takoulou Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπερα..Προσπαθω να κανω uptade και δεν μπορω.. Γιατι; Μου βγαζει αυτα.... Προσπαθησα να τρεξω τα προγραμματα και δεν μπορω.
BlueBlood7 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Ρε συ πλάκα μας κάνεις? Ποστάρεις σε δύο διαφορετικά θέματα. Αποφάσισε σε ένα.
Fox69 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία. 1. Πατήστε "Έναρξη" και στο πεδίο "Αναζήτηση προγραμμάτων και αρχείων" πληκτρολογήστε "cmd". Στην λίστα των αποτελεσμάτων που εμφανίζεται απο πάνω, κάντε δεξί κλικ στο "cmd.exe" ή στο "cmd" και επιλέξτε "Εκτέλεση ως διαχειριστής". 2. Στο παράθυρο της γραμμής εντολών, πληκτρολογήστε τις ακόλουθες εντολές ακολουθούμενες απο το πλήκτρο "Enter". net stop wuauserv net stop bits net stop cryptsvc cd %systemroot% ren SoftwareDistribution SD2 net start wuauserv net start bits net start cryptsvc 3. Κλείστε όλα τα ανοιχτά παράθυρα που έχετε και εκκινήστε το "Windows Update" με τον ακόλουθο τρόπο. 4. Πατήστε "Έναρξη" και κατόπιν "Πίνακας Ελέγχου". Αλλάξτε την προβολή του Πίνακα Ελέγχου σε "Μεγάλα εικονίδια". Εντοπίστε και τρέξτε την επιλογή "Windows Update". Πατήστε την επιλογή "Έλεγχος για ενημερώσεις". AYTH EIΝΑΙ Η ΛΥΣΗ 100 ΩΡΕΣ ΔΟΚΙΜΑΖΑ ΔΙΑΦΟΡΑ 2 μέρες δοκίμασα ότι λύση υπήρχε στο inernet, με αυτή ξεμπλόκαρα το laptop σε 1' !!! Μπράβο σου
ssotoss Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 2 μέρες δοκίμασα ότι λύση υπήρχε στο inernet, με αυτή ξεμπλόκαρα το laptop σε 1' !!! Μπράβο σου Παρομοίως! Μπράβο και πάλι μπράβο!
rfc Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Εχω φτιαξει ενα batchaki που κανει ρεσετ και ειναι για ολα τα win (7,8,10). Ειναι rar αλλα το αλλαξα σε zip επειδη δεν ανεβαινε. Παρτε το. windows_update_total_reset.zip 2 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Εχω φτιαξει ενα batchaki που κανει ρεσετ και ειναι για ολα τα win (7,8,10). Ειναι rar αλλα το αλλαξα σε zip επειδη δεν ανεβαινε. Παρτε το. Ευχαριστουμε.Αφου το κατεβασουμε τι κανουμε μετα ?Πρεπει πριν να εχουμε κανει κατι ?
rfc Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Το κανεις .rar, το ξεζιπαρεις και γινεται αρχειο .bat, το τρεχεις run as admin. τπτ δε χρειαζεται να εχεις κανει, απλα το τρεχεις. edit: Απο οτι ειδα ξεζιπαρεται χωρις να αλλαξεις τη καταληξη. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Ευχαριστω. Αν καταλαβα καλα κατεβαζει ολα τα διαθεσιμα update ? Θελει να εχουμε απενεροποιησει πριν τα αυτοματα update ?
rfc Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Οχι ρε Γιαννη, κανει reset το windows update component. Για αυτους που εχουν προβλημα και τους βγαζει errors και τετοια. Δε κατεβαζει τπτ και δεν απενεργοποιεις τπτ, απλα το τρεχεις αν εχεις προβλημα και δε σου κανει updates, για οποιοδηποτε λογο.
fidodido_xr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Το κάνω φίλε μ κ βγάζει αυτο Γενικά δν μαφηνει κάνω τπτ στα windows και ν βγάζει συνέχεια μήνυμα 16bit ms dos
fidodido_xr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Και όταν πάω να κάνω έλεγχο για ενημερωσεις στο windows update μ βγάζει το μήνυμα δν είναι δυνατό να πραγματοποιήθει έλεγχος ενημερώσεων επειδή η υπηρεσία δν εκτελείται
rfc Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δε πειραζει αυτο το μηνυμα, τωρα οσων αφορα την υπηρεσια ξεκινα την μονος σου. Αυτο το batchaki βεβαια στη ξεκινα την υπηρεσια. Μαλλον εχεις και αλλα θεματα εσυ στο pc σου. Γραψε στο run..... services.msc και βρες το windows update και καντο start.
rus Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αθελα μου κατεβηκαν στο pc 1,1GB ενημερωσεων, και μου λεει ότι θα τις εγκαταστησει στην επομενη εκκινηση. Πως μπορω να το ακυρωσω αυτό, και κυριως να σβησω αυτά τα αρχεια απ το σκληρο? Που βρίσκονται? Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2018 από rus
fernw_thn_souvla Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Στις 7/10/2017 στις 11:07 ΠΜ, rfc είπε Εχω φτιαξει ενα batchaki που κανει ρεσετ και ειναι για ολα τα win (7,8,10). Ειναι rar αλλα το αλλαξα σε zip επειδη δεν ανεβαινε. Παρτε το. windows_update_total_reset.zip Αδερφέ βάλε στο regsvr32 βάλε το /s να μην πετάγονται τα messagebox και τρομάζουν . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα