WoodSell3r Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 αυτο εδώ το κουμπι τροφοδοσίας δεν καταλαβαίνει τίποτα...
LouCi4er Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 αυτο εδώτο κουμπι τροφοδοσίας δεν καταλαβαίνει τίποτα... Μπορεις να βρεις καμια αλλη δανεικη μητρικη να δοκιμασεις? Η μητρικη που εχεις ειναι πολυ παλια.Δυσκολο να βγαλουμε ακρη.
WoodSell3r Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 έχω 2 μητρικές για δοκιμή να δοκιμάσω άλλη μητρική με αυτόν τον επεξεργαστή αν τελικά κουμπώσει; σκέφτομαι να πάρω τα κομμάτια από εδώ και από εκεί και να τα χρησιμοποιήσω σε άλλες πύργους..λογικά η μνήμη δεν έχει πάθει τίποτα αφου ανάβει το λαμπάκι στα σλοτς ε;
LouCi4er Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 έχω 2 μητρικές για δοκιμήνα δοκιμάσω άλλη μητρική με αυτόν τον επεξεργαστή αν τελικά κουμπώσει; σκέφτομαι να πάρω τα κομμάτια από εδώ και από εκεί και να τα χρησιμοποιήσω σε άλλες πύργους..λογικά η μνήμη δεν έχει πάθει τίποτα αφου ανάβει το λαμπάκι στα σλοτς ε; Κοιτα κανονικα και χωρις καθολου μνημη ο υπολογιστης νομιζω οτι μπαινει στο bios.Εσενα δεν φτανει ουτε bios? Αφου εχεις αλλες 2 μητρικες κοιτα αν ειναι συμβατες με τον επεξεργαστη και δοκιμασε.
WoodSell3r Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Κοιτα κανονικα και χωρις καθολου μνημη ο υπολογιστης νομιζω οτι μπαινει στο bios.Εσενα δεν φτανει ουτε bios? όχι δεν κάνει τίποτα απολύτως
LouCi4er Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 όχι δεν κάνει τίποτα απολύτως Μαλλον μητρικη παιζει.Δοκιμασε με τις αλλες 2 που εχεις.Κοιτα ομως να ειναι συμβατες με τον επεξεργαστη σου,οχι μονο απλα να κουμπωσει.
WoodSell3r Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Κοιτα ομως να ειναι συμβατες με τον επεξεργαστη σου,οχι μονο απλα να κουμπωσει. ναι αυτό εννοούσα, όχι να κουμπώσει μόνο μηχανικά
LouCi4er Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 ναι αυτό εννοούσα, όχι να κουμπώσει μόνο μηχανικά Δοκιμασε μητρικη και αν δεν γινει τιποτα πολυ πιθανο να ειναι τροφοδοτικο μετα.Ο επεξεργαστης ειναι λιγο δυσκολο να χαλασει.Βεβαια τιποτα δεν αποκλειεται.Βλεπουμε.
WoodSell3r Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 το τροφοδοτικό όμως πως να χαλάσει, αφού το ανεμιστηράκι του επεξεργαστή τρέχει και έχω και το λαμπάκι δίπλα στα σλοτς να ανάβει , μακάρι να είναι το τροφοδοτικό η μόνη ζημιά αλλα κάτι αλλό πρεπει να σάπισε.. Δοκιμάζω μητρικές
LouCi4er Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 το τροφοδοτικό όμως πως να χαλάσει, αφού το ανεμιστηράκι του επεξεργαστή τρέχει και έχω και το λαμπάκι δίπλα στα σλοτς να ανάβει , μακάρι να είναι το τροφοδοτικό η μόνη ζημιά αλλα κάτι αλλό πρεπει να σάπισε..Δοκιμάζω μητρικές Εχει τυχει πολλες φορες να δουλευουν τα ανεμηστιρακια αλλα το τροφοδοτικο να μην δινει τα σωστα volt στη μητρικη με αποτελεσμα να μην bootαρει ο υπολογιστης.Τωρα για το πως χαλασε αν χαλασε, τι να σου πω.Δοκιμη μητρικη πρωτα και μετα βλεπουμε.
WoodSell3r Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 όχι ο επεξεργαστής είναι amd και οι άλλες μητρικές μου είναι intel...
LouCi4er Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 όχι ο επεξεργαστής είναι amd και οι άλλες μητρικές μου είναι intel... με κοροιδευεις? πως θα δοκιμασεις?
WoodSell3r Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 τώρα το ειδα, αρα δοκιμή δεν γίνεται.. που να θυμαμαι τι έχω μες την αποθήκη, μη φανταστεις πως είναι και νέοι, είναι τελείως συμβατικοί όπως και η μονάδα που τα έπαιξε..
probe Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Επειδή δεν κατάλαβα ακριβώς τι γράφεις στην αρχή εννοείς ότι όταν ανοίξεις το κουμπί του τροφοδοτικού αρχίζουν και δουλεύουν τα ανεμιστήρια χωρίς να πατήσεις το κουμπί της εκκίνησης;
WoodSell3r Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Επειδή δεν κατάλαβα ακριβώς τι γράφεις στην αρχή εννοείς ότι όταν ανοίξεις το κουμπί του τροφοδοτικού αρχίζουν και δουλεύουν τα ανεμιστήρια χωρίς να πατήσεις το κουμπί της εκκίνησης; όχι, ανοίγω το πσ απο το κουμπί της εκκίνησης και δουλεύουν μόνο τα ανεμιστήρια και δεν κάνει απολύτως τίποτα, για να το κλείσω γύριζω τον διακόπτη του τροφοδοτικού γιατί το κουμπί της εκκίνησης δεν κάνει τίποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.