Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Θέλω την μέγιστη ταχύτητα του Conn-x δηλαδή την 24αρα. Ξέρει κανείς για πόσες μέρες θα κοπεί το ίντερνετ στο σπίτι μου για να γίνει η αναβάθμιση; Ευχαριστώ πολύ :-)

Δημοσ.

Να ρωτησω και γω κατι;

Πήγα σήμερα το πρωί 8:00 στον και τους είπα να αναβαθμίσω την γραμμή μου από 2 σε 24 mbps.

(Οτενετ έχω)

Μου είπαν οτι σημέρα ή αύριο θα μου το έχουν αναβαθμίσει.

Πόσες ώρες χρειάζονται συνήθως για κάνουν την αναβάθμιση;

Σε ένα χωριό του Ρεθύμνο μένω στον Πρινέ .

Είναι 7 χιλιόμετρα απο το Κεντρο.

Και θα χω καμμιά διακοπή στο Ιντερνετ;

Και για πόση ώρα;

Δημοσ.
Να ρωτησω και γω κατι;

Πήγα σήμερα το πρωί 8:00 στον και τους είπα να αναβαθμίσω την γραμμή μου από 2 σε 24 mbps.

(Οτενετ έχω)

Μου είπαν οτι σημέρα ή αύριο θα μου το έχουν αναβαθμίσει.

Πόσες ώρες χρειάζονται συνήθως για κάνουν την αναβάθμιση;

Σε ένα χωριό του Ρεθύμνο μένω στον Πρινέ .

Είναι 7 χιλιόμετρα απο το Κεντρο.

Και θα χω καμμιά διακοπή στο Ιντερνετ;

Και για πόση ώρα;

Η διακοποη θα ειναι πολυ μικρη σε internet αλλα ρωτησες αν θα εχεις καλυτερη ταχυτητα με 24αρα γραμμη ? Υπαρχει περιπτωση να μην εχεις αν εισαι μακρυα απο το dslam του ΟΤΕ και αλλους παραγοντες....

Κι εγω Αθηνα για εως 24 πληρωνω αλλα στα 10 κλειδωνω.

Δημοσ.

Δε ρώτησα αν θα εχω καλύτερη ταχύτητα με 24αρα αλλά μου ειπαν οτι έχει σε προφορά καλύτερη τιμή απο την 2αρα.Δηλαδή μου βγαίνει πιο φθηνα η 24αρα απο την 2αρα.

Δημοσ.
Δε ρώτησα αν θα εχω καλύτερη ταχύτητα με 24αρα αλλά μου ειπαν οτι έχει σε προφορά καλύτερη τιμή απο την 2αρα.Δηλαδή μου βγαίνει πιο φθηνα η 24αρα απο την 2αρα.

Αν ειναι ετσι ΟΚ...

Αν και απο οτι μας ειχε πει τεχνικος του ΟΤΕ που ειχε ερθει στην δουλεια για προβλημα με το internet οτι αν κανουμε αναβαθμιση απο την 2αρα γραμμη που εχουμε λογω ποιοτητας καλωδιων και αλλων τοπικων παραγοντων μπορει να εχουμε και προβληματα αντι για βελτιωση,

Δημοσ.
Α οκ. Επίσης ξέχασα να πώ οτι υπάρχει κόμβος του ΟΤΕ στο χωριό που μένω.Παίζει κανα ρόλο στην ταχύτητα αυτό;

Δεν ξερω τι εννοεις κομβος αλλα αν ειναι dslam σιγουρα θα δεις μεγαλη βελτιωση.

Δημοσ.
Δοκιμασε τωρα να κατεβασεις ενα αρχειο απο εδω και δοκιμασε και μετα την αναβαθμιση το ιδιο αρχειο ή τσεκαρε το απο το router σου ποσο πιανεις τωρα και μετα.

Και επιτέλους μου την αναβαθμίσαν! Λοιπόν δοκίμασα να κατεβάσω ενα αρχείο απο το site που μου είπες.Και πρίν την αναβαθμιση ήθελε 3μιση λεπτα και μετά την αναβάθμιση ήθελε 5 δευτερόλεπτα!

Δημοσ.
Δοκιμασε τωρα να κατεβασεις ενα αρχειο απο εδω και δοκιμασε και μετα την αναβαθμιση το ιδιο αρχειο ή τσεκαρε το απο το router σου ποσο πιανεις τωρα και μετα.

Και επιτέλους μου την αναβαθμίσαν! Λοιπόν δοκίμασα να κατεβάσω ενα αρχείο απο το site που μου είπες.Και πρίν την αναβαθμιση ήθελε 3μιση λεπτα και μετά την αναβάθμιση ήθελε 5 δευτερόλεπτα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...