WoodSell3r Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Καλησπέρα, σήμερα το πρωι παρατήρησα ότι το pc δεν ανοίγει, το τροφοδοτικό δουλεύει μια χαρά και τώρα που άνοιξα τη μονάδα βλέπω ότι και το ανεμιστηράκι του επεξεργαστή δουλεύει αλλά πατάω το κουμπί να bootαρει και τίποτα. Εικάζω ότι το πρόβλημα βρίσκεται είτε στη μητρική είτε στον επεξεργαστή είτε και στα 2 Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ.
s.tsaklas Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Καλησπέρα,σήμερα το πρωι παρατήρησα ότι το pc δεν ανοίγει, το τροφοδοτικό δουλεύει μια χαρά και τώρα που άνοιξα τη μονάδα βλέπω ότι και το ανεμιστηράκι του επεξεργαστή δουλεύει αλλά πατάω το κουμπί να bootαρει και τίποτα. Εικάζω ότι το πρόβλημα βρίσκεται είτε στη μητρική είτε στον επεξεργαστή είτε και στα 2 Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ. Είχα το ίδιο πρόβλημα με το δικό μου PC. Turbo αγορά από Πλαίσιο, το πήγα στο Πλαίσιο βραδύ την άλλη μέρα πρωί μου έστειλαν μήνυμα ότι το PC ήταν ΟΚ, όταν ρώτησα ποια ήταν η αίτια μου είπαν ότι έσβησαν και επανεγκαταστισαν το BIOS ?..,
rafail1994 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Είχα το ίδιο πρόβλημα με το δικό μου PC. Turbo αγορά από Πλαίσιο, το πήγα στο Πλαίσιο βραδύ την άλλη μέρα πρωί μου έστειλαν μήνυμα ότι το PC ήταν ΟΚ, όταν ρώτησα ποια ήταν η αίτια μου είπαν ότι έσβησαν και επανεγκαταστισαν το BIOS ?.., εκαναν clear cmos
WoodSell3r Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 έβγαλα τη μπαταρία την άφησα κανα 10λεπτο την ξαναέβαλα αλλά πάλι τα ίδια
rafail1994 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 έβγαλα τη μπαταρία την άφησα κανα 10λεπτο την ξαναέβαλα αλλά πάλι τα ίδια βγάλε και ξανά βαλε της ram
WoodSell3r Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 το έκανα, την άλλαξα και θέση αλλά τίποτα
rafail1994 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 το έκανα, την άλλαξα και θέση αλλά τίποτα έχεις επάνω στην μητρική fan αν ναι βγάλτε και ξανά δοκίμασε
SpirtouLisS Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 αλλο clear cmos αλλο επανεγκατασταση του bios. με το clr cmos επαναφερεις της ρυθμισεις στο bios στο default (ειναι δλδ το safe mode της μητρικης καθως γινεται και με κλειστο υπολογιστη) και επισης ξανακανει αναζητηση καρτων συσκευων ραμ και φυσικα επεξεργαστη. αν εχει πειραχτει κατι εξαρχης στον firmware της μητρικης δε λυνεται με clr cmos. flashare εξαρχης με νεοτερο ή και παλαιοτερο bios ή και το ιδιο (δεν ξερω αν γινεται) τη μητρικη σου και μετα ακολουθησε και το στερεοτυπο clr cmos
LouCi4er Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 έβγαλα τη μπαταρία την άφησα κανα 10λεπτο την ξαναέβαλα αλλά πάλι τα ίδια Το ειχες αποσυνδεσει απο το ρευμα οταν εβγαλες την μπαταρια,ετσι?
LouCi4er Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 ναι ηταν κλειστό Εννοω αν ειχες κλεισει και το τροφοδοτικο απο το κουμπακι που εχει πισω του ή να βγαλεις τελειως την πριζα.Α ναι δοκιμασε bios update.
WoodSell3r Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 ναι φίλε μου το τροφοδοτικό το είχα κλέισει απο πίσω απο τον διακόπτη, απο εκει μόνο κλείνει πια ο υπολογιστής καθώς μπροστά το on/off είτε το πατάω είτε όχι το ίδιο κάνει
LouCi4er Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 ναι φίλε μου το τροφοδοτικό το είχα κλέισει απο πίσω απο τον διακόπτη, απο εκει μόνο κλείνει πια ο υπολογιστής καθώς μπροστά το on/off είτε το πατάω είτε όχι το ίδιο κάνει Ωραια,το ξεκαθαρισαμε αυτο ( ειμαι και λιγο καθυστερημενος ).Κανε καμια αλλαγη στις μνημες,αλλαξε θεσεις δηλαδη.Δοκιμασε και με ενα στικακι μνημης.Αν η μητρικη σου εχει onboard καρτα γραφικων δοκιμασε με αυτη και βγαλε τελειως την pci.Οταν πατας το κουμπι τροφοδοσιας,δεν κανει κανενα μπιπ η μητρικη?Επισεις αν κρατησεις πατημενο μερικα δευτερολεπτα το κουμπι ο υπολογιστης δεν κλεινει?
WoodSell3r Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 την ραμ την άλλαξα θέση αλλά τίποτα, κάρτα γραφικών έχει μόνο pci οπότε δεν μπορώ να κάνω τίποτα, οταν ανοίγω τον διακόπτη του τροδοφοτικού ξεκινάνει το ανεμιστηράκι του επεξεργαστη και πάνω στη μητρική δίπλα στα σλοτς για τις μνήμες ανάβει ένα πράσινο λαμπάκι, μόνο αυτά. Ήχος δεν ακούγεται καθόλου.
LouCi4er Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 την ραμ την άλλαξα θέση αλλά τίποτα, κάρτα γραφικών έχει μόνο pci οπότε δεν μπορώ να κάνω τίποτα, οταν ανοίγω τον διακόπτη του τροδοφοτικού ξεκινάνει το ανεμιστηράκι του επεξεργαστη και πάνω στη μητρική δίπλα στα σλοτς για τις μνήμες ανάβει ένα πράσινο λαμπάκι, μόνο αυτά. Ήχος δεν ακούγεται καθόλου. Οταν ειναι ανοιχτος και κρατησεις πατημενο ( 4-5 δευτερολεπτα περιπου ) το κουμπι τροφοδοσιας ο υπολογιστης κανονικα θα σβησει.Το λεω για να μην τον κλεινεις απο το τροφοδοτικο.Λοιπον ποια μητρικη εχεις ειπες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.