Προς το περιεχόμενο

Age of Empires Online

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω για σας, αλλά μυρίζω Total Fail στον ορίζοντα...

Υ.Γ. τα γραφικά είναι τελείως χάλια, αποτυχημένο warcraft-wannabe (βασικά τώρα που το ξαναβλέπω, περισσότερο σε Ikariam μου φέρνει...το μόνο που λείπει είναι το μπαρμπαλέκι του επιστημονικού συμβούλου να τρέχει μαζί με τα ελάφια). Μόνο και μόνο τα γραφικα, νιώθω ότι εξευτελίζουν ένα πολύ σοβαρό franchise*... Και πάνω απ'όλα, είναι 3D... Λίγα παιχνίδια κατάφεραν να βάλουν στην σφαίρα των RTS την 3η διάσταση και να κρατήσουν την αίσθηση των παλιών καλών δεινόσαυρων που αγαπήσαμε.

*Age of Epires, Age of Empires II, Age of Empires II the Conquerors. Το Age of Empires III και τα παράγωγά του δεν είναι καν άξια λόγου...

Δε ηταν καθολου ασχημα το ΙΙΙ. Πολυ ωραια γραφικα και η μεταδοση της εποχης απλα καποια στιγμη γινοταν repetitive ενω στο ΙΙ ενα παιχνιδι ποτε δεν ειναι το ιδιο.

• 2 μήνες μετά...
  • Απαντ. 146
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μου ήρθε εχθές το invitation beta code για την closed beta.Εχει πάρει κανένας άλλος invitation ώστε να βρεθούμε online διότι στο lvl 4 που είμαι ξεκίνησαν εκτος normal quest και τα quest with party players.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

έχω κανα δεκαήμερο που ασχολούμαι...δεν είναι άσχημο..τα γραφικά ωραιότατα και έχει αρκετό βάθος αν ασχοληθείς...

Δημοσ.

Έστειλα πμ στο m@rio.Αν τελικά δεν χρησιμοποιήσει το κλειδί θα το στείλω στον δεύτερο που το ζήτησε.

Πάντως κι εμένα μου άρεσε πολύ.Αν και είναι λίγο χάσιμο από ένα σημείο και μετά να οργανώσεις την παραγωγή σου και τα κτίρια και έχει κάποια ψιλοθεματάκια μου αρέσει συνολικά.Και είναι και οπτικό υπερθέαμα, αν και το βρήκα κομματάκι βαρύ. :P

Δημοσ.

Ωωωωωω.... φχαρυστό....

Ελπίζω να λέει το παιχνιδάκι...

Και γω τώρα κατεβάζω τον Client και κάνω επίσης την ίδια ευχή! :)

Δημοσ.

Από την αποστολή που πρέπει να προστατεύσεις τις Μυκήνες και έπειτα ζορίζουν υπερβολικά και απότομα οι αποστολές ή είναι ιδέα μου;;;

• 1 μήνα μετά...
  • 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...