Προς το περιεχόμενο

Δεν ανοίγει το pc

WoodSell3r

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
αυτο εδώ

το κουμπι τροφοδοσίας δεν καταλαβαίνει τίποτα...

Μπορεις να βρεις καμια αλλη δανεικη μητρικη να δοκιμασεις?

Η μητρικη που εχεις ειναι πολυ παλια.Δυσκολο να βγαλουμε ακρη.

Δημοσ.

έχω 2 μητρικές για δοκιμή

να δοκιμάσω άλλη μητρική με αυτόν τον επεξεργαστή αν τελικά κουμπώσει;

σκέφτομαι να πάρω τα κομμάτια από εδώ και από εκεί και να τα χρησιμοποιήσω σε άλλες πύργους..λογικά η μνήμη δεν έχει πάθει τίποτα αφου ανάβει το λαμπάκι στα σλοτς ε;

Δημοσ.
έχω 2 μητρικές για δοκιμή

να δοκιμάσω άλλη μητρική με αυτόν τον επεξεργαστή αν τελικά κουμπώσει;

σκέφτομαι να πάρω τα κομμάτια από εδώ και από εκεί και να τα χρησιμοποιήσω σε άλλες πύργους..λογικά η μνήμη δεν έχει πάθει τίποτα αφου ανάβει το λαμπάκι στα σλοτς ε;

Κοιτα κανονικα και χωρις καθολου μνημη ο υπολογιστης νομιζω οτι μπαινει στο bios.Εσενα δεν φτανει ουτε bios?

Αφου εχεις αλλες 2 μητρικες κοιτα αν ειναι συμβατες με τον επεξεργαστη και δοκιμασε.

Δημοσ.
Κοιτα κανονικα και χωρις καθολου μνημη ο υπολογιστης νομιζω οτι μπαινει στο bios.Εσενα δεν φτανει ουτε bios?

όχι δεν κάνει τίποτα απολύτως :rolleyes:

Δημοσ.
όχι δεν κάνει τίποτα απολύτως :rolleyes:

Μαλλον μητρικη παιζει.Δοκιμασε με τις αλλες 2 που εχεις.Κοιτα ομως να ειναι συμβατες με τον επεξεργαστη σου,οχι μονο απλα να κουμπωσει.

Δημοσ.
Κοιτα ομως να ειναι συμβατες με τον επεξεργαστη σου,οχι μονο απλα να κουμπωσει.

ναι αυτό εννοούσα, όχι να κουμπώσει μόνο μηχανικά :-)

Δημοσ.
ναι αυτό εννοούσα, όχι να κουμπώσει μόνο μηχανικά :-)

Δοκιμασε μητρικη και αν δεν γινει τιποτα πολυ πιθανο να ειναι τροφοδοτικο μετα.Ο επεξεργαστης ειναι λιγο δυσκολο να χαλασει.Βεβαια τιποτα δεν αποκλειεται.Βλεπουμε.

Δημοσ.

το τροφοδοτικό όμως πως να χαλάσει, αφού το ανεμιστηράκι του επεξεργαστή τρέχει και έχω και το λαμπάκι δίπλα στα σλοτς να ανάβει , μακάρι να είναι το τροφοδοτικό η μόνη ζημιά αλλα κάτι αλλό πρεπει να σάπισε..

Δοκιμάζω μητρικές :)

Δημοσ.
το τροφοδοτικό όμως πως να χαλάσει, αφού το ανεμιστηράκι του επεξεργαστή τρέχει και έχω και το λαμπάκι δίπλα στα σλοτς να ανάβει , μακάρι να είναι το τροφοδοτικό η μόνη ζημιά αλλα κάτι αλλό πρεπει να σάπισε..

Δοκιμάζω μητρικές :)

Εχει τυχει πολλες φορες να δουλευουν τα ανεμηστιρακια αλλα το τροφοδοτικο να μην δινει τα σωστα volt στη μητρικη με αποτελεσμα να μην bootαρει ο υπολογιστης.Τωρα για το πως χαλασε αν χαλασε, τι να σου πω.Δοκιμη μητρικη πρωτα και μετα βλεπουμε.

Δημοσ.

τώρα το ειδα, αρα δοκιμή δεν γίνεται..

που να θυμαμαι τι έχω μες την αποθήκη, μη φανταστεις πως είναι και νέοι, είναι τελείως συμβατικοί όπως και η μονάδα που τα έπαιξε..

Δημοσ.

Επειδή δεν κατάλαβα ακριβώς τι γράφεις στην αρχή εννοείς ότι όταν ανοίξεις το κουμπί του τροφοδοτικού αρχίζουν και δουλεύουν τα ανεμιστήρια χωρίς να πατήσεις το κουμπί της εκκίνησης;

Δημοσ.
Επειδή δεν κατάλαβα ακριβώς τι γράφεις στην αρχή εννοείς ότι όταν ανοίξεις το κουμπί του τροφοδοτικού αρχίζουν και δουλεύουν τα ανεμιστήρια χωρίς να πατήσεις το κουμπί της εκκίνησης;

όχι, ανοίγω το πσ απο το κουμπί της εκκίνησης και δουλεύουν μόνο τα ανεμιστήρια και δεν κάνει απολύτως τίποτα, για να το κλείσω γύριζω τον διακόπτη του τροφοδοτικού γιατί το κουμπί της εκκίνησης δεν κάνει τίποτα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...