Προς το περιεχόμενο

Age of Empires Online

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αξιζει να δωσει ενα 20 καποιος πιστευω για το πιο ιστορικο rts ολων των εποχων...θα εχει ολα τα preinum το θεμα ειναι μετα θα μπορεις να αγορασεις και boost?γτ αν ειναι ετσι θα κυριαρχησουν αυτοι που ριχνουν χρημα! :fear:

• Απαντ. 146
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όχι απαραίτητα...Εγώ πάντως που ήμουν στη beta το γούσταρα πολύ.Μου έστειλαν mail για να το κατεβάσω ήδη και θα το ξαναρχίσω αν και δεν είμαι διατεθειμένος να πληρώσω για επιπλέον πράγματα.Μια χαρά βγαίνει και έτσι.

Δημοσ.

θελω να παω να ειναι ολοι ισοι...να μην βαλουν να πληρωνεις για να παρεις κατι και μετα εχεις πλεονεκτημα..!

Δημοσ.

παιδιά τελικά τί παίζει με το AOE online? για κάντε ένα σύντομο review? Πώς ακριβώς είναι τα παιχνίδια και τί παιζει με τα levels και τα xp που πέρνεις?

Δημοσ.

http://marketplace.xbox.com/el-GR/Product/Seasons-Pass-I/00000000-0000-400e-80cf-000a4d530fa3

Δηλαδή τον πρώτο μισό χρόνο (ΜΟΝΟ) θα βγει extra content που θα κάνει 100/0,7=143 ευρώ αν τα πάρει κανείς ξεχωριστά... Και οι διακοσμητικές βλακειούλες κάνουν 5 ευρώ;!;! 20 ευρώ κάνει ΕΝΑΣ πολιτισμός;!;! Έλεος, καλύτερα να μην ασχοληθώ καθόλου από την αρχή. Αυτοί θα βγάλουν και από τη μύγα ξύγκι... Χειρότερο από MMORPG θα είναι στο κόστος αν αποφασίσει κάποιος να ασχοληθεί και με premium content, ώστε να είναι ανταγωνιστικός.

Δημοσ.

ναι εχεις δικιο,αυτο δν ηθελα να γινει :cry: ......αλλα ξερεις αυτο που πουλανε στα μουλτιραμα και στα αλλα καταστηματα ποιο ειναι απο marketplace?

αρκετη φαση εχει το ψαρεμα!!

Δημοσ.

Βασικά το σχόλιό μου ήταν ανεξάρτητο από την ερώτησή σου... Ίσως μετά την αγορά να μπορείς να πας στο site και να επιλέξεις τον πολιτισμό που θα θέλεις να κάνεις premium

Δημοσ.

ναι το καταλαβα οτι ηταν ανεξαρτητο ειπα μπας και ξες ομως...και ναι ισως εχεις δικιο!!

ειναι αρκετα διασκεδαστικο...αιματα δν υπαρχουν οπως ειπαν...τουλαχιστον φωτιες στα σπιτια οταν τα καταστρεφεις υπαρχουν..αλλα δν υπαρχει ηχος που καταστρεφεις τα κτιρια των αντιπαλων! :fear:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...