Προς το περιεχόμενο

Νεο GPS - ποιο να παρω

ΠάρηςΓ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω βρει αυτο εδω και νομιζω πως ειναι καλό

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=15712

Τι λέτε παιδες;

Απο χρηματα όχι κατι παραπάνω..Το θελει ο πατερας μου κυριως αλλα κ εγω καμια φορά.. Εχω καποια εμπειρια αλλά εχουμε στα κινητά GPS αλλα δε βολευει παρα πολύ..

Οχι τοσο μεγαλη οθονη κτλ...

Αλλη λύση;

Για MLS ειμαι σκεπτικός δε νομιζω πως προσφερουν κατι ιδιαίτερο...

Απο αλλες εταιριες κανενα IGO αλλά κ παλι δεν ξερω...

Ακουω προτάσεις!

Ξερει κανεις αν παιρνει χαρτες απο το MioMap;

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

To mio που θες είναι best value for money.

Ρώτα για περισσότερες πληροφορίες και τον ffighter ο οποίος έχει περάσει πάνω του τα πάντα!!!

Δημοσ.
Τα mls ενημερωμενα προσφατα με ελληνικους καλους χαρτες της GI νομιζω ειναι οτι το καλυτερο αυτη τη στιγμη.

Same here...

Δημοσ.
για τα ΤΟΜ-ΤΟΜ έχει κανείς άποψη; Μπάνισα τούτο δω: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.926511 και μου άρεσε όσα παρέχει στη συγκεκριμένη τιμή.

Για Ελλαδα δεν εχεει τους καλυτερους χαρτες που ειναι της GI.

Δημοσ.
Αρχικά καταχωρημένο από Sotos_Tequiler Εμφάνιση Μηνύματος

για τα ΤΟΜ-ΤΟΜ έχει κανείς άποψη; Μπάνισα τούτο δω: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.926511 και μου άρεσε όσα παρέχει στη συγκεκριμένη τιμή.

Για Ελλαδα δεν εχεει τους καλυτερους χαρτες που ειναι της GI.

Συνονόματε όλα είναι θέμα συμφωνιών στο χώρο των gps.

H GI ας πούμε τελείωσε την συνεργασία της με την mls και οι καλύτεροι κατά την άποψη σου χάρτες updated βρίσκονται τώρα σε πολλές συσκευές Mio και Ginius Drive μελλοντικά Dont Panic.

Επίσης η GI συνεργάζεται με την Tomtom και την TA για να φτιάξουν τον πληρέστερο χάρτη Ελλάδας για τις συσκευές της 2ης.

Ο χάρτης της Navteq απο την άλλη κάνει τα γρηγορότερα άλματα κάνοντας και τα Navigon αξιόπιστα.

Προγράμματα οπως το Igo και το Sygic μπορούν να τρέξουν χάρτες διάφορων εταιρειών. Navteq-Teleatlas-CIT-DIS-Epsilon.

Γιατί επιμένεις ότι το dest 7 που εχει GI χάρτες απο τα τέλη του 2008 είναι καλύτερο.

Και γιατί προτείνεις μόνο mls που στην τελική τώρα χρησιμοποιεί κάποιες έκδοσης του destinator (6.1 στα T@D - 8 στα 3D) και πλέον χάρτες όχι της gi.

Εχουν αλλάξει πολύ τα δεδομένα και τπτ δεν είναι σταθερό.

Ναι μεν υπάρχει το όνομα της mls και οι συσκευές που δίνει καθώς και το λογισμικό Destinator είναι δοκιμασμένα, αλλά μια επιχειρηματική συμφωνία σωστή ή λάθος μπορεί να αλλάξει εντελώς τα επίπεδα πλοήγησης της μιας ή της άλλης συσκευής.

Για να σου δώσω να καταλάβεις και το Navigon με Q3 και το Igo 8.3 με Navteq και το τελευταίο Tomtom με ΤΑ-NGI και το Ginius Drive με NGI δίνουν ακριβώς τις ίδιες ποιοτικότατες διαδρομές με αυτές που δίνει το Dest 7 που εχεις συνηθίσει.

