rafail1994 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 barman μπορείς να ανάβασης foto έχω και εγώ τον ίδιο επεξεργαστή να δούμε
barman Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 barman μπορείς να ανάβασης foto έχω και εγώ τον ίδιο επεξεργαστή να δούμε Η φωτο δεν λεει τιποτα . Ελα μσν να σου στειλω το βιντεο. Τοση ωρα που τρεχει ανεβασε 50c. Και παλι λιγο ειναι . Εχω ανοιχτα πανω απο 10 παραθυρα Μσν-Τορρεντ κτλ. ---------- Προσθήκη στις 22:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:08 ---------- barman μπορείς να ανάβασης foto έχω και εγώ τον ίδιο επεξεργαστή να δούμε [email protected] Μπες 1 λεπτακι να τα παρεις.
rafail1994 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 [email protected] Μπες 1 λεπτακι να τα παρεις. περίμενε να το κατεβάσω γιατί εχώ το παλιό
nikolas8141 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 απο 42 φτασαμε στους 50..............αν το αφησεις λιγο ακομα θα φτασει 55........χαιρομαι που τελικα ερχεσαι στα λογια μου..... Δεν θελω να αποδειξω τιποτα.....ετσι και αλλιως δεν το παιζω παντογνωστης....... Ωραια και εμενα ο Q9550 στα 4GHZ τωρα με 29 θερμοκρασια δωματιου φτανει με το test του everest μεσο ορο και στους 4 πυρηνες τους 56 βαθμους αλλα εχω μια (και καλα) υδροψυξη και 9 ανεμηστηρακια στο κουτι.......
barman Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 απο 42 φτασαμε στους 50..............αν το αφησεις λιγο ακομα θα φτασει 55........χαιρομαι που τελικα ερχεσαι στα λογια μου.....Δεν θελω να αποδειξω τιποτα.....ετσι και αλλιως δεν το παιζω παντογνωστης....... Ωραια και εμενα ο Q9550 στα 4GHZ τωρα με 29 θερμοκρασια δωματιου φτανει με το test του everest μεσο ορο και στους 4 πυρηνες τους 56 βαθμους αλλα εχω μια (και καλα) υδροψυξη και 9 ανεμηστηρακια στο κουτι....... Συγνωμη τωρα σπας πλακα ε? Για 80 λεγατε μεγαλε !!!!! Αλλο 80 ΑΛΛΟ 50 ρε !! Σε game σου λεω δεν παει πανω απο 42 σε Φουλ. Εκανα το Τεστ που εγραψες για να μην λες. 50 παει στο 20λεπτο. κατσε καλα. ---------- Προσθήκη στις 22:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:22 ---------- απο 42 φτασαμε στους 50..............αν το αφησεις λιγο ακομα θα φτασει 55........χαιρομαι που τελικα ερχεσαι στα λογια μου.....Δεν θελω να αποδειξω τιποτα.....ετσι και αλλιως δεν το παιζω παντογνωστης....... Ωραια και εμενα ο Q9550 στα 4GHZ τωρα με 29 θερμοκρασια δωματιου φτανει με το test του everest μεσο ορο και στους 4 πυρηνες τους 56 βαθμους αλλα εχω μια (και καλα) υδροψυξη και 9 ανεμηστηρακια στο κουτι....... Φιλε θα δει τα βιντεο ο αδερφος και θα σου γραψει ΕΤΣΙ για να μην το παιζεις παντογνωστης.
nikolas8141 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Οπως και να'χει ελπιζω να σ αρεσει το κουτακι μου....αν και τα video ειναι παλια..... αυτο που εχει σημασια για να εχουμε χαμηλες θερμοκρασιες στον επεξεργαστη αν θεωρησουμε οτι εχουμε βαλει σωστα την ψυξη του......ειναι να του δωσουμε τοση ταση ωστε το συστημα μας να ειναι σταθερο(το δυνατον λιγοτερη)......και αυτο διαφερει απο μηχανημα σε μηχανημα......ακομα και αν εχουν τα ιδια 'καλουδια' και μετα στο εσωτερικο του κουτιου να υπαρχει σωστη ροη αερα.......Τελος να τον ανοιγουμε που και που να τον ξεσκονιζουμε και λιγακι.......τπτ παραπανω τπτ λιγοτερο......αυτα...
