AKISHELLAS1 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Παιδιά έχω κ εγώ το ίδιο πρόβλημα ακριβώς και με έχει κουράσει μετά από πόσες ώρες προσπάθειας επίλυσης. @AKISHELLAS1 δοκίμασα κατά γράμμα την λύση σου, αλλά για κάποιο λόγο στην γραμμή εντολών βάζοντας τις εντολές net stop wauserv και net stop bits μου λέει ότι το όνομα υπηρεσίας δεν είναι έγκυρο . Έχω χάσει κάθε ελπίδα κ κουράγιο οπότε οποιοσδήποτε ρίξει ένα χεράκι βοηθείας εδώ θα του είμαι ευγνώμων ,ηπως δεν εχεις γραψει κατι σωστα , κανε κ καμια επανακινηση κ ξαναδοκιμασε ,εχω καιρο που εψαχνα για τη λυση κ δεν θυμαμαι δυστυχως ακριβως να σου πω αλλα απο τι θυμαμι θελει με προσοχη αυτα που γραφεις κ κανε οντςω καμια επανακινηση μιας που σου βγαζει αυτα κ ξαναδοκιμασε
headbanger Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 net stop wuaserv : σταματάει την υπηρεσία. Μπορούμε έτσι να μετονομάσουμε το C:\Windows\SoftwareDistribution όπου κρατούνται τα προσωρινά αρχεία για την υπηρεσία windows update. net start wuaserv : starts the service. wuauclt /detectnow : Εξαναγκάζει την υπηρεσία να ψάξει για ανανεώσεις ΤΩΡΑ. Το αντίστοιχο Log file : C:\Windows\WindowsUpdate.log ώστε να μπορείς να διαβάσεις που υπάρχει πρόβλημα. Σχετικά με την προβληματική λειτουργία του windows update η Microsoft έχει δημοσιεύσει, και το κάνει κατά καιρούς, ένα utility. Συγκεκριμένα το παρακάτω 947821 System Update Readiness Tool for Windows 7 for x64-based Systems (KB947821) [November 2013] 947821 System Update Readiness Tool for Windows 7 (KB947821) [November 2013] Το παραπάνω ΚΒ από την λίστα των ανανεώσεων του μήνα Νοέμβρη. Την Τρίτη που μας έρχεται βγαίνει η νέα λίστα αλλά δεν νομίζω να υπάρχει νεότερη έκδοση μιας και έχει μεγάλο release cycle. Θα σου πρότεινα να τρέξεις το εργαλείο, και μετά να προσπαθήσεις να πας σε βαθύτερο troubleshooting. Προσοχή, θα πρότεινα να κατανοούμε τις πράξεις μας. Για ότι βοήθεια, κάνε reply εδώ. αν και είμαι γραφείο όλο και κάποιο άλλο έμπειρο μέλος θα μπορεί να βοηθήσει.
Deathrose Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Για διαβασε, μηπως σε βοηθησει το Site: το παρων? Eπισης κανε μια σαρωση με το Site: tdsskiller σαρωνει μονο τον φακελλο των windows, κατεβασε το σε μορφη zip. Με την σαρωση του προγραμματος που μου προτεινες το προβλημα επιτελους λυθηκε!! Προφανως το προβλημα ητανε καποιο trojan που ειχα αποκτησει απο οτι καταλαβα, που εμποδιζε οτιδηποτε update στα windows. Sirios8e σε ευχαριστω για την βοηθεια κ ολους τους υπολοιπους για το χρονο σας.
Sirios8e Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Επειδη ειχα αντιμετωπισει παρομοιο προβλημα παλαιοτερα (και εψαχνα επι μερες) με win update, θυμηθηκα οτι το ειχα λυσει μια σαρωση με το tdsskiller, γι'αυτο σου προτεινα το συγκεκριμενο.
manosgtir Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Καλησπερα παιδια εχω ακολουθησει τα βηματα σας ακριβως με καθε λεπτομερεια ακομα και το σκαναρισμα και τιποτα, να πω πως εχω θεμα και με τα usb sticks (εκτος απο το windows update) τα οποια δεν τα αναγνωριζει, εχω κανει τα παντα και δεν γινεται τιποτα, εχουμε κανενα νεοτερο, χρειαζομαι την βοηθεια σας!!
Euclides Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Έχεις πειράξει τα Services? Μήπως έχεις το Windows Update Service disabled? Αν ναι, βάλε το στο Automatic. Επίσης, για να ξεμπλοκάρει το Windows Update διέγραψε το αρχείο C:\Windows\SoftwareDistribution\DataStore\DataStore.edb Για να αναγνωρίζει τα USB sticks, βάλε ττην υπηρεσία Windows Driver Foundation - User-mode Driver Framework να ξεκινά αυτόματα. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2014 από Euclides 1
manosgtir Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 λοιπον σχετικα με τα usb μπηκα με ασφαλη λειτουργια, τα εκανα ενημερωση ολα και φαινονται κομπλε,για το update ισως το εβαλε αυτος που μου τα κατεβασε, καθως δεν ειναι γνησια, εαν το σβησω-αλλαξω οπως ειπες θα εχω θεμα αμα κανω update ?επισης δεν γνωριζω απο που το κανω enabled ?ευχαριστω!!!
