Sonick Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Έχω έναν P4 Northwood στα 1.8GHz με μητρική Liteon(chipset 845D).Θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να βάλω επεξεργαστή στα 2.8GHz που υποστηρίζει FSB μεγαλύτερο απο αυτό που αναγράφεται στο manual της mobο και συγκεκριμένα η μητρική αναφέρει για FSB 400MHz ενώ η CPU που θέλω να βάλω είναι στα 533MHz.Yπάρχει πρόβλημα ή γίνετε να λειτουργεί χαμηλότερα; Ευχαριστώ!
TheELF Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Είναι δυνατόν να δουλεύει με χαμηλότερο FSB, αλλά πρέπει να υποστηρίζεται η CPU από την Motherboard αλλιώς δεν θα την βλέπει καθόλου,και αυτό είναι πολλή δύσκολο,να υποστηρίζεται δηλαδή CPU μεγαλυτέρου FSB.
Sonick Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Είναι δυνατόν να δουλεύει με χαμηλότερο FSB, αλλά πρέπει να υποστηρίζεται η CPU από την Motherboard αλλιώς δεν θα την βλέπει καθόλου,και αυτό είναι πολλή δύσκολο,να υποστηρίζεται δηλαδή CPU μεγαλυτέρου FSB. H mobo υποστηρίζει cpu P4 Northwood και Williamette,χωρίς να αναφέρει ταχύτητα,απλά είναι υψηλότερου FSB η cpu που βρήκα.
Sonick Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δε χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις νομίζω. Αμα κάψω καμία mobo χάνω...γι'αυτό ρωτάω όσους το έχουν δοκιμάσει!
TheELF Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 H mobo υποστηρίζει cpu P4 Northwood και Williamette,χωρίς να αναφέρει ταχύτητα,απλά είναι υψηλότερου FSB η cpu που βρήκα. Αν δεν μας πεις στοιχεία συγκεκριμένα για μητρική και επεξεργαστή τη ακριβός περιμένεις να σου πούμε; Αν ο επεξεργαστής δεν είναι συμβατός τότε τέλος.
phanispal Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δε νομίζω ότι θα καεί το mobo, λογικά δε θα κάνει boot/post.
rafail1994 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δε νομίζω ότι θα καεί το mobo, λογικά δε θα κάνει boot/post. +1 απλος δεν θα κανει boot
Sonick Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Αν δεν μας πεις στοιχεία συγκεκριμένα για μητρική και επεξεργαστή τη ακριβός περιμένεις να σου πούμε;Αν ο επεξεργαστής δεν είναι συμβατός τότε τέλος. Η mobo έχω πει είναι Liteon(socket 478,chipset 845 ) και παίρνει cpu P4 Northwood και Williamette με FSB έως 400ΜΗz. O επεξεργαστής που έχω πάνω είναι Νοrthwood 1.8GHz και θέλω να βάλω Νοrthwood στα 2.8,απλά αυτός που έχω βρει έχει FSB 533.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.