bandits Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Επειδη δεν μπορεσα να βρω μια σιγουρη απαντηση στο διαδικτυο θελω να ρωτησω και εδω. Εχω την μητρικη PX915PC PRO-G albatron και σκεφτομαι να παρω καρτα γραφικων υπαρχουναρκετες σε καλες τιμες μιας και δεν θα παιζω παιχνιδια. Τελικα μπορω να βαλω πχ μια Ati HD 4350 στην μητρικη μου?
phanispal Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Κι εγώ με μια σύντομη αναζήτηση δε βρήκα κάτι συγκεκριμένο. Πάντως οι περισσότερες v.1.0 είναι συμβατές με τις v.2.0 κάρτες γραφικών και δε νομίζω πως θ' αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα.
bandits Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 . Με επιπλεον ψαξιμο που βρηκα πως τα τσιπσετ ι915/925 ειναι τα πιο προβληματικα για να δεχτουν εκδοση 2.0. Η εκδοση 2.0 μπορει να μπει σε μητρικη με 1.1 εκδοση pci -e. Εκτος κι αν βρεις καποιον που δοκιμασε σε μια μητρικη και ειναι σιγουρο οτι δουλευει μια τετοια καρτα.
bandits Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Εχει δοκμιασει κανεις καποια ατι της σειρας 3000 σε αντιστοιχο τσιπσετ, σε επισημο site είχα δει οτι ειναι συμβατες ή οτι ειναι πολυ πιθανο να ειναι.
bandits Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Εχει δοκμιασει κανεις καποια ατι της σειρας 3000 σε αντιστοιχο τσιπσετ, σε επισημο site είχα δει οτι ειναι συμβατες ή οτι ειναι πολυ πιθανο να ειναι.
bandits Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Γνωριζει καποιος ιστοσελιδα που να δειχνει συβατοτητες μητρικων με pci express v1.0a με καρτες γραφικων pci e v2.0 για να μπορεσω να βρω την δικια μου μητρκη albatron px915pc pro-g αν υπαρχει καποια συμβατη καρτα γραφικων συμβατη για αυτην. Εψαξα στο ιντερνετ αλλα δεν βρηκα κατι ή εστω καποια παρομοια της σειρεας μητρικη.
bandits Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Γνωριζει καποιος ιστοσελιδα που να δειχνει συβατοτητες μητρικων με pci express v1.0a με καρτες γραφικων pci e v2.0 για να μπορεσω να βρω την δικια μου μητρκη albatron px915pc pro-g αν υπαρχει καποια συμβατη καρτα γραφικων συμβατη για αυτην. Εψαξα στο ιντερνετ αλλα δεν βρηκα κατι ή εστω καποια παρομοια της σειρεας μητρικη.
bandits Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Μηπως υπαρχει αντιστοιχο θεμα στο φορουμ? Αν γνωριζει καποιος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.