Euclides Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 επισης δεν γνωριζω απο που το κανω enabled ? Δεξί κλικ στο My Computer -> Manage -> Services and Applications -> Services Μετά διπλό κλικ στο Service που θέλεις να κάνεις την αλλαγή. 1
manosgtir Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Στο αυτοματο ειναι... οποτε θα πρεπει να διαγραψω το αλλο μηπως ?αλλα μηπως εχω θεμα να μου κλειδωσει τα windows εαν γινει update ?
Montezuma Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία. 1. Πατήστε "Έναρξη" και στο πεδίο "Αναζήτηση προγραμμάτων και αρχείων" πληκτρολογήστε "cmd". Στην λίστα των αποτελεσμάτων που εμφανίζεται απο πάνω, κάντε δεξί κλικ στο "cmd.exe" ή στο "cmd" και επιλέξτε "Εκτέλεση ως διαχειριστής". 2. Στο παράθυρο της γραμμής εντολών, πληκτρολογήστε τις ακόλουθες εντολές ακολουθούμενες απο το πλήκτρο "Enter". net stop wuauserv net stop bits net stop cryptsvc cd %systemroot% ren SoftwareDistribution SD2 net start wuauserv net start bits net start cryptsvc 3. Κλείστε όλα τα ανοιχτά παράθυρα που έχετε και εκκινήστε το "Windows Update" με τον ακόλουθο τρόπο. 4. Πατήστε "Έναρξη" και κατόπιν "Πίνακας Ελέγχου". Αλλάξτε την προβολή του Πίνακα Ελέγχου σε "Μεγάλα εικονίδια". Εντοπίστε και τρέξτε την επιλογή "Windows Update". Πατήστε την επιλογή "Έλεγχος για ενημερώσεις". AYTH EIΝΑΙ Η ΛΥΣΗ 100 ΩΡΕΣ ΔΟΚΙΜΑΖΑ ΔΙΑΦΟΡΑ Φιλε μου με εσωσες, ειχα δοκιμασει διαφορους τροπους αλλα τιποτα, μονο με αυτον τον τροπο βρηκα την λυση ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. 1
sakis697 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία. 1. Πατήστε "Έναρξη" και στο πεδίο "Αναζήτηση προγραμμάτων και αρχείων" πληκτρολογήστε "cmd". Στην λίστα των αποτελεσμάτων που εμφανίζεται απο πάνω, κάντε δεξί κλικ στο "cmd.exe" ή στο "cmd" και επιλέξτε "Εκτέλεση ως διαχειριστής". 2. Στο παράθυρο της γραμμής εντολών, πληκτρολογήστε τις ακόλουθες εντολές ακολουθούμενες απο το πλήκτρο "Enter". net stop wuauserv net stop bits net stop cryptsvc cd %systemroot% ren SoftwareDistribution SD2 net start wuauserv net start bits net start cryptsvc 3. Κλείστε όλα τα ανοιχτά παράθυρα που έχετε και εκκινήστε το "Windows Update" με τον ακόλουθο τρόπο. 4. Πατήστε "Έναρξη" και κατόπιν "Πίνακας Ελέγχου". Αλλάξτε την προβολή του Πίνακα Ελέγχου σε "Μεγάλα εικονίδια". Εντοπίστε και τρέξτε την επιλογή "Windows Update". Πατήστε την επιλογή "Έλεγχος για ενημερώσεις". AYTH EIΝΑΙ Η ΛΥΣΗ 100 ΩΡΕΣ ΔΟΚΙΜΑΖΑ ΔΙΑΦΟΡΑ Φιλε μου με εσωσες, ειχα δοκιμασει διαφορους τροπους αλλα τιποτα, μονο με αυτον τον τροπο βρηκα την λυση ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Mια απο τα ιδια και εδω παιδες. Σε εμενα αυτο το αρχειο ren SoftwareDistribution SD2 λεει δεν υπαρχει ομως οταν το τρεχω στο cmd
thomasG4 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Mια απο τα ιδια και εδω παιδες. Σε εμενα αυτο το αρχειο ren SoftwareDistribution SD2 λεει δεν υπαρχει ομως οταν το τρεχω στο cmd Άνοιξε την εκκαθάριση δίσκου όπως λέει εδώ Μετά πάτα εκκαθάριση αρχείων συστήματος και τσέκαρε την επιλογή για τα αρχεία του Windows Update. Μετά συνέχισε με τις εντολές που είναι κάτω απο αυτή που σου έβγαζε σφάλμα. 1
Euclides Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Έχω χάσει κάθε ελπίδα κ κουράγιο οπότε οποιοσδήποτε ρίξει ένα χεράκι βοηθείας εδώ θα του είμαι ευγνώμων Κανόνας για όποιον έχει πρόβλημα στις ενημερώσεις. Συνήθως οφείλονται σε corrupted αρχείο DataStore.edb Το διαγράφετε (βρίσκεται στο C:\Windows\SoftwareDistribution\DataStore), και ξανακάνετε update. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα