yiannis_1 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Οκ. Δικό μου το λάθος. Με μπέρδεψε κάποιο post απο άλλο site που έλεγε κάτι για χάρτη μιας καινούργιας εταιρείας με όνομα Terra.
George! Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα. Το Turbo-x i50 http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/GPS/PNA-Car-Navigation/TURBO-X-GPS-I50-5-GREECE-G5115.htm μπορεί να πάρει και άλλους χάρτες εκτός από αυτούς που έχει(ngi); *Τώρα έχω το vector master 590 το οποίο παίρνει όλους τους χάρτες που υπάρχουν και ψάχνω έναν άξιο αντικαταστάτη. Ευχαριστώ.
cyber_katsarida Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 έχω το συγκεκριμένο gps. αν εννοείς άλλο πρόγραμμα πλοήγησης με τους αντίστοιχους χάρτες, ναι. προσωπικά του έχω περάσει το igo primo και έχω ακούσει από άλλους πως παίρνει και άλλα τα οποία όμως δεν έχω δοκιμάσει αν εννοείς για το συγκεκριμένο πρόγραμμα πλοήγησης αν υπάρχουν χάρτες άλλης εταιρίας αυτό δεν το γνωρίζω αλλά νομίζω όχι.
George! Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 έχω το συγκεκριμένο gps.αν εννοείς άλλο πρόγραμμα πλοήγησης με τους αντίστοιχους χάρτες, ναι. προσωπικά του έχω περάσει το igo primo και έχω ακούσει από άλλους πως παίρνει και άλλα τα οποία όμως δεν έχω δοκιμάσει αν εννοείς για το συγκεκριμένο πρόγραμμα πλοήγησης αν υπάρχουν χάρτες άλλης εταιρίας αυτό δεν το γνωρίζω αλλά νομίζω όχι. Πρώτα απ' όλα σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Εννοώ (μάλλον)το πρώτο, δηλαδή να βάλεις άλλους όπως π.χ. το destinator. Στο gps που έχω τώρα, έχει φτιάξει κάποιος χρήστης άλλου φορουν ένα μενού μέσω του οποίου μπορώ και έχω στο gps μου όσους χάρτες(διαφορετικών εταιριών) θέλω. Δηλαδή βγάζει να επιλέξω με ποιον χάρτη θέλω να ξεκινήσει(garmin, igo, destinator κτλ.). Μιας και το έχεις μπορείς να μου πεις αν είναι καλό σε μπαταρία και σήμα;
cyber_katsarida Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 καταρχήν έχω κι εγώ το συγκεκριμένο Menu.. βασικά επιλέγεις πρόγραμμα πλοήγησης με αυτό όχι χάρτη. τα προγράμματα πλοήγησης φοράνε κάποιους χάρτες από συγκεκριμένες εταιρίες. για μερικά προγράμματα υπάρχουν περισσότεροι του ενός χάρτη πχ για το igo βγάζουν χάρτες η teleatlas, n navteq, η epsilon και νομίζω κάποια άλλη... υπάρχει και πατέντα μέσω ενός προγράμματος να εναλλάσεις χάρτες μιας και το πρόγραμμα βλέπει μόνο έναν. όσο για το gps, για τα λεφτά του είναι πολύ καλό. θα ήταν ακόμα καλύτερο αν είχε λίγη παραπάνω μνήμη (έχει 64MB) αλλά και έτσι καλά είμαστε. με το σήμα δεν είχα πρόβλημα πουθενα. σε κλειστό χώρο βέβαια μην περιμένεις τίποτα. αλλά αυτό δε σε απασχολεί. η μπαταρία του σε συνθήκες πλοήγησης κρατάει 1 ώρα. όσες φορές και να το δοκίμασα τόσο μου κράτησε (5' είναι εξάλου). άμα το έχεις απλά ανοιχτό ξεπερνά τις 2. η φόρτιση από τη πρίζα του σπιτιού θέλει 2 ώρες αν θες κάτι άλλο ρώτα με. πάντως το συνιστώ είναι και ξεκλείδωτο
gb2453 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Ρίξε μια ματιά και σε αυτό: CI RYE GPS Multimedia Traveler 4817 ΒΤ Το έχω εδώ και 2 μήνες και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έχει φορτωμένους χάρτες Ελλάδας, Ευρώπης και Κύπρου και είναι και Multimedia player. Πολύ καλό value for money !!!
giamamotos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Οι ελληνικοί χάρτες του mio, 2 φορές που έχω πάρει, με απογοήτευσαν τελείως. Από αποδόσεις όμως πρόβλημα δεν είχα.
FFighter Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Στο rye μπορεις να βαλεις οποιο προγραμμα επιθυμεις. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Στο rye μπορεις να βαλεις οποιο προγραμμα επιθυμεις. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Ναι και το εχω κανει σε ενος φιλου αλλα απο ταχυτητα πολυ αργο μηχανακι.
