ANHLIKOS Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Πέθανε η σειρά. Για την ακρίβεια την Γ@μ#σαν και πέθανε...
marantonis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 WOW, τι απιθανο επεισοδιο. Ειχε ολα τα καλα της σειρας στο μεγιστο βαθμο. Χιουμορ, φαντασια και ευρηματικοτητα, ωραιους διαλογους, και φυσικα καθηλωτικο δραμα... Πεθανα στο αγχος καθ΄ ολη τη διαρκεια, σα να πεθαινε καποιος δικος μου. Οσο για τις ερμηνειες, ενταξει δεν ειναι ηθοποιία πια, τους εχω συνηθισει σαν να βλεπω real life reality. 9.5/10 Τελικα Η Cuddy ειναι πραγματικα ηλιθια. Ο House φοβηθηκε τοσο πολυ γι' αυτη που πιστεψε οτι δε θα το αντεχε κι ετσι "αποφασισε" να παρει ενα Vicodin. Κι εκεινη εξαιτιας αυτου τον χωρισε. Ελεος. Κι αν ειχε εστω και λιγο μυαλο στο κεφαλι της, θα καταλαβαινε πως παρατωντας τον ετσι ειναι αρκετα πιθανο να πεθανει, ή μαλλον να τον σκοτωσει. Και μετα μας μιλαει για ανιδιοτελειες η μαλακισμενη. Γαμωτο. Οι παραπανω βαλτε κανενα spoiler ε; Ελεος ν' αποκαλυπτετε το τελος του επεισοδιου και να μη σας περναει απο το μυαλο να μη το κανετε σε κοινη θεα. Απ' οτι ειδα μενουν 2 επεισοδια για το τελος της σεζον...
john1987 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Παλι πισωγυρισμα. Το μονο στοιχειο που εκανε καλο στη σειρα ηταν οτι ελειπε η γνωστη ιστορια απο το προσκηνιο. Οσοι βαρεθηκατε τα ιδια σηκωστε χερι
marantonis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δε νιωθετε ρε... εγω τον εχω σαν αδερφο μου τον House πια.
firewalker Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Το είχα πει από την προηγούμενη σεζόν. Αν ξαναπάρει χάπια θα είναι το τέλος της σειράς.
marantonis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Το είχα πει από την προηγούμενη σεζόν. Αν ξαναπάρει χάπια θα είναι το τέλος της σειράς. Ναι, αλλωστε οι σεναριογραφοι εχουν δειξει, 7 σεζον τωρα, οτι δεν τους κοβει αρκετα, κι ετσι δε προκειται να καταλαβουν οτι πρεπει αυτη τη φορα να δειξουν κατι διαφορετικο αν επαναφερουν το θεμα, για να μη γινει βαρετη η σειρα. edit: http://www.youtube.com/watch?v=8CcRW9_uQR8
seishirosakura Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δε με χάλασε καθόλου η τροπή που πήραν τα πράγματα. Θα ήθελα ένα πιο πειστικό τρόπο η αλήθεια είναι αλλά αρκετά ζουζούνισε ο Χάουζ.
The_Judas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Από την στιγμή που τα έφτιαξε με την Κάντι η σειρά πάει από το κακό στο χειρότερο. Ξέφυγαν λίγο από την ρουτίνα που ακολουθούσαν... αλλά έχασαν την ουσία του χαρακτήρα του Χαους.
john1987 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Ορισμενες πτυχες του χαρακτηρα του ομως εχουν κουρασει,χρειαζοτανε μια αλλαγη στη συμπεριφορα του.
Moderators Gi0 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 People dont change ειναι ενα απο τα μοτο του, θα ταν οξυμωρο αν αλλαζε ο ιδιος imho. Oπως και να χει,την ληγουν τη σειρα σιγα σιγα και το βρισκω ρεαλιστικο το τελος της να τον βρει στην ιδια μιζερια και κακοκεφια που τον ξεραμε τοσα χρονια
tr3quart1sta Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 για μενα ειναι απο τις καλυτερες σεζον παντως...
john1987 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 H σαιζον ειναι πολυ καλη και γιατι ελλειπαν τα γνωστα τερτιπια του House που κουρασαν στις προηγουμενες σαιζον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.