Προς το περιεχόμενο

Dell U2311H @75Hz: Γίνεται τελικά ή μπα;

phanispal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι, το έχω προσέξει κι εγώ αυτό, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι αναφέρεται σε αυτό.

Τουλάχιστον όχι σε 1920*1080, αλλά σε χαμηλότερη λογικά.

Τι να σου πω.. δεν είναι ξεκάθαρο :/

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η επιλογή 75hz πριν κάνουμε το Manual update ηταν εφικτή , τουλάχιστον εγώ που δοκίμασα , με άφηνε μόνο σε 1280 χ 1024 να την επιλέξω. ;) Εργοστασιακά δηλαδή σου δίνει τα 75hz αλλά σε μικρότερες αναλύσεις όπως είπες. Τώρα σε 1920 χ 1080 δε νομίζω να δημιουργήσουμε κανά πρόβλημα στο υλικό της οθονης.

Thresh τα φώτα σου ;)

Δημοσ.

Ούτε εγώ.

Σε [H]ard|Forum και σε κάποια άλλα που διάβασα για το συγκεκριμένο, δεν είδα να αναφέρουν τίποτα τουλάχιστον.

Τώρα αν εμφανιστεί κάποιο πρόβλημα αφού παρέλθει η εγγύηση, την πατήσαμε :Ρ

Δημοσ.

εχω μεινει εκπληκτος με αυτα που διαβαζω για την οθοναρα μας :P . αντε πειραματιστειτε πιο πολλοι και να μου πειτε να το κανω και εγω :-)

Δημοσ.

Ποιο το νοημα να δουλεψει στα 75hz? Μονο το vsync στα games που λεει ο thresh η υπαρχει και αλλο κερδος? Αν ειναι γιαυτο δεν ρισκαρω. Εγγυηση εχει, αλλα σε 4 χρονια δε θα εχει αμα εχει καταπονηθει κατι απο τα "γκαζια" (αν καταπονειται και τιποτα) και τα τιναξει.

Ασε και ειναι οθοναρα και θελω να την κρατησω για πολλα χρονια, μην την ταλαιπωρω απο τωρα :-)

Δημοσ.
Α εγώ και μόνο που πρόκειται για κάτι "out of specs but possible" δε γινόταν να κρατηθώ :Ρ

ok απο εδώ και πέρα γράφε τι αγοράζεις να το παίρνω και εγώ να έχω "εγγύηση" στα πειράματα.. :-)

• Super Moderators
Δημοσ.
Ασε και ειναι οθοναρα και θελω να την κρατησω για πολλα χρονια, μην την ταλαιπωρω απο τωρα :-)

σε 4 χρόνια μάλλον θα έχουμε "λογικές" τιμές στα oled/amoled monitors και τα συγκεκριμένα IPS θα μας φαίνονται σαν TN Panels :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...