Προς το περιεχόμενο

καλό-φθηνο access point που να ειναι repeater για ολα τα τύπου κλειδια wep,wpa-psk

poihths

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μενει ο αδερφός μου στο 3ο και εγω στο 1ο.. πιανω το router του αλλα με δυσκολια και οποτε κουνιεμαι.. χανει το σήμα

θελω ενα φθηνο access point που ναναι repeater σε wpa τύπου κλειδια

wpa - psk για την ακρίβεια χρησιμοποιω

ποιο μου προτείνεται;

τι λέτε γι αυτο εδώ; http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.616656

με εξυπηρετει;

Δημοσ.

διαλεξε απο εδω οποιο σε βολευει σε ταχυτητα και εξοπλισμο.πιστεψε με κανουν πολλα περισσοτερα απ`οσα θες και παιζουν με οσα ρουτερ τα εχω στησει.και δεν ειναι και λιγα.και φυσικα συνδεεται με οποιοδηποτε κλειδωμα ασυρματου δικτυου χωρις περιορισμο.επισης ειναι πανευκολα στο σεταρισμα τους

Δημοσ.

διαλεξε απο εδω οποιο σε βολευει σε ταχυτητα και εξοπλισμο.πιστεψε με κανουν πολλα περισσοτερα απ`οσα θες και παιζουν με οσα ρουτερ τα εχω στησει.και δεν ειναι και λιγα.και φυσικα συνδεεται με οποιοδηποτε κλειδωμα ασυρματου δικτυου χωρις περιορισμο.επισης ειναι πανευκολα στο σεταρισμα τους

Δημοσ.
Από το 2006, για να φέρει οποιαδήποτε συσκευή το σήμα Wi-Fi πρέπει να δέχεται μέχρι και WPA2.

ναι αλλα οπως ανεφερε ο φιλος παραπανω καποια access point για να δουλεψουν σαν repeater υποστηριζουν μονο wep κλειδωμα στην λειτουργια αυτη.σαν access point υποστηριζουν και wpa

Δημοσ.
Από το 2006, για να φέρει οποιαδήποτε συσκευή το σήμα Wi-Fi πρέπει να δέχεται μέχρι και WPA2.

ναι αλλα οπως ανεφερε ο φιλος παραπανω καποια access point για να δουλεψουν σαν repeater υποστηριζουν μονο wep κλειδωμα στην λειτουργια αυτη.σαν access point υποστηριζουν και wpa

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...