Προς το περιεχόμενο

Ηχεια 2.1

alexis333

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτα παιζουν παιζουν σε αυτη την τιμη ε .. ??

Σκεφτομαι να παω για τα Z323 ...

Ή μηοως να παω για τα Z-523 .. ?? :rolleyes:

:-D

Δημοσ.
Αυτα παιζουν παιζουν σε αυτη την τιμη ε .. ??

Σκεφτομαι να παω για τα Z323 ...

Ή μηοως να παω για τα Z-523 .. ?? :rolleyes:

:-D

2x6 satellite 30w στο συνολο το Ζ323

2χ10 satelite 40w στο συνολο το Ζ-523

τη διαφορα των δορυφορων πληρωνεις, που πιστευω πως ειναι αρκετα σημαντικη ....

αν θες να ακους μουσικη σε πιο δυνατη ενταση... B)

Σε αυτο το λινκ σε ακομα πιο προσιτη τιμη:!!! (68 euro)

http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10025021&cmicc=skroutz

Δημοσ.

Αν θες τη γνώμη μου, τα καλύτερα pc speakers 2,1 σε ικανοποιητική τιμή είναι τα harman kardon soundsticks ii .

http://www.skroutz.gr/c/112/pc-speakers.html?keyphrase=harman+kardon+soundsticks+ii

Ξεφεύγουν λίγο από το budget σου αλλά αν σκεφτείς πόσο συχνά αλλάζεις ηχεία, νομίζω ότι 5 λεπτά την ημέρα να βάζεις στην άκρη, τη βγάζεις τη διαφορά.

Αρκεί φυσικά να μη σε αποτρέπει το ιδιαίτερο σχήμα τους.

Δημοσ.
Αν θες τη γνώμη μου, τα καλύτερα pc speakers 2,1 σε ικανοποιητική τιμή είναι τα harman kardon soundsticks ii .

http://www.skroutz.gr/c/112/pc-speakers.html?keyphrase=harman+kardon+soundsticks+ii

Ξεφεύγουν λίγο από το budget σου αλλά αν σκεφτείς πόσο συχνά αλλάζεις ηχεία, νομίζω ότι 5 λεπτά την ημέρα να βάζεις στην άκρη, τη βγάζεις τη διαφορά.

Αρκεί φυσικά να μη σε αποτρέπει το ιδιαίτερο σχήμα τους.

ξεφεύγουν λίγο...άλλα είναι και ιδιαίτερα - μερικά είναι πολύ εντυπωσιακά.

Δημοσ.

Πηρα τα 323 αλλα δεν μου αρεσει καθολου ο ηχος θα τα αλλαζω με τα κλασικα z-210

για μενα αν θες ενταση αφτα απο το eshop ειναι ποιο καλα.αν θες ποιοτητα σε τιμη νορμαλ τα ζ-210.

Δημοσ.

Πηρα τα 323 αλλα δεν μου αρεσει καθολου ο ηχος θα τα αλλαζω με τα κλασικα z-210

για μενα αν θες ενταση αφτα απο το eshop ειναι ποιο καλα.αν θες ποιοτητα σε τιμη νορμαλ τα ζ-210.

Δημοσ.

Εγώ μετά από διάβασμα αρκετών κριτικών στο internet & βιντεάκια στο youtube πήρα τα GENIUS SW-V2.1 1250 ::: [36 watts (RMS), ξεχωριστή μονάδα για έλεγχο treble + bass, headphone jack, microphone jack, RCA jacks, 3.5mm stereo jack]. Απλά, επειδή μου τα πήραν για δώρο, θα μου τα δώσουν τον άλλο μήνα και δεν τα έχω ακούσει ακόμη. Στην Θεσσαλονίκη τα βρήκα 41,50 ευρώ.

Δημοσ.

Εγώ μετά από διάβασμα αρκετών κριτικών στο internet & βιντεάκια στο youtube πήρα τα GENIUS SW-V2.1 1250 ::: [36 watts (RMS), ξεχωριστή μονάδα για έλεγχο treble + bass, headphone jack, microphone jack, RCA jacks, 3.5mm stereo jack]. Απλά, επειδή μου τα πήραν για δώρο, θα μου τα δώσουν τον άλλο μήνα και δεν τα έχω ακούσει ακόμη. Στην Θεσσαλονίκη τα βρήκα 41,50 ευρώ.

Δημοσ.

μια απορια..εχω 2.1 ηχεια,,subwoofer κλπ..

αλλα τα μπασα του subwoofer σκεπαζουν τους ψιλους ηχους και ακουω αλλο ηχο,σε σχεση με την τηλεοραση ή με τα ακουστικα..

τι να κανω?

αν χαμηλωσω τα μπασα απ οτις ρυθμισεις λετε να γινει τιποτα?

ειναι φτηνα ηχεια των 20 ευρω..

λετε να φταιει αυτο?

Δημοσ.

μια απορια..εχω 2.1 ηχεια,,subwoofer κλπ..

αλλα τα μπασα του subwoofer σκεπαζουν τους ψιλους ηχους και ακουω αλλο ηχο,σε σχεση με την τηλεοραση ή με τα ακουστικα..

τι να κανω?

αν χαμηλωσω τα μπασα απ οτις ρυθμισεις λετε να γινει τιποτα?

ειναι φτηνα ηχεια των 20 ευρω..

λετε να φταιει αυτο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...