probe Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Φίλε μου είναι πολύ παλιά η μητρική σου. Κάνε ένα οπτικό έλεγχο στους πυκνωτές της (κάτι κυλινδρικά εξαρτήματα με ένα σταυρό στο πάνω μέρος - θα δεις αρκετά τέτοια κοντά στον επεξεργαστή- και κοίτα αν κάποιοι από αυτούς έχουν φουσκώσει ή έχουν βγάλει κάποιο υγρό. Το πάνω μέρος με το χαραγμένο σταυρό είναι κανονικά επίπεδο αν το δεις καμπυλωμένο τότε υπάρχει πρόβλημα.
WoodSell3r Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 τους κοιταξα εναν εναν ολους τους πυκνωτες μηπως έσκασε κανενας, δεν ειδα κατι περιεργο ουτε τιποτα πανω στη πλακέτα, το χρωμα ηταν παντου ιδιο και δεν φαινεται να εχει καει κάτι.μερικοι πυκνωτες όμως είναι καμπλωμενοι, αυτοι έχουν καεί δηλαδή;
WoodSell3r Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 οκ ευχαριστώ φίλε μου, θα τα βγάλω ένα ένα όλα τα κομμάτια και θα τα χρησιμοποιήσω αλλού
SpirtouLisS Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 η μητρικη σου εχει πανω κατι ευμεγεθη διακοπτακια με νουμερα πχ 12345 και διπλα ενα υπομνημα με χρονισμους τυπωμενο? να αποκλεισω μια πιθανοτητα θελω... επισης ελεγξε και πες μου αν εχει οποιοδηποτε jumperaki στη μητρικη που να εχει θεσεις οπως normal default και επισης αν υπαρχει jumperaki με την ενδειξη bypass ATX επισης ελεγξε οτι δεν εχεις jumper στο διπινο του clrcmos γτ δεν ξεκιναει ο υπολογιστης τη μητρικη την εχεις συνδεμενη σε μπριζα με γειωση?η σε απλη που ειναι μονο για να φορτισεις κανα κινητο? αν την συνδεσεις σε μπριζα με γειωση και πεσει η ασφαλεια εχεις βραχυκυκλωμα στο κουτι αν πεσει το ρελε εχεις διαρροη απο τη μητρικη στο κουτι μπορεις να βγαλεις μια καλη φωτο τη μητρικης?
Silvershot Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Καλησπέρα φίλε MOY. ΛOIΠON ΘA EIMAI σύντομος. NOMIZΩ ΠΩΣ TO ΠPOBΛHMA έγκειται ΣTO τροφοδοτικό. Δανείσου ENA KAI δοκίμασε. AN KAI EXΩ ΛIΓH EMΠEIPIA ME προβλήματα υπολογιστών, AΠO OΣA ΔIABAΣA, ΠIΣTEYΩ ΠΩΣ ΘA HTAN MIA KAΛH IΔEA NA AΦHΣEIΣ TON YΠOΛOΓIΣTH OΠΩΣ EINAI KAI NA δοκιμάσεις NA TON ανοίξεις ME AΛΛO τροφοδότικο.
WoodSell3r Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 μπορεις να βγαλεις μια καλη φωτο τη μητρικης? εχω βγάλει μερικές και τις εχω ανεβάσει εδω λόγω μεγέθους
probe Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Οι πυκνωτές που και ο ίδιος επισημαίνεις στις φωτογραφίες σου έχουν πρόβλημα.Είναι σαφώς φουσκωμένοι και μερικοί έχουν βγάλει και υγρά (αυτό τα καφέ στο πάνω μέρος τους).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.