Προς το περιεχόμενο

House - Season 7 - (Spoilers Free Up To Season 6)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μου φαινεται οτι ολο το επεισοδιο ηταν μια ατακα! Δηλαδη αξιζει να κατσεις να το ξαναδεις για να τις σημειωνεις, θα βγουν γαματα quotes.

και επισης, περα απ' τις χιουμοριστικες

"Rules are just helpful guidelines for stupid people who can't make up their own mind." (μου 'χαν λειψει κατι τετοια, παλιοτερα πετουσε πιο πολλα)

H Καντι τα πηρε τοσο οταν εμαθε στο τελος οτι εμαθε οχι τοσο επειδη παρακουσε της διαταγες της, οχι σαν αφεντικο δηλαδη αλλα ως μελος της σχεσης τους, γιατι πιστευε οτι καταφερνε σιγα σιγα να εχει μια 100% αληθινη σχεση στην οποια δε θα ειχαν θεση τα ψεμματα. Βεβαια αν αναλογιστουμε πως εκεινος πηγε να το διακοψει το πραγμα στην αρχη του πιστευοντας οτι θα χαλαστει εκεινη επειδη αυτος δε προκειται ν' αλλαξει (παλι αποδεικνυεται το δικιο του), δεν εχει δικιο να ξαφνιαζεται και να σκεφτεται ετσι. Αλλα μπαινει το συναισθημα στη μεση.

απλα: 15% πιθανοτητες επιβιωσης του ασθενη > ψεμματακι στη γκομενα

• Απαντ. 425
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

απλα: 15% πιθανοτητες επιβιωσης του ασθενη > ψεμματακι στη γκομενα

15% πιθανοτητες επιβιωσης>0% πιθανοτητες επιβιωσης. Κατι τετοιο δεν ειπαν στο τελος οτι ισχυε;

Δημοσ.

15% πιθανοτητες επιβιωσης>0% πιθανοτητες επιβιωσης. Κατι τετοιο δεν ειπαν στο τελος οτι ισχυε;

δεν ηταν απολυτα σιγουρο αφου δεν ηξεραν 100% αλλα ηταν η καλυτερη υποθεση που μπορουσαν να κανουν

Δημοσ.

πολύ καλό επεισόδιο , γέλασα αρκετά με τον house και αυτά που έκανε στην πρωτάρα , αν και για να πω την αλήθεια θα γούσταρα άμα την απέλυε οριστικά στο τέλος ,αλλά όλα ok , τίποτα τέτοιο δεν συνέβη .Waiting for the next episode

[θα το δείξουν την επόμενη εβδομάδα ή περίπου σε ένα μήνα ξανα όπως το έκαναν με αυτο?]

Δημοσ.
πολύ καλό επεισόδιο , γέλασα αρκετά με τον house και αυτά που έκανε στην πρωτάρα , αν και για να πω την αλήθεια θα γούσταρα άμα την απέλυε οριστικά στο τέλος ,αλλά όλα ok , τίποτα τέτοιο δεν συνέβη .Waiting for the next episode

[θα το δείξουν την επόμενη εβδομάδα ή περίπου σε ένα μήνα ξανα όπως το έκαναν με αυτο?]

15 αυτουνου του μηνα :-D

Δημοσ.

Πιο θεική ατάκα απο την εξής:

- The two of you have combined I.Q. North of 300.

- That's also true of five morons.

δεν έχω ξανακούσει στην σειρά.

Επίσης, αν τύχαινε ποτέ και είχα κάποιον σαν τον House για καθηγητή, θα είχαμε πλακωθεί στις μπουνιές μέσα σε 5 μέρες. Μιλάμε για μεγάλο @ρχίδι.

Δημοσ.

Επίσης, αν τύχαινε ποτέ και είχα κάποιον σαν τον House για καθηγητή, θα είχαμε πλακωθεί στις μπουνιές μέσα σε 5 μέρες. Μιλάμε για μεγάλο @ρχίδι.

σε αυτο το επισοδειο το εβγαλε εντονα αυτο αλλα δικαιολογημενα προκειμενου να σωσει τη ζωη του ασθενους

Δημοσ.
σε αυτο το επισοδειο το εβγαλε εντονα αυτο αλλα δικαιολογημενα προκειμενου να σωσει τη ζωη του ασθενους

Και φυσικα για την δικη του σαδιστικη ικανοποιηση:-D

Δημοσ.

Αν σου απευθυνόταν πάντα έτσι ε ναι, αλλα νομίζω ένας καθηγητής με τέτοιο χαρακτήρα θα ΤΑΣΠΑΖΕ!

Δημοσ.
Αν σου απευθυνόταν πάντα έτσι ε ναι, αλλα νομίζω ένας καθηγητής με τέτοιο χαρακτήρα θα ΤΑΣΠΑΖΕ!

τον εχουμε δει "σαν" καθηγητη στις αρχες του 4 νομιζω οταν ηταν να διαλεξει καινουρια ομαδα

Δημοσ.
τον εχουμε δει "σαν" καθηγητη στις αρχες του 4 νομιζω οταν ηταν να διαλεξει καινουρια ομαδα

που εκανε μαθημα μετα μουσικης:-D

Δημοσ.

Επειδή είπατε ότι ήταν καλό επεισόδιο, το κατέβασα και το ξαναείδα. Καλά, πολύ γέλιο και πολύ καλό επεισόδιο.

There are lots of different options : Blood letting, crystals, prayer

:lol:

Πρέπει οπωσδήποτε να σταματήσω να το βλέπω στην tv εκτός αν είμαι μόνος στο σπίτι.... :-(

---------- Προσθήκη στις 23:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:43 ----------

Φοβερό το 7.

Είχαμε ΠΟΛΥ καιρό να δούμε τέτοιο δυνατό επεισόδιο House. Με της σωστές δόσεις γέλιου μεταξύ σοβαρότητας και λύπης. Αυτό ήταν House ladies and gents.

Α ρε Six Feet Under με κατέστρεψες! Με το παραμικρό συγκινούμε...

Δημοσ.
Επειδή είπατε ότι ήταν καλό επεισόδιο, το κατέβασα και το ξαναείδα. Καλά, πολύ γέλιο και πολύ καλό επεισόδιο.

There are lots of different options : Blood letting, crystals, prayer

:lol:

Πρέπει οπωσδήποτε να σταματήσω να το βλέπω στην tv εκτός αν είμαι μόνος στο σπίτι.... :-(

---------- Προσθήκη στις 23:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:43 ----------

Φοβερό το 7.

Είχαμε ΠΟΛΥ καιρό να δούμε τέτοιο δυνατό επεισόδιο House. Με της σωστές δόσεις γέλιου μεταξύ σοβαρότητας και λύπης. Αυτό ήταν House ladies and gents.

Α ρε Six Feet Under με κατέστρεψες! Με το παραμικρό συγκινούμε...

Ετσι ακριβως...

Μεγαλο ενδιαφερον και ουσιαστικο απο το 1ο εως το τελευταιο λεπτο...

Αληθεια απο την 13 ειχαν σκοπο να μην την εχουν γιατι την εβαλαν στους τιτλους?Ελεος...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...