T@SOULIS Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2003 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2003 Γεια σας ΜΑΓΚΕΣ , Βλέπω πως το DIVX πάει πάρα πολύ καλάΤο ερώτημα μου είναι Το VCD και το SVCD πού πάει ;;;;Για να μην τα πολυλογώ πρόσφατα πήρα οικιακό DVD PLAYER και όπως όλοι Θέλω Με κάποιο τρόπο να Βλέπω τις ταινίες εκεί για ευνόητους λόγους θέλω την καλύτερη δυνατή εικόνα και ήχο.ξέρω πως το dvd recorder είναι η καλύτερη λύση αλλά δεν δίνω τόσα....!Αν και έψαξα στα topics βρήκα κάποια Προγράμματα δεν λέω καλά είναι αλλά Ξέρετε αν κυκλοφορεί κάτι πιο καλό και πρόσφατο για vcd και svcd ;;;ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ελπίζω να μην σας κουράζω .HELP ME !
Astakos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2003 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2003 Μπορείς να κοιτάξεις στον οδηγό του trustfm (δες την υπογραφή του)!
Kserolas Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2003 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2003 Ayti ti stigmi to kalytero ppou mporeis na kaneis einai to DVD2(S)VCD me to opio ftiaxneis ta kalytera VCD xari ston Procoder kai ta kalytera SVCD xari ston CCE.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.