tsifotis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 superbad και waiting εγγυημενος χαβαλες και οι δυο. Τωρα με το hangover γιατι τρελαθηκε ο κοσμος δεν το καταλαβα. Σαχλαμαριτσα μου φανηκε παρ οτι γουσταρω σχεδον ΟΛΟ το καστ εκει μεσα εναν εναν ξεχωριστα. Γενικα ειχε τρελα αδυναμο σεναριο - ειχα ξενερωσει πολυ και δεν το προτινω. Κριμα και ειχε Galifianaki, Helms, Jeong, Tambor - κριμα και παλι κριμα
jimmy007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 superbad και waiting εγγυημενος χαβαλες και οι δυο. Τωρα με το hangover γιατι τρελαθηκε ο κοσμος δεν το καταλαβα. Σαχλαμαριτσα μου φανηκε παρ οτι γουσταρω σχεδον ΟΛΟ το καστ εκει μεσα εναν εναν ξεχωριστα. Γενικα ειχε τρελα αδυναμο σεναριο - ειχα ξενερωσει πολυ και δεν το προτινω. Κριμα και ειχε Galifianaki, Helms, Jeong, Tambor - κριμα και παλι κριμα Οκ thanks!
PETROS13 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 superbad και waiting εγγυημενος χαβαλες και οι δυο. Τωρα με το hangover γιατι τρελαθηκε ο κοσμος δεν το καταλαβα. Σαχλαμαριτσα μου φανηκε παρ οτι γουσταρω σχεδον ΟΛΟ το καστ εκει μεσα εναν εναν ξεχωριστα. Γενικα ειχε τρελα αδυναμο σεναριο - ειχα ξενερωσει πολυ και δεν το προτινω. Κριμα και ειχε Galifianaki, Helms, Jeong, Tambor - κριμα και παλι κριμα καλή ήταν σαν ταινία.. τουλάχιστον καλύτερη από άλλες που κυκλοφορούν...
yanc Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Παιδια ξερετε καμια καλη χριστουγεννιατικη κωμοδια που να εχει πολυ γελιο εκτος απο το Christmas Vacation?? Kλασσικα το Bad santa
bele Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Εμενα μου αρεσε και το Grown Up's...δεν εχω δει το dongeball γιατι δεν το εχω βρει πουθενα
Voziniotis-3 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Παιδες επαφαναφερω το τοπικ. Θα σας θερμοπαρακαλουσα να γραψετε μερικες κομωδιες που ξερετε. Μια λιστα απο 4-5 κομωδιες που να ειναι προσφατες (3-4 τελευταια χρονια) Αλλα να ειναι καλες ετσι?Απο τις τοπ Pleaseeeee.Ψοφαω για κομωδιες
Dakonblackblade Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Pineapple Express Hot Tub time Machine Kung Pow ( μιλάμε για θρύλο, μοναδική , είτε θα τη μισήσεις ή θα γίνεις ένα με το πάτωμα. Κανονικά.)
bele Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Grown up's απο εμενα.Αν φυσικα δεν την εχεις δει..
kristar Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Forgetting Sarah Marshall...Την προτείνω ανεπηφύλακτα!!Για μένα απο τις καλύτερες κωμοδίες που είδα τελευταία!! Link Enjoy.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Ξέρετε κάτι; Έχω δει άπειρες κωμωδίες.. Συνήθιζα να λέω πως τις πιο αστείες σκηνές τις είχε το Austin Powers.. αλλά η ταινία που μας έκανε να ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ literally στα γέλια, ήταν το Teeth (ελληνιστί το Οδοντωτό μ__νί ) Horror/Comedy είναι το Genre (how weird is that? ). Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω, απλά εγώ και η παρέα μου έχουμε ένα Family Guy να το πω; μπλάκ να το πω; νεκρό χιούμορ θα το πω.. που πραγματικά την βάλαμε στο No.1 στην λίστα των comedies μας. Αν είσαι άντρας (ή εξαίρεση) και έχεις παρέα κάφρων έτοιμη για όλα, κατέβ.. νοίκιασε την και κάνε μου PM με εντυπώσεις (ή για να με βρίσεις).
Voziniotis-3 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Ευχαριστω παιδες Θα κατεβασω να δω μερικες Συνεχιστε παντως να γραφετε εσεις ΝΕΕΣ καλες κωμοδιες
antreaslam Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 ελα, παμε παμε, κολλήσαμε! νέες προτάσεις ?
Kasrith Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ πάντως περιμένω το Cedar Rapids (ναι δεν είναι πρόταση αυτή, απλά έτυχε και παιζόταν η διαφήμιση στην tv την ώρα που διάβαζα το ποστ )
jacknut Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 1) Borat 2) Aκρως Τρελό και Απόρρητο 3) The Anchorman 4) H Σιωπή Των Αχαμνών 5) Old School 6) Semi Pro 7) Matando Cabos 8) Animal House 9) Tρελές Σφαίρες 10) Shaun Of The Dead
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.