Ναι μεν το Dest 7 ήταν το 1ο που προσέφερε ποιοτική πλοήγηση αλλά τώρα πλεόν που δεν εχει NGI απο πίσω εχουν έρθει τα πάνω κάτω και πλέον η mls είναι αυτή που πρέπει να προσπαθήσει για να κρατήσει το επίπεδο στους χάρτες της με όποιες συμφωνίες κλείσει.

Οι αλλοι το εχουν δέσει το γαϊδουράκι τους.

Αυτά τα λέω γιατί δίνουμε συμβουλές και σε άπειρους χρήστες οι οποίοι θα κινηθούν αποκλειστικά με το πρόγραμμα πλοήγησης που θα τους έρθει το GPS και άντε στην καλύτερη περίπτωση να το κάνουν και κανένα update αμα αυτό είναι free...

Οι υπόλοιποι πιο advanced χρήστες δεν με ενδιαφέρουν, αφού λίγο η πολύ, νόμιμα ή παράνομα θα την βρουν την άκρη και τα mls δεν είναι άσχημες συσκευές σαν PNA.

Δημοσ.
Συνονόματε όλα είναι θέμα συμφωνιών στο χώρο των gps.

H GI ας πούμε τελείωσε την συνεργασία της με την mls και οι καλύτεροι κατά την άποψη σου χάρτες updated βρίσκονται τώρα σε πολλές συσκευές Mio και Ginius Drive μελλοντικά Dont Panic.

Επίσης η GI συνεργάζεται με την Tomtom και την TA για να φτιάξουν τον πληρέστερο χάρτη Ελλάδας για τις συσκευές της 2ης.

Ο χάρτης της Navteq απο την άλλη κάνει τα γρηγορότερα άλματα κάνοντας και τα Navigon αξιόπιστα.

Προγράμματα οπως το Igo και το Sygic μπορούν να τρέξουν χάρτες διάφορων εταιρειών. Navteq-Teleatlas-CIT-DIS-Epsilon.

Γιατί επιμένεις ότι το dest 7 που εχει GI χάρτες απο τα τέλη του 2008 είναι καλύτερο.

Και γιατί προτείνεις μόνο mls που στην τελική τώρα χρησιμοποιεί κάποιες έκδοσης του destinator (6.1 στα T@D - 8 στα 3D) και πλέον χάρτες όχι της gi.

Εχουν αλλάξει πολύ τα δεδομένα και τπτ δεν είναι σταθερό.

Ναι μεν υπάρχει το όνομα της mls και οι συσκευές που δίνει καθώς και το λογισμικό Destinator είναι δοκιμασμένα, αλλά μια επιχειρηματική συμφωνία σωστή ή λάθος μπορεί να αλλάξει εντελώς τα επίπεδα πλοήγησης της μιας ή της άλλης συσκευής.

Για να σου δώσω να καταλάβεις και το Navigon με Q3 και το Igo 8.3 με Navteq και το τελευταίο Tomtom με ΤΑ-NGI και το Ginius Drive με NGI δίνουν ακριβώς τις ίδιες ποιοτικότατες διαδρομές με αυτές που δίνει το Dest 7 που εχεις συνηθίσει.

Ναι μεν το Dest 7 ήταν το 1ο που προσέφερε ποιοτική πλοήγηση αλλά τώρα πλεόν που δεν εχει NGI απο πίσω εχουν έρθει τα πάνω κάτω και πλέον η mls είναι αυτή που πρέπει να προσπαθήσει για να κρατήσει το επίπεδο στους χάρτες της με όποιες συμφωνίες κλείσει.

Οι αλλοι το εχουν δέσει το γαϊδουράκι τους.

Αυτά τα λέω γιατί δίνουμε συμβουλές και σε άπειρους χρήστες οι οποίοι θα κινηθούν αποκλειστικά με το πρόγραμμα πλοήγησης που θα τους έρθει το GPS και άντε στην καλύτερη περίπτωση να το κάνουν και κανένα update αμα αυτό είναι free...

Οι υπόλοιποι πιο advanced χρήστες δεν με ενδιαφέρουν, αφού λίγο η πολύ, νόμιμα ή παράνομα θα την βρουν την άκρη και τα mls δεν είναι άσχημες συσκευές σαν PNA.

