Προς το περιεχόμενο

pcie v1.0a v2.0 και συμβατότητα με τη μητρική μου;

bandits

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη δεν μπορεσα να βρω μια σιγουρη απαντηση στο διαδικτυο θελω να ρωτησω και εδω. Εχω την μητρικη PX915PC PRO-G albatron και σκεφτομαι να παρω καρτα γραφικων υπαρχουναρκετες σε καλες τιμες μιας και δεν θα παιζω παιχνιδια. Τελικα μπορω να βαλω πχ μια Ati HD 4350 στην μητρικη μου?

Δημοσ.

Κι εγώ με μια σύντομη αναζήτηση δε βρήκα κάτι συγκεκριμένο.

Πάντως οι περισσότερες v.1.0 είναι συμβατές με τις v.2.0 κάρτες γραφικών και δε νομίζω πως θ' αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα.

Δημοσ.

. Με επιπλεον ψαξιμο που βρηκα πως τα τσιπσετ ι915/925 ειναι τα πιο προβληματικα για να δεχτουν εκδοση 2.0. Η εκδοση 2.0 μπορει να μπει σε μητρικη με 1.1 εκδοση pci -e. Εκτος κι αν βρεις καποιον που δοκιμασε σε μια μητρικη και ειναι σιγουρο οτι δουλευει μια τετοια καρτα.

Δημοσ.

Εχει δοκμιασει κανεις καποια ατι της σειρας 3000 σε αντιστοιχο τσιπσετ, σε επισημο site είχα δει οτι ειναι συμβατες ή οτι ειναι πολυ πιθανο να ειναι.

Δημοσ.

Εχει δοκμιασει κανεις καποια ατι της σειρας 3000 σε αντιστοιχο τσιπσετ, σε επισημο site είχα δει οτι ειναι συμβατες ή οτι ειναι πολυ πιθανο να ειναι.

Δημοσ.

Γνωριζει καποιος ιστοσελιδα που να δειχνει συβατοτητες μητρικων με pci express v1.0a με καρτες γραφικων pci e v2.0 για να μπορεσω να βρω την δικια μου μητρκη albatron px915pc pro-g αν υπαρχει καποια συμβατη καρτα γραφικων συμβατη για αυτην. Εψαξα στο ιντερνετ αλλα δεν βρηκα κατι ή εστω καποια παρομοια της σειρεας μητρικη.

Δημοσ.

Γνωριζει καποιος ιστοσελιδα που να δειχνει συβατοτητες μητρικων με pci express v1.0a με καρτες γραφικων pci e v2.0 για να μπορεσω να βρω την δικια μου μητρκη albatron px915pc pro-g αν υπαρχει καποια συμβατη καρτα γραφικων συμβατη για αυτην. Εψαξα στο ιντερνετ αλλα δεν βρηκα κατι ή εστω καποια παρομοια της σειρεας μητρικη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...