phanispal Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Ναι, το έχω προσέξει κι εγώ αυτό, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι αναφέρεται σε αυτό. Τουλάχιστον όχι σε 1920*1080, αλλά σε χαμηλότερη λογικά. Τι να σου πω.. δεν είναι ξεκάθαρο :/
kosmasgr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Η επιλογή 75hz πριν κάνουμε το Manual update ηταν εφικτή , τουλάχιστον εγώ που δοκίμασα , με άφηνε μόνο σε 1280 χ 1024 να την επιλέξω. Εργοστασιακά δηλαδή σου δίνει τα 75hz αλλά σε μικρότερες αναλύσεις όπως είπες. Τώρα σε 1920 χ 1080 δε νομίζω να δημιουργήσουμε κανά πρόβλημα στο υλικό της οθονης. Thresh τα φώτα σου
phanispal Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Ούτε εγώ. Σε [H]ard|Forum και σε κάποια άλλα που διάβασα για το συγκεκριμένο, δεν είδα να αναφέρουν τίποτα τουλάχιστον. Τώρα αν εμφανιστεί κάποιο πρόβλημα αφού παρέλθει η εγγύηση, την πατήσαμε :Ρ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 το κέρδος είναι στο v-sync...
kosmasgr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Από θέμα πιθανής καταστροφής του Panel Thresh ? :/
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 δεν έχω ιδέα, αλλά έτσι κι αλλιώς υπάρχει εγγύηση
ikskarda Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 εχω μεινει εκπληκτος με αυτα που διαβαζω για την οθοναρα μας . αντε πειραματιστειτε πιο πολλοι και να μου πειτε να το κανω και εγω
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Ποιο το νοημα να δουλεψει στα 75hz? Μονο το vsync στα games που λεει ο thresh η υπαρχει και αλλο κερδος? Αν ειναι γιαυτο δεν ρισκαρω. Εγγυηση εχει, αλλα σε 4 χρονια δε θα εχει αμα εχει καταπονηθει κατι απο τα "γκαζια" (αν καταπονειται και τιποτα) και τα τιναξει. Ασε και ειναι οθοναρα και θελω να την κρατησω για πολλα χρονια, μην την ταλαιπωρω απο τωρα
phanispal Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Α εγώ και μόνο που πρόκειται για κάτι "out of specs but possible" δε γινόταν να κρατηθώ :Ρ
Luciddream Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Α εγώ και μόνο που πρόκειται για κάτι "out of specs but possible" δε γινόταν να κρατηθώ :Ρ ok απο εδώ και πέρα γράφε τι αγοράζεις να το παίρνω και εγώ να έχω "εγγύηση" στα πειράματα..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Ασε και ειναι οθοναρα και θελω να την κρατησω για πολλα χρονια, μην την ταλαιπωρω απο τωρα σε 4 χρόνια μάλλον θα έχουμε "λογικές" τιμές στα oled/amoled monitors και τα συγκεκριμένα IPS θα μας φαίνονται σαν TN Panels
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.