Γιαννη μαλλον εχεις χασει επεισοδια.Η GI εβγαλε νεους χαρτες πριν 2 μηνες περιπου και τους φορανε ολα τα mls με destinator.

Δεν εχω κανενα αλλο λογο προσωπικο να τα προτεινω.

Δημοσ.

Με τα αρχεια που κατεβασα απο www.mlsdestinator.gr εκανα αναβαθμιση σε ενα παλιο mls φιλου χωρις προβλημα.Αν δεν ηταν της GI λογικο δεν ειναι να μην γινοταν ?

Το ιδιο εκανα και στο δικο μου destinator που το εχω σε navibox.

Για το live traffic δεν ξερω.

Δημοσ.
Με τα αρχεια που κατεβασα απο www.mlsdestinator.gr εκανα αναβαθμιση σε ενα παλιο mls φιλου χωρις προβλημα.Αν δεν ηταν της GI λογικο δεν ειναι να μην γινοταν ?

Το ιδιο εκανα και στο δικο μου destinator που το εχω σε navibox.

Για το live traffic δεν ξερω.

Γιάννη ξέρεις ουσιαστικά πιο χάρτη φοράς ή υποθέτεις?

Τι σου γράφει στα info του map.

MLS ή NGI.

Στο Navigon εχω Q3 2010 Navigon = NQ Q1

Στο Sygic 2009 06 TA

Στο igo Q1 2010 NQ

Στο TomTom ΤΑ-NGI 850.2801

Ξέρεις ή υποθέτεις?

Σαν γρήγορο τεστ μπες με τον MLS 2010 στην αναζήτηση και ψάξε στην επαρχεία με αριθμούς. Σου βγάζει αποτελέσματα οπως με τον παλιό καλό NGI 2008 ή δεν εχει αρίθμηση???

Αν δεν ηταν της GI λογικο δεν ειναι να μην γινοταν ?

Το dest δεν διαβάζει μόνο χάρτες NGI.

Στο ταξίδι που είχα κάνει στα Βαλκάνια οι χάρτες των χωρών που πέρασα ηταν άλλων εταιρειών.

Για ελλάδα το 3855 που μου είχε δανείσει φίλος είχε 2 χάρτες NGI.

Ο ενας ο κλασσικός 2008 και ενας άλλος 2009 που ήταν ο ίδιος με αγγλικούς χαρακτήρες κατά την κλασσική τακτική της mls που άλλαζε μόνο όνομα στο χάρτη απο 2008 σε 2009 κοκ και στον έδινε σαν updated...

Δημοσ.

MLS ή NGI.

Στο Navigon εχω Q3 2010 NQ

Στο Sygic 2009 06 TA

Στο igo Q1 2010 NQ

Στο TomTom ΤΑ-NGI 850.2801

Ξέρεις ή υποθέτεις?

Σαν γρήγορο τεστ μπες με τον MLS 2010 στην αναζήτηση και ψάξε στην επαρχεία με αριθμούς. Σου βγάζει αποτελέσματα οπως με τον παλιό καλό NGI 2008 ή δεν εχει αρίθμηση???

Το dest δεν διαβάζει μόνο χάρτες NGI.

Στο ταξίδι που είχα κάνει στα Βαλκάνια οι χάρτες των χωρών που πέρασα ηταν άλλων εταιρειών.

Για ελλάδα το 3855 που μου είχε δανείσει φίλος είχε 2 χάρτες NGI.

Ο ενας ο κλασσικός 2008 και ενας άλλος 2009 που ήταν ο ίδιος με αγγλικούς χαρακτήρες κατά την κλασσική τακτική της mls που άλλαζε μόνο όνομα στο χάρτη απο 2008 σε 2009 κοκ και στον έδινε σαν updated...

Τι εννοεις να ψαξω ??? Θα δω το απογευμα ποιον χαρτη "φοραω" και θα σας πω.

Δημοσ.

MLS ή NGI.

Αξιωθηκα να κοιταξω σημερα...

Γρφει :

ΤΡΕΧΩ ΧΑΡΤΗΣ

Geo Intelligence 2010 MLS Destinator V.3646

Αυτος ειναι της ngi (GI) και τον ενχουν και τα νεα MLS.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...