FFighter Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Ναι γιαννη εχεις δικιο.εγω ειπα οτι τα τρεχει....εξαλου ειμαι πολεμιος των κινεζικων... Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
George! Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 καταρχήν έχω κι εγώ το συγκεκριμένο Menu..βασικά επιλέγεις πρόγραμμα πλοήγησης με αυτό όχι χάρτη. τα προγράμματα πλοήγησης φοράνε κάποιους χάρτες από συγκεκριμένες εταιρίες. για μερικά προγράμματα υπάρχουν περισσότεροι του ενός χάρτη πχ για το igo βγάζουν χάρτες η teleatlas, n navteq, η epsilon και νομίζω κάποια άλλη... υπάρχει και πατέντα μέσω ενός προγράμματος να εναλλάσεις χάρτες μιας και το πρόγραμμα βλέπει μόνο έναν. όσο για το gps, για τα λεφτά του είναι πολύ καλό. θα ήταν ακόμα καλύτερο αν είχε λίγη παραπάνω μνήμη (έχει 64MB) αλλά και έτσι καλά είμαστε. με το σήμα δεν είχα πρόβλημα πουθενα. σε κλειστό χώρο βέβαια μην περιμένεις τίποτα. αλλά αυτό δε σε απασχολεί. η μπαταρία του σε συνθήκες πλοήγησης κρατάει 1 ώρα. όσες φορές και να το δοκίμασα τόσο μου κράτησε (5' είναι εξάλου). άμα το έχεις απλά ανοιχτό ξεπερνά τις 2. η φόρτιση από τη πρίζα του σπιτιού θέλει 2 ώρες αν θες κάτι άλλο ρώτα με. πάντως το συνιστώ είναι και ξεκλείδωτο Δεν είχα απαντήσει τόσες μέρες γιατί περίμενα να δω αν θα δώσω το υπάρχον gps. Τώρα που το έδωσα μπορώ να κοιτάξω για τον αντικαταστάτη του. Βρίσκω πολύ χρήσιμα όλα αυτά που λες και το μόνο αρνητικό που εντόπισα είναι η μπαταρία. Η μνήμη δεν ξέρω σε τι χρησιμεύει για να δω τι καλύτερο θα προσέφερε μια μεγαλύτερη. Όταν λες ξεκλείδωτο, εννοείς το κόλπο με το μενού που μπορείς να βάλεις όποιο πρόγραμμα πλοήγησης θέλεις;
George! Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 καταρχήν έχω κι εγώ το συγκεκριμένο Menu..βασικά επιλέγεις πρόγραμμα πλοήγησης με αυτό όχι χάρτη. τα προγράμματα πλοήγησης φοράνε κάποιους χάρτες από συγκεκριμένες εταιρίες. για μερικά προγράμματα υπάρχουν περισσότεροι του ενός χάρτη πχ για το igo βγάζουν χάρτες η teleatlas, n navteq, η epsilon και νομίζω κάποια άλλη... υπάρχει και πατέντα μέσω ενός προγράμματος να εναλλάσεις χάρτες μιας και το πρόγραμμα βλέπει μόνο έναν. όσο για το gps, για τα λεφτά του είναι πολύ καλό. θα ήταν ακόμα καλύτερο αν είχε λίγη παραπάνω μνήμη (έχει 64MB) αλλά και έτσι καλά είμαστε. με το σήμα δεν είχα πρόβλημα πουθενα. σε κλειστό χώρο βέβαια μην περιμένεις τίποτα. αλλά αυτό δε σε απασχολεί. η μπαταρία του σε συνθήκες πλοήγησης κρατάει 1 ώρα. όσες φορές και να το δοκίμασα τόσο μου κράτησε (5' είναι εξάλου). άμα το έχεις απλά ανοιχτό ξεπερνά τις 2. η φόρτιση από τη πρίζα του σπιτιού θέλει 2 ώρες αν θες κάτι άλλο ρώτα με. πάντως το συνιστώ είναι και ξεκλείδωτο Δεν είχα απαντήσει τόσες μέρες γιατί περίμενα να δω αν θα δώσω το υπάρχον gps. Τώρα που το έδωσα μπορώ να κοιτάξω για τον αντικαταστάτη του. Βρίσκω πολύ χρήσιμα όλα αυτά που λες και το μόνο αρνητικό που εντόπισα είναι η μπαταρία. Η μνήμη δεν ξέρω σε τι χρησιμεύει για να δω τι καλύτερο θα προσέφερε μια μεγαλύτερη. Όταν λες ξεκλείδωτο, εννοείς το κόλπο με το μενού που μπορείς να βάλεις όποιο πρόγραμμα πλοήγησης θέλεις;
