zanzavar Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Καλησπέρα σε όλους, στο θέμα μου τώρα. Είμαι κάτοχος των Logitech X-240 και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, το ερώτημα είναι το εξής: αξίζει η αγορά τους εκ νέου (για φίλο) με σχεδόν μοναδική χρήση την ακρόαση μουσικής (χωρίς να είναι κάποιο πολύ καλό αυτί) σε τιμή στα 40€ ή έχετε να προτείνετε κάτι πιο καλό? Το θέλω σχετικά άμεσα, δλδ μία δύο μέρες το πολύ, διότι φεύγω από Αθήνα και θέλω να τα πάρω μαζί μου. Εν τέλει ζητάω ένα σύστημα 2.1 αντίστοιχων ή και πιο καλών χαρακτηριστικών από αυτό που έχω. Ευχαριστώ πολύ.
caution Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Και αυτά -> http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.501805 έχουν καλούτσικο ήχο - αν και από design... :/
zanzavar Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 caution το Subwoofer εκτός από άσχημο, παιδικά χοντοκομένο, δε πιστεύω ότι έχει και την απόδοση των X-240. Δε μου γεμίζει το μάτι. Και βασικά ήθελα να σε ρωτήσω το εξής: έχεις εσύ τα Z-323 και τα γνωρίζεις ή έκανες μία αναζήτηση και τα πρότεινες? Και να συμπληρώσω κάτι ακόμα στην ερώτησή μου (ή αν θες να την αλλάξω): Όταν τα αγόρασα πριν 1 και κάτι χρόνια, κόστιζαν περί τα 70€. Υπάρχει σύστημα ηχείων 2.1 που να έχει πιο καλή απόδοση σε χρήματα μέχρι 40€? δεύτερο, υπάρχει τέτοιο σύστημα που να είναι και σχετικά όμορφο ή ουδέτερο(για τα δικά μου γούστα αποκλείονται γυαλιστερά βινίλια και άλλα τέτοια). Παράδειγμα, στα Χ-240 ή προστασία (αγγείγματα, σκόνη) των ηχείων είναι από μεταλλικό πλέγμα, σε αυτά που προτείνεις είναι εκτεθειμένα κανονικά! edit: [ame]http://www.youtube.com/watch?v=pqfLhyVa5uU[/ame]
caution Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Τα 323 τα έχω ακούσει, σε χαμηλά levels βέβαια, και είναι αρκετά ισορροπημένα, τηρουμένων των αναλογιών πάντα... τώρα βέβαια τα Χ-240 δεν τα έχω πολυακούσει tbh... Not much help, ai?
zanzavar Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 ......... τηρουμένων των αναλογιών πάντα... Αυτό είναι δεδομένο... Απλά πραγματικά θα ήθελα την γνώμη κάποιου που τα έχει ακούσει και μπορεί να πει τη γνώμη του ή κάποιου που ξέρει 5 πράγματα πιο καλά από εμένα. Thanks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.