Προς το περιεχόμενο

προβλημα με pc(θερμοκρασιες)

speedy23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το πιο σωστό θα ήταν να βγεί και να πλυθεί...(έχω την εργοστασιακή από μαμα intel) Αλλάμετά θέλει πάστακαι δεν μπορώ να την βάλω,δεν ξέρω...

Δημοσ.
Το πιο σωστό θα ήταν να βγεί και να πλυθεί...(έχω την εργοστασιακή από μαμα intel) Αλλάμετά θέλει πάστακαι δεν μπορώ να την βάλω,δεν ξέρω...

Δεν ειναι δυσκολο. Βαζεις λιγη παστα σε σχημα Χ στο κεντρο του επεξεργαστη και την απλωνεις με το δαχτυλο σου πανω στον επεξεργαστη. Βαζοντας ενα προφυλακτικο στο δαχτυλο (δεν κανω πλακα προφανως) δε θα λερωθεις καν ενω θα απλωθει η παστα πολυ καλυτερα και ομοιομορφα. Αν τυχον σου ξεφυγει παραπανω παστα απο οσο χρειαζεται την μαζευεις σιγα σιγα με το δαχτυλο σου και αφηνεις οση χρειαζεται. Σκεψου οτι το παχος της πρεπει ναναι οσο 2 φυλλα Α4 περιπου.

Αφου τελειωσεις (1 λεπτο δουλεια ειναι), κουμπωνεις την ψυκτρα και thats it. Πολυ απλο.

Δημοσ.

Και με μια κάρτα μπορεί να την απλώσει ομοιόμορφα, άσε που αρκετοί δεν την απλώνουν καν, αφού απλώνεται με την πίεση της ψύκτρας.

Δημοσ.

Δεν ειναι καλη μεθοδος η καρτα κλπ, μισο λεπτακι θα σας βρω τα αντιστοιχα video να καταλαβετε τι εννοω ακριβως.

edit:

Α. Με καρτα --> μενουν αρκετα κενα τα οποια δεν ειναι αγωγιμα απτη θερμοτητα.

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=EyXLu1Ms-q4&feature=player_embedded[/ame]

Β. Με προφυλακτικο ---> αρκετα πιο ομοιομορφη στρωση της παστας

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=aU2_uP9S9Gg&feature=player_embedded[/ame]

Δημοσ.

Ο Ε8500 ανεβασε 80c ???? Φιλε κατι αλλο σου συμβαινει ισως ΔΕΝ εχει καθολου παστα το μηχανακι

Η το κουτι σου ειναι ΜΑΠΑ !!! Εγω με τον Ε8400 σε ΦΟΥΛ δεν παω παραπανω απο 42c-Στο δωματιο εχω 33c.

Δες το Fan του Cpu σου στο BIOS ποσες στροφες κανει,ισως χρειαζεται γκαζια.

Δημοσ.
Ο Ε8500 ανεβασε 80c ???? Φιλε κατι αλλο σου συμβαινει ισως ΔΕΝ εχει καθολου παστα το μηχανακι

Η το κουτι σου ειναι ΜΑΠΑ !!! Εγω με τον Ε8400 σε ΦΟΥΛ δεν παω παραπανω απο 42c-Στο δωματιο εχω 33c.

Δες το Fan του Cpu σου στο BIOS ποσες στροφες κανει,ισως χρειαζεται γκαζια.

Δηλ. έτρεξες Linpack για αρκετά λεπτά και δε σου πήγε πάνω από 42C;

Ναι, ρητορική είναι η ερώτηση.

Δημοσ.
Δηλ. έτρεξες Linpack για αρκετά λεπτά και δε σου πήγε πάνω από 42C;

Ναι, ρητορική είναι η ερώτηση.

Γιατι το παιδι ετρεξε Linpack ?

Για game λεω 1920Χ1080 ολα ΦΟΥΛ με την 5850.

Δεν παει παραπανω σε οτι και αν τρεξω και 3D mark vantage.

Δημοσ.
Γιατι το παιδι ετρεξε Linpack ?

Για game λεω 1920Χ1080 ολα ΦΟΥΛ με την 5850.

Δεν παει παραπανω σε οτι και αν τρεξω και 3D mark vantage.

Καποιο λαθος κανεις φιλε μου, εκτος και αν εχεις το κουτι του υπολογιστη σου μεσα σε ψυγειο........:P

Δημοσ.
Καποιο λαθος κανεις φιλε μου, εκτος και αν εχεις το κουτι του υπολογιστη σου μεσα σε ψυγειο........:P

Τι να σου πω ρε αδερφε 2 χρονια που το εχω και το εχουν δει πολλα φιλαρακια ετσι παιζει το μηχανακι το πολυ στα ζορια να παει καλοκαιρι στους 44c.

Αυτη τη στιγμη που γραφω κανω και αυτο--IntelBurnTest

Δε μασαει μια το μηχανακι.Στο 10λεπτο μολις που ανεβασε 46c.

Ποσο θες να το αφησω πες μου.

---------- Προσθήκη στις 21:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:45 ----------

Ελα Μσν να σου δειξω βιντεο αφου εισαι απιστος - [email protected]

Δημοσ.
Τι να σου πω ρε αδερφε 2 χρονια που το εχω και το εχουν δει πολλα φιλαρακια ετσι παιζει το μηχανακι το πολυ στα ζορια να παει καλοκαιρι στους 44c.

---------- Προσθήκη στις 21:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:45 ----------

Δεν ειμαι απιστος φιλε μου.......και μπραβο σου αν οντως ειναι ετσι.........αλλα σιγουρα κανεις καποιο λαθος.......δεν θα μπω στην διαδικασια να σου αποδειξω ουτε να βρω το λαθος σου....αλλα αφου το πιστευεις αυτο εσυ ετσι θα ειναι.....:-)

Επειδη ομως εχω φτιαξει αρκετα κουτακια και εχω ασχοληθει λιγο με το θεμα.......ασε με να πιστευω και εγω τα δικα μου.....

Δημοσ.
Δεν ειμαι απιστος φιλε μου.......και μπραβο σου αν οντως ειναι ετσι.........αλλα σιγουρα κανεις καποιο λαθος.......δεν θα μπω στην διαδικασια να σου αποδειξω ουτε να βρω το λαθος σου....αλλα αφου το πιστευεις αυτο εσυ ετσι θα ειναι.....:-)

Επειδη ομως εχω φτιαξει αρκετα κουτακια και εχω ασχοληθει λιγο με το θεμα.......ασε με να πιστευω και εγω τα δικα μου.....

Γιατι δεν ερχεσαι ΜΣΝ ?

FAke video δεν μπορω να σου φτιαξω.

Δημοσ.

Γιατί αποκλείετε άν έχει καλή ψύξη...;;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...