klog Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Ετσι ακριβως...Μεγαλο ενδιαφερον και ουσιαστικο απο το 1ο εως το τελευταιο λεπτο... Αληθεια απο την 13 ειχαν σκοπο να μην την εχουν γιατι την εβαλαν στους τιτλους?Ελεος... Αφου έχει παίξει στα πρώτα επεισόδια ανήκει στο cast , εκτός αυτού έχω την αίσθηση πως θα επανέλθει. Καλά νομίζω πως ο House βρήκε το θηλυκό του σε φοιτήτρια.
marantonis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Ακομα ενα ωραιο επεισοδιο. ποιος να φανταζοταν οτι η καινουρια θα εσωζε τη ζωη του house...
tr3quart1sta Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Ακομα ενα ωραιο επεισοδιο. ποιος να φανταζοταν οτι η καινουρια θα εσωζε τη ζωη του house... Και ειμαι σιγουρος οτι δεν θα το εκτιμησει και καθολου....!
marantonis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Και ειμαι σιγουρος οτι δεν θα το εκτιμησει και καθολου....! Τα εκτιμα με τον τροπο του αυτος.
tr3quart1sta Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Τα εκτιμα με τον τροπο του αυτος. You're fired!
The_Judas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Πολύ αντιπαθητική η masters Από εκεί που δεν είχε κλινική εμπειρία ούτε καν αρκετή για να κάνει ένα εμβόλιο σε ασθενή... ξαφνικά κατάφερε να λύσει την πιο δύσκολη υπόθεση που παρουσιάστηκε στον house Η τύχη του πρωτάρη μήπως?
seishirosakura Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Εμένα πάλι μου άρεσε πολύ η ιδέα μιας Masters και η συγκεκριμένη το παίζει πολύ καλά. Έλεος πια με όλα τα μοντέλα που γίνανε και γιατρέσσες.
Kasrith Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Εμένα πάλι μου άρεσε πολύ η ιδέα μιας Masters και η συγκεκριμένη το παίζει πολύ καλά. Έλεος πια με όλα τα μοντέλα που γίνανε και γιατρέσσες. Όντως, είναι ότι πρέπει η συγκεκριμένη αλλα και ο ρόλος. Βασικά του έσωσε την ζωή. Και αυτό νομίζω πως στηρίζεται στο ότι είναι καινούργια και τόσο 'αγαθή'. Όπως έχουν πει επανειλημμένα χρειαζόταν ένας (μία) που δεν ήταν στην ρουτίνα τους... Οι τρεις μπούφιδες κοιμηθήκανε γιατί είδαν απλά μια ακόμη υπόθεση. Δεν δώσανε βάση στην γάτα, και δεν της δίναν πολύ σημασία αλλα αυτή δεν τα βαλε κάτω
john1987 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Ποτε θα βγαλουνε το μπαζο και θα επαναφερουν την 13?
tr3quart1sta Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Ποτε θα βγαλουνε το μπαζο και θα επαναφερουν την 13? Smart is the new sexy.
traganeus Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Βασικά του έσωσε την ζωή. Γιατί να του την έσωσε? Αφού δεν είχε ευλογιά τελικά και σε μερικές ώρες θα έρχονταν και τα αποτελέσματα του DNA που θα το έδειχναν κιόλας και λογικά θα έδειχναν και την πάθηση....
Kasrith Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Γιατί να του την έσωσε? Αφού δεν είχε ευλογιά τελικά και σε μερικές ώρες θα έρχονταν και τα αποτελέσματα του DNA που θα το έδειχναν κιόλας και λογικά θα έδειχναν και την πάθηση.... Θα έδειχνε οτι δεν ήταν το αρχικό.. Δεν ξέρω αν θα είχαν σαφές ένδειξη της πάθησης. Όπως και να χει, έσωσε την ασθενή.
marantonis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Κορυφαιο (και) το 8ο. Γενικα εχουμε γαματα επεισοδια και φετος, θα κλεισει μεγαλειωδως η σειρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.