Sellers Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Και καινούργιο βιβλίο κυκλοφόρησε πρόσφατα. Πολυτάλαντος ο πόστης. Ηθοποιός - Μουσικός - Συγγραφέας...
Kasrith Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Και καινούργιο βιβλίο κυκλοφόρησε πρόσφατα. Πολυτάλαντος ο πόστης. Ηθοποιός - Μουσικός - Συγγραφέας... Για ποιο λες?? Το Gun Seller έχει κάτι χρόνια, και το Paper Soldier (δυστυχώς) συνεχώς αναβάλετε...
marantonis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Περιττο να το γραφω καθε φορα, αλλα τα 'σπασε και το καινουριο.
Sellers Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Για ποιο λες?? Το Gun Seller έχει κάτι χρόνια, και το Paper Soldier (δυστυχώς) συνεχώς αναβάλετε... Ωπ, τώρα το είδα αυτό. Δεν ξέρω, προχθές που χάζευα σε ένα βιβλιοπωλείο έπεσε το μάτι μου σε μια στοίβα απο ένα βιβλίο του και φαντάστηκα ότι θα είναι καινούργιο γιατί συνήθως τα καινούργια προωθούν έτσι.
Kasrith Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Οι ταινιοαναφορές ήταν έπικ, ειδικά το Pulp Fiction
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 από τα καλύτερα της season...
seishirosakura Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Η σκηνή μετά το 12:30 είναι pure win.
Genatos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Καλο το Two Stories αλλα σαν το Three Stories του 1ου κυκλου δεν υπαρχει...
wizzy Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Ναι! Ο House ξέρει να ζητάει συγνώμη και να το εννοεί! His human side is finally revealed!
marantonis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Ναι! Ο House ξέρει να ζητάει συγνώμη και να το εννοεί! His human side is finally revealed! Δεν εχεις μπει στο πνευμα μου φαινεται. Αυτο που εκανε ηταν (και) στην προκειμενη περιπτωση η μονη λογικη -αρα και σωστη λογω αποτελεσματος- πραξη που ειχε μεινει διαθεσιμη. Για την μεγαλυτερη ωφελεια του εαυτου του εργαστηκε, αυτο ειναι το πραγματικο χιούμαν σάιντ και οχι οι και καλα αλτρουιστικες και συμπονετικες υποκριτικες φλωριες. Γενικα τωρα, παντα γουσταρουν οι δημιουργοι της σειρας να παιζουν με το μυαλο μας, και το καναν και παλι πολυ καλα.
wizzy Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δεν εχεις μπει στο πνευμα μου φαινεται. Αυτο που εκανε ηταν (και) στην προκειμενη περιπτωση η μονη λογικη -αρα και σωστη λογω αποτελεσματος- πραξη που ειχε μεινει διαθεσιμη. Για την μεγαλυτερη ωφελεια του εαυτου του εργαστηκε, αυτο ειναι το πραγματικο χιούμαν σάιντ και οχι οι και καλα αλτρουιστικες και συμπονετικες υποκριτικες φλωριες. Γενικα τωρα, παντα γουσταρουν οι δημιουργοι της σειρας να παιζουν με το μυαλο μας, και το καναν και παλι πολυ καλα. Δεν ξέρω αν έχω μπει στο πνεύμα ή όχι. Από όσες seasons έχω παρακολουθήσει, έχω εξάγει κάποια συμπεράσματα και βάσει αυτών γράφω. Το αν τα συμπεράσματά μου συμφωνούν ή όχι με τα δικά σου ή με της πλειονότητας, δεν είναι επί του παρόντος. Μπορεί να γνωρίσαμε τον χαρακτήρα του House ως τον ψυχρό, υπολογιστικό, εγωιστή, κυνικό και - κάποιες φορές - απάνθρωπο γιατρό που δίνει σημασία πάντα και μόνο στο αποτέλεσμα χωρίς να υπολογίζει τους τρόπους/εναλλακτικές για να φτάσει σε αυτό και πόσο επηρρεάζουν τους γύρω του, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να αναγνωρίσει το λάθος, να το παραδεχτεί, να απολογηθεί και να το εννοεί. Φυσικά και ξέρει ότι αν το κάνει θα έχει το ευτυχές για αυτόν αποτέλεσμα, αλλά η διαφορά είναι ότι πέτυχε το επιθυμητό αποτέλεσμα χωρίς να πληγώσει (περισσότερο) έναν από τους λίγους ανθρώπους που πραγμάτικα νοιάζονται για αυτόν και νοιάζεται και αυτός με τη σειρά του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.