που εχεις στο hotmail Για αυτους με windows xp ελληνικα : ειναι λιγο πιο μπερδεμενο γιατι υποτιθεται οτι χρειαζεται ενα update microsoft που ναι μεν το κατεβαζεις αλλα λεει δεν υποστηριζει την γλωσσα (ελληνικα) Ολοι με xp ελληνικα εχουν αυτο το προβλημα . Θα πρεπει να κανεις login το live με το email απο αυτο που εχετε στο hotmail και κωδικο αυτο του hotmail ,μετα πρεπει να κατεβασεις απο το markektplace το παιχνιδι ,αλλα δεν τρεχεις το setup αλλα το αρχειο με το ονομα "client" Την λυση την βρηκε ενας φιλος μου μετα απο πολυ ψαξιμο Μου ειπε τι εκανε (περιληπτικα) και σας το μεταφερω.Για λεπτομερειες αν δεν βρειτε ακρη πειτε να τον ξαναρωτησω. Φυσικα πιστωτικες κτλ δεν χρειαζονται αφου ειναι free
drillgr Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Για αυτους με vista- windows 7 : πρεπει να κατεβασεις το παιχνιδι (free) ,το τρεχεις ,κατεβαζει καποια αρχεια για καμποση ωρα και μετα σου βγαζει το "play" ,πατας play game . μετα εχει 3 επιλογες : play, marketplace , live . πας στο live και δεν κανεις νεο λογαριασμο, απλα μπαινεις με το live id που εχεις. live id ειναι ο λογαριασμος του hotmail.com ,απλως δηλαδη βαζεις το email του homail και τον κωδικο που εχεις σ αυτο. Μολις κανεις με αυτα login πατας play και παιζεις Αν εχεις κανει πατατα και εχεις φτιαξει καποιο προφιλ στο live που δεν παιζει, απλα απο το παιχνιδι μεσα πας -->live ,και διαγραφεις το προφιλ που φαινεται επανω .Μετα δεν κανεις καινουριο ,αλλα απλα login με το email απο hotmail και κωδικο αυτο που εχεις στο hotmail Για αυτους με windows xp ελληνικα : ειναι λιγο πιο μπερδεμενο γιατι υποτιθεται οτι χρειαζεται ενα update microsoft που ναι μεν το κατεβαζεις αλλα λεει δεν υποστηριζει την γλωσσα (ελληνικα) Ολοι με xp ελληνικα εχουν αυτο το προβλημα . Θα πρεπει να κανεις login το live με το email απο αυτο που εχετε στο hotmail και κωδικο αυτο του hotmail ,μετα πρεπει να κατεβασεις απο το markektplace το παιχνιδι ,αλλα δεν τρεχεις το setup αλλα το αρχειο με το ονομα "client" Την λυση την βρηκε ενας φιλος μου μετα απο πολυ ψαξιμο Μου ειπε τι εκανε (περιληπτικα) και σας το μεταφερω.Για λεπτομερειες αν δεν βρειτε ακρη πειτε να τον ξαναρωτησω. Φυσικα πιστωτικες κτλ δεν χρειαζονται αφου ειναι free Το θεμα ειναι οτι εγω δεν μπορω να φτασω καν στην πρωτη εικονα που δεινεις ωστε να κανω login. Οταν ανοιγω το προγραμμα και πριν φορτωσει μου λεει οτι απαιτειται ενα hotfix το οποιο οπως λες και συ δεν υπαρχει στα ελληνικα. Συνεπως και απο κει και επειτα το προγραμμα κλεινει. Για ρωτα τον φιλο σου τι ακριβως εκανε ωστε να γινει bypass ο ελενχος και να του ανοιξει το προγραμμα για να κανει login.
L-Griever Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Γιατί το ονόμασαν Age of Empires Online;Αφού και τα προηγούμενα έχουν online..Αν δεν μπορείτε να παίξετε δοκιμάστε το GameRangers και θα παίξετε free.Όσον αφορά στο παιχνίδι αυτό θυμίζει το Majesty 2 και το Warcraft.Από ότι φαίνεται δεν μου ρίχνει ιδιαίτερα ενδιαφέρον..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα