Προς το περιεχόμενο

House - Season 7 - (Spoilers Free Up To Season 6)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγώ μόλις είδα τα βαικοντιν το καραγουσταρα once again.

δεν ξέρω δεν μπορώ να συνηθήσω τον house σε αυτή τη season.

τον θέλω μιζερο και εξαρτημενο.

• Απαντ. 425
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το είχα πει από την προηγούμενη σεζόν.

Αν ξαναπάρει χάπια θα είναι το τέλος της σειράς.

Μην βγείς και πείς στα επόμενα επεισόδια, ΜΑΛΑΚΕΣΣΣΣΣ ΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΤΙ ΓΑΜΑΤΟΟΟΟΟΟΟΟ, φοβερή πλοκήηηηη ποοοο τα έλεγα απο τις 31 Φεβρουαρίου εγώ!!!!!!

Δημοσ.

Η Σεζον αυτή είναι πολύ καλή. Βέβαια αν κάποιος κάτσει και δει την πρώτη σεζον και τα επισόδεια τις τελευταίας θα δει οτι ο House δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ξεκίνησαν να κάνουν. Επίσης έχω παρατηρήσει οτί η σειρά έχει γίνει περισσότερο dark σε σχέση με τις πρώτες σεζον...Ενδιαφέρουσα η αντίδραση του House όταν του είπε η Candy Candy Τέλος αν και το περίμενα από το προηγούμενο επισόδειο.

Δημοσ.

έτσι έτσι αβέρτα το spoiler...

Πραγματικά όμως. Γράψτε λίγο και τι είχε τελικά ο ασθενής, να γλυτώσω και το επεισόδιο.

Δημοσ.

Πραγματικά όμως. Γράψτε λίγο και τι είχε τελικά ο ασθενής, να γλυτώσω και το επεισόδιο.

Λουπους :D

Δημοσ.

Γιατί δηλαδή; Εννοείς ότι δεν μπορείς να το μαντέψεις τα 5 πρώτα λεπτά του κάθε επεισοδίου;;;

:mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν θα το έλεγα πολύ καλό. Είχε μια περίεργη ισορροπία πάντως.

Το τραγούδι του τέλους είναι μεγάλη ζημιά btw. Με αυτό στο repeat είχα διαβάσει όλο το watchmen κάποτε :rolleyes:. Και φυσικά διαλέγω την έκδοση που συνοδεύεται με σκηνές western!

http://www.youtube.com/watch?v=Pyp34v6Lmcc

Δημοσ.

Το τελευταίο επεισόδιο για μένα ήταν αδύναμο.

Ο House καταπίνει Vicodin σαν καραμέλες, ο House με (πολλές!) πουτάνες, o House πίνει, ο House κάνει ό,τι γουστάρει ε, και μέσα μέσα, λύνει και καμιά υπόθεση, ο House βουτάει στην πισίνα του ξενοδοχείου κτλ κτλ. OK, OK, αλλά η ιστορία πώς προχώρησε; Δεν είδα κάποια πρόοδο, ούτε της πνευματικής ούτε της ψυχολογικής του κατάστασης. Ελπίζω να γίνει κάτι στο επόμενο επεισόδιο.

Θεωρώ ότι αυτό το επεισόδιο ήταν απλό filler (γέμισε το κενό μεταξύ των εβδομάδων style).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...