1ronma1den Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 καλησπερα. εχω ξεκινησει να φτιαχνω ενα site . αυτο εδω : http://trueblood-greece.orgfree.com/intex.html εχω 2 pc. στο ενα μου φενετε κανονικα , το baCkground. στο αλλο ειναι εντελως αναπροσανατολισμενο.. ξερετε τι μπορω να κανω ωστε να ειναι σε ολα τα pc σωστο και να μην αλλαζει θεση? το site το φτιαχνω με dreamweaver + frontpage , και για τις εικονες κτλπ χρησιμοποιω photoshop. το παθενα απο παλια αυτο αλλα δεν εχω μαθει ακομα να το φτιαχνω. αν μπορουσατε να με βοηθησετε . ευχαριστω πολυ
Uberalles_gr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δεν μπορώ να δω το site.... Έχεις δώσει σωστό link? Υ.Γ. φαντάζομαι ότι δεν είναι intex.html αλλά index.html
1ronma1den Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 το εχω host-αρει και το direct link ειναι αυτο : http://trueblood-greece.orgfree.com/intex.html
Uberalles_gr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δεν ξέρω εγώ δεν το βλέπω το site σου...
1ronma1den Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 μου το ανοιξε μηπως ξερετε κανενα αξιοπιστο free-web-hosting site? γιατι αυτο το που ειμαι ολο μου κανει μπινιες...:/ ---------- Προσθήκη στις 14:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:43 ---------- ???? κανενα code κτλπ για το προβλημα μου πλιζ?? ..
nik1992 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 μαλλον εννοεις να μενει μια εικονα στο κεντρο, και να μην επαναλαμβανεται ετσι? Μπορεις να το κανεις με css, αρχικα σβησε αυτο: bgcolor="#000000" background="Untitled-1.gif" Μετα βαλε πριν το </head> το παρακατω: <style> body {background: #000 url(Untitled-1.gif) no-repeat center; } </style> Το παραπανω: body ειναι το html tag στο οποιο εφαρμοζεται ο κωδικας που ειναι μεσα στα αγκυστρα δηλωνεις στην αρχη το χρωμα, ειτε #000 ή #000000 ειναι το ιδιο μετα λες που ειναι η εικονα που θα υπαρχει στο background no-repeat για να μην επαναλαμβανεται center για να ειναι στο κεντρο οτι αλλο χρειαστεις μα λες
1ronma1den Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 βασικα να μην επαναλαμβανετε γινετε και με το repeat TICKarw απλο. αλλο ρωταω.. δεν εχω μαθει ακομα να βαζω background και να μενει ομοιομορφο και να μην αλλαζουν οι διαστασεις αναλογως το pc και το resolution της οθονης.. δηλαδη σε καθε pc να μενει ιδιο.. για παραδειγμα . δειτε τις εικονες . εδω ειναι πως φαινεται απο το pc μου. δικια μου εδω πως φαινεται απο το pc του αδερφου μου. του αδερφου μου και εδω ειναι το background που εχω βαλει . background θελω απλα σε καθε pc να φαινεται οπως στου δικου μου.. δηλαδη σαν τις πρωτης...
Uberalles_gr Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δεν βλέπω πάλι το site σου.. Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι η εικόνα σου είναι 1366 Pixels σε μήκος. Και επειδή δεν ξέρω πως έχει ορίσει το .css εσύ το βλέπεις μια χαρά γιατί πιθανώς να έχεις μεγαλύτερη ανάλυση από τον αδερφό σου, που προφανώς ο αδερφός σου έχει μικρότερη ανάλυση στον υπολογιστή του.. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να φτιάξεις την εικόνα σου αλλά να μην έχει καθόλου μαύρο δεξιά και αριστερά, παρά μόνο το πλαίσιο και να βάλεις στο .css ότι το site θα έχει Background Μαύρο.
1ronma1den Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 guys δεν ειναι αυτο το θεμα.. το ανεβασα απλος για να δειτε περιπου τι γινεται.. αφου εβαλα εικονες μετα.. απλα .css δεν εχω βαλει ακομα και δε ξερω πως να βαλω σε ολα τα templates αυτο που θελω. προσπαθησα αυτο που ειπες Uberalles_gr αλλα παλι το ιδιο. λογικα αυτο πρεπει να γινει μεσο .css αλλα εγω ακομα δεν εχω βαλει.. αν ηταν ευκολο να με διαφωτησετε .. ευχαριστω..
Uberalles_gr Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 > <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-7" /> <title>Untitled Document</title> <style type="text/css"> body { background-color:#FF0000; } div.main_div { width:800px; background-color:#000000; color:#FFFFFF; } </style> </head> <body> <table cellpadding="0" cellspacing="0" border="0" width="100%"> <tr> <td align="center"> <div align="center" class="main_div"> AA <br /><br /> BB <br /><br /> CC </div> </td> </tr> </table> </body> </html> Σου έφτιαξα ένα πολύ απλό παράδειγμα.. Όπου έχω βάλει σε όλο την σελίδα για Background χρώμα το κόκκινο αλλά στην περιοχή που θέλω έχω βάλει μάυρο. Εσύ εκεί θα βάλεις αντί για μαύρο σαν background την εικόνα σου
1ronma1den Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 ευχαριστω πολυ φιλε. αλλα παλι το ιδιο... περιπου.. δες στις εικονες laptop μου pc του αδερφου μου και εδω ειναι το site , το εχω hostarei.
1ronma1den Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 ευχαριστω πολυ φιλε. αλλα παλι το ιδιο... περιπου.. δες στις εικονες laptop μου pc του αδερφου μου και εδω ειναι το site , το εχω hostarei.
dinos33 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 εδω ειναι το site , το εχω hostarei. Δε ξέρω τι ακριβώς έχεις κάνει, αλλά εγώ παίρνω αυτό το αποτέλεσμα:
dinos33 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 εδω ειναι το site , το εχω hostarei. Δε ξέρω τι ακριβώς έχεις κάνει, αλλά εγώ παίρνω αυτό το αποτέλεσμα:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.