cyber_katsarida Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 η μπαταρία μου τη δίνει κι εμένα. από την άλλη σκέψου ότι θα το έχεις συνέχεια στο αυτοκίνητο με το φορτιστή. τουλάχιστον έτσι το έχω εγώ. τώρα αν θες να το πάρεις και να πας βόλτα με το ποδήλατο έχεις πρόβλημα. η μνήμη βοηθάει (αναφέρομαι στη RAM) όπως στους υπολογιστές. όσο περισσότερη τόσο το καλύτερο. απλά σε μερικά προγράματα με αυξημένες απαιτήσεις ίσως να παρατηρήσεις κολλήματα. πχ. στο igo primo που δοκίμασα σε απεικόνιση 3D παρατήρησα μερικές στιγμές (όχι πάντα) ότι η κίνηση στο χάρτη δεν ήταν τόσο ομαλή. υποθέτω οφείλεται στη μνήμη. τίποτα σημαντικό πάντως. απλά σου έδωσα ένα παράδειγμα για το τι μπορεί να σημαίνει η χαμηλή RAM. το navigon (7310 V. 7.4.2 (build-802))που δοκίμασα και αυτό σε 3D πήγαινε άψογα πάντως. τη συγκεκριμένη περίοδο πάντως με 64 είσαι οκ. τώρα στο μέλλον δεν ξέρω. το πρόγραμμα που φοράει πάντως καθώς και οι χάρτες που έχει είναι πολύ καλά. ίσως δε χρειαστεί να βάλεις άλλο. Εκτός αν είσαι πειραχτήρι. εγώ του έχω αφήσει πάνω μόνο το αρχικό και το igo. επίσης δε μπορεί να παίξει καλά το destinator λόγω λειτουργικού (WINCE). δε το θεωρώ σημαντικό. οταν λέω ξεκλείδωτο ναι όπως τα είπες. βάζεις το πρόγραμα που θες και παίζει. φαντάσου σαν ένα παιχνίδι που δε θέλει crack ---------- Προσθήκη στις 00:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:40 ---------- Ρίξε μια ματιά και σε αυτό: CI RYE GPS Multimedia Traveler 4817 ΒΤ Το έχω εδώ και 2 μήνες και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έχει φορτωμένους χάρτες Ελλάδας, Ευρώπης και Κύπρου και είναι και Multimedia player. Πολύ καλό value for money !!! με επεξεργαστή Centrality 372MHz; δεν το νομίζω
cyber_katsarida Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 η μπαταρία μου τη δίνει κι εμένα. από την άλλη σκέψου ότι θα το έχεις συνέχεια στο αυτοκίνητο με το φορτιστή. τουλάχιστον έτσι το έχω εγώ. τώρα αν θες να το πάρεις και να πας βόλτα με το ποδήλατο έχεις πρόβλημα. η μνήμη βοηθάει (αναφέρομαι στη RAM) όπως στους υπολογιστές. όσο περισσότερη τόσο το καλύτερο. απλά σε μερικά προγράματα με αυξημένες απαιτήσεις ίσως να παρατηρήσεις κολλήματα. πχ. στο igo primo που δοκίμασα σε απεικόνιση 3D παρατήρησα μερικές στιγμές (όχι πάντα) ότι η κίνηση στο χάρτη δεν ήταν τόσο ομαλή. υποθέτω οφείλεται στη μνήμη. τίποτα σημαντικό πάντως. απλά σου έδωσα ένα παράδειγμα για το τι μπορεί να σημαίνει η χαμηλή RAM. το navigon (7310 V. 7.4.2 (build-802))που δοκίμασα και αυτό σε 3D πήγαινε άψογα πάντως. τη συγκεκριμένη περίοδο πάντως με 64 είσαι οκ. τώρα στο μέλλον δεν ξέρω. το πρόγραμμα που φοράει πάντως καθώς και οι χάρτες που έχει είναι πολύ καλά. ίσως δε χρειαστεί να βάλεις άλλο. Εκτός αν είσαι πειραχτήρι. εγώ του έχω αφήσει πάνω μόνο το αρχικό και το igo. επίσης δε μπορεί να παίξει καλά το destinator λόγω λειτουργικού (WINCE). δε το θεωρώ σημαντικό. οταν λέω ξεκλείδωτο ναι όπως τα είπες. βάζεις το πρόγραμα που θες και παίζει. φαντάσου σαν ένα παιχνίδι που δε θέλει crack ---------- Προσθήκη στις 00:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:40 ---------- Ρίξε μια ματιά και σε αυτό: CI RYE GPS Multimedia Traveler 4817 ΒΤ Το έχω εδώ και 2 μήνες και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έχει φορτωμένους χάρτες Ελλάδας, Ευρώπης και Κύπρου και είναι και Multimedia player. Πολύ καλό value for money !!! με επεξεργαστή Centrality 372MHz; δεν το νομίζω
George! Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 cyber_katsarida έπρεπε να γράφεις review! Κατατοπιστικότατος και με ουσιώδη απαντήσεις! Θα κοιτάξω τι άλλο υπάρχει στην αγορά(σε καλύτερο) και βλέπουμε... Ευχαριστώ πολύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.