Προς το περιεχόμενο

House - Season 7 - (Spoilers Free Up To Season 6)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ετσι ακριβως...

Μεγαλο ενδιαφερον και ουσιαστικο απο το 1ο εως το τελευταιο λεπτο...

Αληθεια απο την 13 ειχαν σκοπο να μην την εχουν γιατι την εβαλαν στους τιτλους?Ελεος...

Αφου έχει παίξει στα πρώτα επεισόδια ανήκει στο cast , εκτός αυτού έχω την αίσθηση πως θα επανέλθει.

Καλά νομίζω πως ο House βρήκε το θηλυκό του σε φοιτήτρια.

• Απαντ. 425
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Ακομα ενα ωραιο επεισοδιο.

ποιος να φανταζοταν οτι η καινουρια θα εσωζε τη ζωη του house...

Και ειμαι σιγουρος οτι δεν θα το εκτιμησει και καθολου....!

Δημοσ.

Πολύ αντιπαθητική η masters :-(

Από εκεί που δεν είχε κλινική εμπειρία ούτε καν αρκετή για να κάνει ένα εμβόλιο σε ασθενή... ξαφνικά κατάφερε να λύσει την πιο δύσκολη υπόθεση που παρουσιάστηκε στον house :devil:

Η τύχη του πρωτάρη μήπως? :P

Δημοσ.

Εμένα πάλι μου άρεσε πολύ η ιδέα μιας Masters και η συγκεκριμένη το παίζει πολύ καλά.

Έλεος πια με όλα τα μοντέλα που γίνανε και γιατρέσσες.

Δημοσ.
Εμένα πάλι μου άρεσε πολύ η ιδέα μιας Masters και η συγκεκριμένη το παίζει πολύ καλά.

Έλεος πια με όλα τα μοντέλα που γίνανε και γιατρέσσες.

Όντως, είναι ότι πρέπει η συγκεκριμένη αλλα και ο ρόλος.

Βασικά του έσωσε την ζωή.

Και αυτό νομίζω πως στηρίζεται στο ότι είναι καινούργια και τόσο 'αγαθή'. Όπως έχουν πει επανειλημμένα χρειαζόταν ένας (μία) που δεν ήταν στην ρουτίνα τους... Οι τρεις μπούφιδες κοιμηθήκανε γιατί είδαν απλά μια ακόμη υπόθεση. Δεν δώσανε βάση στην γάτα, και δεν της δίναν πολύ σημασία αλλα αυτή δεν τα βαλε κάτω :-)

Δημοσ.
Βασικά του έσωσε την ζωή.

Γιατί να του την έσωσε? Αφού δεν είχε ευλογιά τελικά και σε μερικές ώρες θα έρχονταν και τα αποτελέσματα του DNA που θα το έδειχναν κιόλας και λογικά θα έδειχναν και την πάθηση....

Δημοσ.

Γιατί να του την έσωσε? Αφού δεν είχε ευλογιά τελικά και σε μερικές ώρες θα έρχονταν και τα αποτελέσματα του DNA που θα το έδειχναν κιόλας και λογικά θα έδειχναν και την πάθηση....

Θα έδειχνε οτι δεν ήταν το αρχικό.. Δεν ξέρω αν θα είχαν σαφές ένδειξη της πάθησης.

Όπως και να χει, έσωσε την ασθενή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...