koulouri Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Εκανα φορματ προσφατα και μου εμφανιζει ετσι οπως σας δειχνω στο SS τα ελληνικα.. Το ειχα κανει και παλαιοτερα καπως αλλα δε μπορω να θυμηθω με τιποτα πως!! Ειναι καπου απο το control panel -> Region and Language αν θυμαμαι καλα Κανεις να θυμαται;;
koulouri Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Ετσι το εχω Αυτο το θυμομουν αλλα δε διορθωσε κατι.. Και μεσα απο το mpc οι ρυθμισεις ειναι σωστες και αν ανοιξω το srt με txt τα δειχνει σωστα.. Τεσπα ευχαριστω για τη βοηθεια
parsifal Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Στις ρυθμίσεις υποτίτλων του MPC (αλήθεια, όντως τον παλιό MPC χρησιμοποιείς αντί του νεώτερου MPC-HC; ), ποια γραμματοσειρά επέλεξες; Επιπλέον, όρισες το "Greek" variant γι' αυτήν; Το παραπάνω screenshot είναι από MPC-HC, αλλά αν θυμάμαι καλά η συγκεκριμένη screen είναι πάνω-κάτω η ίδια και στον παλιό MPC.
koulouri Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Χρησιμοποιω το παλιο MPC για το απλο χαζο λογο.. Στο view->minimal ( οχι ακριβως minimal αλλα στο περιπου ) στο παλιο δειχνει το πλαισιο γυρω απο το παραθυρο αναπαραγωγης αυτο που βλεπεις και στην εικονα.. Ενω στο MPC-HC δεν το δειχνει.. ( κομπλεξ εχω μη το ψαχνεις :Ρ ) btw και στο HC ετσι τους βγαζει με τις σωστες ρυθμισεις μεσα απο το MPC * χανω κατι που δε χρησιμοποιω το HC;;; ( ολες ειναι mkv blueray decode )
parsifal Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Αχέμ ... ποια γραμματοσειρά επέλεξες; Επιπλέον, όρισες το "Greek" variant γι' αυτήν;
parsifal Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Την Comic έχεις δηλαδή; Με άλλη δοκίμασες; Για βάλε μία εκ των Arial, Tahoma ή Verdana.
koulouri Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Same shit different font Δε πειραζει, θα το ψαξω μονος μου και αν βρω ακρη θα το postαρω εδω! Ευχαριστω
vagpap Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Στο κάνει σε όλα τα srt αρχεία ή μόνο σε συγκεκριμένο? Δοκίμασε να το ανοίξεις με Notepad και να το κάνεις save as σε ANSI και όχι σε Unicode - UTF-8 και δοκίμασε πάλι. (Just a shot in the dark)
koulouri Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 @vagpap μετρας dude... Aυτο ηταν!!! Τhanks mate
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.