Προς το περιεχόμενο

Αγορα Laser απο το Εξωτρικο

bilakos10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας , προσφατα αποφασισα να αγορασω ενα laser απο ενα αρκετα γνωστο σε πολλους απο εσας σιτε το Dealextreme :D Το μονο που με προβλιματιζει ειναι το αν το

δεμα μου θα περασει τελωνειο και μετα εχω προβληματα καθως δεν προκειτε να το αφησουν να περασει . Ετσι εκανα αυτο το ποστ για να μου πειτε εαν εχετε παραγγειλει καποτε κι εσεις απο αυτο το σιτε και αν ειχατε προβληματα στην μεταφορα . Και ακομα καλυτερα αμα εχετε αγορασει και εσεις laser απο εκει :) . Εεε , και κατι ακομα : Σκοπευω να αγορασω χωρις λογαριασμο Paypal και να επιλεξω την επιλογω Pay with Debit or Credit Card ... Δεν πιστευω να εχω προβληματα ? Επεισης εκει που συμπλιρωνω τα στοιχεια μου εχει ενα κενο που λεει : City/State και διπλα ακομα ενα κενο με διαφορες επιλογες που αποτελουνται απο 2 γραμματα ...Εκει θα πρεπει να το αφησω κενο ?Και σορρυ που σας ζαλισα αλλα στο City/State τι θα πρεπει να συμπλιρωσω ? Π.χ εγω μενω στον Ευοσμο στην θεσσαλονικι εκει θα συμπλιρωσω Θεσσαλονικη ?

Υ.Σ το laser που θελω να παραγγειλω ειναι ενα κοκκινο με ισχυ 200mw :D

Ευχαριστω προκαταβολικα :)

Δημοσ.

Βασικά, εφόσον μιλάμε για ένα προϊον αξίας κάτω από 45 ευρώ δεν πρόκειται να περάσει το τελωνείο ουτε και θα χρεωθείς επιπλέον.

Δημοσ.
Ευχαριστω για την βοηθεια ... Εχεις αγορασει εσυ απο το συγκεκριμενο site ?

Έχω πάρει εγώ, όχι laser, διάφορα άλλα. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα, γενικά το είχα σε 1 βδομάδα min, 15 μέρες max. Μόνο με paypal πήρα οπότε για το άλλο δε ξέρω να απαντήσω. Φυσικά και πρέπει να βάλεις τον Εύοσμο καθώς και την πόλη σου. Το που ακριβώς μικρή σημασία έχει. Συνήθως την συνοικία την βάζουμε στο πεδίο της διεύθυνσης και την πόλη στο state/city

Δημοσ.
Ευχαριστω για την βοηθεια ... Εχεις αγορασει εσυ απο το συγκεκριμενο site ?

Έχω πάρει εγώ, όχι laser, διάφορα άλλα. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα, γενικά το είχα σε 1 βδομάδα min, 15 μέρες max. Μόνο με paypal πήρα οπότε για το άλλο δε ξέρω να απαντήσω. Φυσικά και πρέπει να βάλεις τον Εύοσμο καθώς και την πόλη σου. Το που ακριβώς μικρή σημασία έχει. Συνήθως την συνοικία την βάζουμε στο πεδίο της διεύθυνσης και την πόλη στο state/city

Δημοσ.

bilako ελπίζω ΠΡΙΝ την παραλαβή της παραγγελίας σου να έχεις αποκτήσει την αναγκαία ωριμότητα ώστε να μην κάψεις κάποιο αμφιβληστροειδή (δικό σου ή δικού σου ανθρώπου).

Δημοσ.

bilako ελπίζω ΠΡΙΝ την παραλαβή της παραγγελίας σου να έχεις αποκτήσει την αναγκαία ωριμότητα ώστε να μην κάψεις κάποιο αμφιβληστροειδή (δικό σου ή δικού σου ανθρώπου).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...