Devourer Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Καλημέρα σε όλους! Πρόκειται για έναν κλάδο που με ενδιαφέρει και που δυστυχώς δεν μπορώ να συλλέξω πληροφορίες στο internet,ξέρω μόνο γενικά κάποια ελάχιστα πράγματα... Οποιαδήποτε διευκρίνιση/συμβουλή καλοδεχούμενη για την μορφή απασχόλησής τους,τη σχέση εργασίας με τον φορέα τους,οικονομικές απολαβές,ωράρια,προϋποθέσεις για την άσκηση του επαγγέλματος (εκπαίδευση/εμπειρία) και άλλα... Να τονίσω ότι ενδιαφέρομαι για τους ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ επιθεωρητές... Grazie!
Timour21 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Καλημέρα σε όλους!Πρόκειται για έναν κλάδο που με ενδιαφέρει και που δυστυχώς δεν μπορώ να συλλέξω πληροφορίες στο internet,ξέρω μόνο γενικά κάποια ελάχιστα πράγματα... Οποιαδήποτε διευκρίνιση/συμβουλή καλοδεχούμενη για την μορφή απασχόλησής τους,τη σχέση εργασίας με τον φορέα τους,οικονομικές απολαβές,ωράρια,προϋποθέσεις για την άσκηση του επαγγέλματος (εκπαίδευση/εμπειρία) και άλλα... Να τονίσω ότι ενδιαφέρομαι για τους ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ επιθεωρητές... Grazie! Τί είναι αυτό? Το NDT εννοώ....
gtroza Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Nomismatiko Diethnes Tameio ελληνικά πλάκα κάνω .
Devourer Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Μιλάμε για Επιθεωρητές Μη Καταστροφικών Ελέγχων(Non Destructive Testing)...
Devourer Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Μιλάμε για Επιθεωρητές Μη Καταστροφικών Ελέγχων(Non Destructive Testing)...
Xdanger Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 ρωτα στο michanikos.gr (εννοεις αυτον που ελεγχει τα υλικα κατασκευης κτιριων, ετσι?)
Xdanger Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 ρωτα στο michanikos.gr (εννοεις αυτον που ελεγχει τα υλικα κατασκευης κτιριων, ετσι?)
Devourer Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 ρωτα στο michanikos.gr (εννοεις αυτον που ελεγχει τα υλικα κατασκευης κτιριων, ετσι?) Σαφώς μιλάμε για Ποιοτικό Έλεγχο πάντα... Συγκεκριμένα Επιθεωρητές Συγκολλήσεων (Ραδιογραφίες,Διεισδυτικά κ.α.)... Κάτι είχα βρει στο michanikos.gr το οποίο δεν βοήθησε ιδιαίτερα καθώς μ'ενδιαφέρει κυρίως να μάθω τα "τυπικά" που χρειάζονται,για παράδειγμα τώρα είμαι φοιτητής ακόμη (Μηχανολογίας Τ.Ε.Ι.) και ήθελα να ξέρω αν μπορούσα να ξεκινήσω ακόμη και τώρα σε εταιρεία (έχω υπόψη μου) ως "μαθητευόμενος" ή κάτι τέτοιο,μετά από πόσες μέρες εργασίας (αν γίνεται έτσι) μπορώ να πάω για σεμινάρια/εξετάσεις/πιστοποίηση κ.λπ.
Devourer Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 ρωτα στο michanikos.gr (εννοεις αυτον που ελεγχει τα υλικα κατασκευης κτιριων, ετσι?) Σαφώς μιλάμε για Ποιοτικό Έλεγχο πάντα... Συγκεκριμένα Επιθεωρητές Συγκολλήσεων (Ραδιογραφίες,Διεισδυτικά κ.α.)... Κάτι είχα βρει στο michanikos.gr το οποίο δεν βοήθησε ιδιαίτερα καθώς μ'ενδιαφέρει κυρίως να μάθω τα "τυπικά" που χρειάζονται,για παράδειγμα τώρα είμαι φοιτητής ακόμη (Μηχανολογίας Τ.Ε.Ι.) και ήθελα να ξέρω αν μπορούσα να ξεκινήσω ακόμη και τώρα σε εταιρεία (έχω υπόψη μου) ως "μαθητευόμενος" ή κάτι τέτοιο,μετά από πόσες μέρες εργασίας (αν γίνεται έτσι) μπορώ να πάω για σεμινάρια/εξετάσεις/πιστοποίηση κ.λπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.