barman Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Οπως και να'χει ελπιζω να σ αρεσει το κουτακι μου....αν και τα video ειναι παλια.....αυτο που εχει σημασια για να εχουμε χαμηλες θερμοκρασιες στον επεξεργαστη αν θεωρησουμε οτι εχουμε βαλει σωστα την ψυξη του......ειναι να του δωσουμε τοση ταση ωστε το συστημα μας να ειναι σταθερο(το δυνατον λιγοτερη)......και αυτο διαφερει απο μηχανημα σε μηχανημα......ακομα και αν εχουν τα ιδια 'καλουδια' και μετα στο εσωτερικο του κουτιου να υπαρχει σωστη ροη αερα.......Τελος να τον ανοιγουμε που και που να τον ξεσκονιζουμε και λιγακι.......τπτ παραπανω τπτ λιγοτερο......αυτα... Πολυ καλο ! Πολλα εξοδα ομως για να πιασεις τις θερμοκρασιες αυτες.. Ωραιο ομως ! Δες και το παλιο αλλα θηριο.
antonl Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 [...] ετρεξα με linkpack του OCCTPT και επιασε σχεδον σε full use 80 βαθμους [...] Γιατι το παιδι ετρεξε Linpack ?Για game λεω 1920Χ1080 ολα ΦΟΥΛ με την 5850. Δεν παει παραπανω σε οτι και αν τρεξω και 3D mark vantage. Αφενός έτρεξε linpack αφετέρου αν το τρέξεις κι εσύ θ ανέβεις παραπάνω απ ό,τι με το 3d mark.
barman Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Αφενός έτρεξε linpack αφετέρου αν το τρέξεις κι εσύ θ ανέβεις παραπάνω απ ό,τι με το 3d mark. Δε νομιζω. Δυσκολα ! Τα videos τα ειδε Ο rafail1994
nikolas8141 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Πολυ καλο ! Πολλα εξοδα ομως για να πιασεις τις θερμοκρασιες αυτες..Ωραιο ομως ! Δες και το παλιο αλλα θηριο. Δεν χρειαζονται πολλα χρηματα για να το φτιαξεις.......και εγω φοιτητης ειμαι και δεν μου περισευουν....Αρκει να κανεις σωστες κινησεις (σε οτι εχει να κανει σχεση με την παρτι σου)!αν αγορασεις για αρχη το κουτι μετα ολα τ αλλα μπορεις να τα αναβαθμηζεις σιγα σιγα.....υπομονη θελει και μερακι...οχι οτι εχω κανει κατι, στο youtube μπορεις να δεις χιλιαδες βιντεακια που λες τι εφτιαξαν τα ατομα....τεσπα φυγαμε απο το θεμα...
barman Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δεν χρειαζονται πολλα χρηματα για να το φτιαξεις.......και εγω φοιτητης ειμαι και δεν μου περισευουν....Αρκει να κανεις σωστες κινησεις (σε οτι εχει να κανει σχεση με την παρτι σου)!αν αγορασεις για αρχη το κουτι μετα ολα τ αλλα μπορεις να τα ανβαθμηζεις σιγα σιγα.....υπομονη θελει και μερακι...οχι οτι εχω κανει κατι, στο youtube μπορεις να δεις χιλιαδες βιντεακια που λες τι εφτιαξαν τα ατομα....τεσπα φυγαμε απο το θεμα... ΑΛΛΟ εννοω. Με τα μισα χρηματα κανεις το ιδιο καλα την δουλεια σου! Δεν ειπα οτι δεν υπαρχει χρημα. ΑΠλα το καλυτερο ειναι με λιγα να παιρνεις πολλα
antonl Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δε νομιζω.Δυσκολα ! Τα videos τα ειδε Ο rafail1994 Δε θέλω να κάνω τον άπιστο Θωμά αλλά αν έχεις όρεξη τρέξ το για κανα τεταρτάκι (το burnout με linpack)
barman Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δε θέλω να κάνω τον άπιστο Θωμά αλλά αν έχεις όρεξη τρέξ το για κανα τεταρτάκι 20 λεπτα το ειχα μεσα αδερφε. ποσο ακομα ? με 34c ειμαι στο σπιτι. Σου λεω φοραω θηριο ψυκτρα και εχω γαματο κουτι. http://www.5min.com/Video/Tech-Review---Antec-Nine-Hundred-Case-147771967 http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Scythe-Mugen-2-Rev-B-Cpu-Cooler-SCMG-2100.htm Κανε ενα check.
rafail1994 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 λοιπόν παιδιά είδα τα video του barman σε ηρεμία η πυρήνες είναι 37C & 37C σε full 50C & 51C
barman Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 λοιπόν παιδιά είδα τα video του barmanσε ηρεμία η πυρήνες είναι 37C & 37C σε full 50C & 51C Για τους απιστους οποιος θελει περναει και απο το σπιτι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.