Προς το περιεχόμενο

Netbook και matlab;

szaf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χρειάζομαι για τη διπλωματική μου να χρησιμοποιήσω αρκετά matlab (και συγκεκριμένα simulink)..ένα netbook θα μπορεί να το τρέξει αξιοπρεπώς;

έχει δοκιμάσει κανείς να τρέξει matlab σε netbook;

Δημοσ.

Η simulink είναι ακόμα πιο απαιτητική. Επειδή πρόκειται για διπλωματική, δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα κάνεις κάτι αρκετά απλό για να ανταπεξέλθει ένα netbook. Επίσης, η μικρή οθόνη θα είναι πρόβλημα.

Γνώμη μου είναι ότι θα ταλαιπωρηθείς... Μην το κάνεις.

Δημοσ.

Δεν σκοπεύω να γίνεται όλη η δουλειά στο netbook, έχω και desktop.

Απλώς θα με βόλευε να το έπαιρνα στη βιβλιοθήκη και να δουλεύω κάποιες φορές εκεί.

Δημοσ.

καλά το thread επειδή έτυχε και το διάβασα, είναι οτι να ναι...

ενα απο τα δυνατά netbook είναι αυτό το asus 1201N, αλλά σε αυτή την τιμή βρίσκεις αξιοπρεπέστατα 15αρα λαπτοπ

Δημοσ.
ΟΚ τότε. Φρόντισε να πάρεις κάτι σχετικά ισχυρό και με decent μέγεθος οθόνης. Μ' ένα γρήγορο ψάξιμο στο γκουγκλ βρήκα διάφορους που τρέχουν matlab σε netbooks - Δες αυτό το θρεντ (πχ):

http://e-polytexneio.gr/viewtopic.php?f=29&t=378&view=next

Στο λινκ που εδωσες αυτα που διαβασα φρικαρα..... οι ανθρωποι ειναι εντελως ασχετοι ή..... τι να πω..... φτασανε να λενε καλυτερα ενα ppc παρα netbook...ελεος.....:X

Δημοσ.

τρεχω σε msi wind με 2 gb Ram , nn tool box και το gn toolbox της τελευταιας εκδοσης του matlab αρκετα καλα. εγω εχω προβληματακια περισσοτερο με την αναλυση και λιγοτερο με την επεξεργαστικη ισχυ. γνωμη μου αν μπορεις δοκιμασε το καπου

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

τρεχω σε msi wind με 2 gb Ram , nn tool box και το gn toolbox της τελευταιας εκδοσης του matlab αρκετα καλα. εγω εχω προβληματακια περισσοτερο με την αναλυση και λιγοτερο με την επεξεργαστικη ισχυ. γνωμη μου αν μπορεις δοκιμασε το καπου

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

Αγόρασα το turbo x mininote και του πέρασα matlab.Δεν έχει πρόβλημα στο να τρέξει.Ολα τέλεια.Απλώς αν του βάλεις να λύσει ένα πρόβλημα λίγο πιο complicated θα κάνει αρκετά περισσότερο χρόνο από ένα πρόσφατο laptop και από ένα desktop.Πέρνα το,αλλά μην του βάλεις τίποτα τρελό να κάνει,γιατί σίγουρα κόλλησε!!!!

Δημοσ.

στο δικο μου wind (βλ. υπογραφή) με 2 gb Ram έτρεξα το προηγούμενο διάστημα ανετότατα ArcGIS 9.3 για 2 αρκετα "βαρια" projects. Με κούρασε η οθόνη αλλα είχα μια 19" lcd και το εβαζα εκει οταν ήμουν σπιτι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...