alan2 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Πλάκα θα εχει να έχει συνέχεια, ειδικα γιατι η Μasters τρομαξε γιατι του ειχε πει οτι δεν ειχε σημασια το ονομα του, και γενικα τον σνομπαρε χωρις να ξερει οτι ειναι serial killer.
Kasrith Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 του ειχε πει οτι δεν ειχε σημασια το ονομα του, και γενικα τον σνομπαρε χωρις να ξερει... Ναι πες και άλλα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 lol, πάλι καλά που έβαλε ο Sellers το spoiler...
kanesaxo Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Bλέπαμε με φιλο προ ολίγου το τελευταίο επεισόδιο και λέγαμε απόψεις για το πως θα μου άρεσε να τελειώσει η σειρά. Ψήνεστε να κάνουμε ένα τοπικ να το συζητήσουμε;
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Ψήνεστε να κάνουμε ένα τοπικ να το συζητήσουμε; Ξεκινα το
wizzy Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Ξέρεις κανείς γιατί δεν έχουμε επεισόδιο αυτή την εβδομάδα (το imdb δεν αναφέρει καν κάτι για επόμενο επεισόδιο - εκτός και αν το επόμενο παίξει την 01 Απριλίου, αν κατάλαβα καλά);
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Αν δεν κανω λαθος αναφερθηκε πριν οτι το επομενο πρεπει να ειναι στις 18 Απριλιου δυστυχως Νο idea γιατι τοσο αργα. Οφφτοπικ Το gif στην υπογραφη σου (εαν οντως υπαρχει gif), "χτυπαει" στο eset. Δεν εχω ιδεα γιατι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 για να φτάσουν μέχρι το τέλος της season
wizzy Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Κάποιος "ψιθύρισε" ότι ίσως κάνουν διακοπές για το Πάσχα των Καθολικών... /offtopic/ @Gi0: Περίεργο. Το .gif είναι όντως .gif και "από πίσω" έχει link που οδηγεί στο αντίστοιχο θέμα του insomnia. Δεν ξέρω γιατί "χτυπάει" στο eset, πάντως το Avira δεν δίνει καμία προειδοποίηση. Αν και πιστεύω ότι είναι μεμονωμένη περίπτωση false alarm (εκτός και αν φταίει το γεγονός ότι το .gif είναι ανεβασμένο στο shup), αν θες δες το και με τον parsifal (αυτός δημιούργησε το .gif). /offtopic/
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Offopic /offtopic/ @Gi0: Περίεργο. Το .gif είναι όντως .gif και "από πίσω" έχει link που οδηγεί στο αντίστοιχο θέμα του insomnia. Δεν ξέρω γιατί "χτυπάει" στο eset, πάντως το Avira δεν δίνει καμία προειδοποίηση. Αν και πιστεύω ότι είναι μεμονωμένη περίπτωση false alarm, αν θες δες το και με τον parsifal. Κατι τετοιο υποθετω και γω, μαλλον η ip του gif ειναι που "χτυπαει". Anyway, απλη αναφορα το post κ τιποτα παραπανω
Kasrith Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Αν δεν κανω λαθος αναφερθηκε πριν οτι το επομενο πρεπει να ειναι στις 18 Απριλιου δυστυχως Νο idea γιατι τοσο αργα. Οφφτοπικ Το gif στην υπογραφη σου (εαν οντως υπαρχει gif), "χτυπαει" στο eset. Δεν εχω ιδεα γιατι. Α θανξ για το ινφο, μην κάθομαι τζάμπα και το περιμένω να ξεκινήσει :Ρ Πάω για ταινία επι της ευκαιρίας... Όσο για το gif, εμένα δεν μου εμφανίζει καν εικόνα άλλα πράγματι εκνευρίζεται το ESET... Το λινκ για το θρεντ λειτουργεί πάντως
stamatisx Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δυνατό το σημερινό επεισόδιο... και όπως φαίνεται θα είναι και το επόμενο!
Kasrith Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Kas γερασες.. Χαχαχαχα Είπαμε φίλος, χρόνος = 0... Δυστυχώς, έπαιζε στην tv και είδα ξέμπαρκα στιγμιότυπα (και χάλασα, για μένα, το τέλος)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.