Προς το περιεχόμενο

Αποριες περι Windows 7...

tas21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα...

εχω αυτο το laptop http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905123 (toshiba a200 1m8) στο οποιο ειναι εγκατεστημενα εξ αρχης απο οταν το πηρα τα windows vista 32 bit

και επειδη δν ειμαι και πολυ σχετικος με το αθλημα εχω τις εξης αποριες:

1)αξιζει να βαλω τα windows 7 και αν ναι ποια εκδοση?...32 ή 64 bit...και επισης ποια εκδοση των winodws 7 προτεινετε?...ψαχνοντας βρηκα αυτες τις δυο Windows 7 Eternity Edition και Microsoft Windows 7 Professional + Home Premium 64 Bit

2)υπαρχει περιπτωση να εχω καποιο προβλημα συμβατοτητας των προγραμματων που ειχα ή καποιο προβλημα με drivers ή τελος παντων καποιο προβλημα επειδη τα windows 7 που θα βαλω δεν θα ειναι αυθεντικα?

3)η διαδικασια ακριβως ποια ειναι?...τα windows 7 οθσιαστικα θα μπουν πανω στα windows vista που ηδη υπαρχουν ή θα σβηστουν τα vista και θα μπουν εξ αρχης τα 7?

ευχαριστω για τον χρονο σας!

Δημοσ.

Αν έχει φτάσει η ώρα για format:

1) Windows 7 Home Premium 32.

2) Δες για drivers στο site της Toshiba.

3) Προτείνω να κάνεις format, αφού πάρεις backup σε εξωτερικό δίσκο/άλλο partition ό,τι χρειάζεσαι, και εγκατάσταση του λειτουργικού απ την αρχή.

Δημοσ.

εγω θα σου προτεινα να βαλεις τα

1) windows 7 Ultimate 32bit (με την υπαρχων ram)

2) drivers στο site της Toshiba.

3) αυτο εξαρταται απο σενα εαν θα μπουν πανω απο τα vista η οχι , κατα την διαρκεια του format σου εχει 2 επιλογες να γινει update η custom.

Δημοσ.

παιδια ευχαριστω πολυ για τς απαντησεις...

το laptop θα γινει πιο γρηγρορο μονο και μονο αν εχω τα 7 εγκατεστημενα ή θα πρεπει π.χ να εγκαταστησω καλυτερα την 64 bit (εκδοση των 7) αντι της 32 για καλυτερη αποδοση?

επισης σκεφτομουνα μηπως αυξανα την RAM μου απο 2gb που ειναι σε 3gb...αξιζει τον κοπο?...θα δω διαφορα στην αποδοση του laptop?....σε αυτη την περιπτωση ειναι καλυτερο να εγκαταστησω την 64 bit?

ευχαριστω!!

Δημοσ.

Μέχρι και τα 3GB δεν έχεις ιδιαίτερο λόγο να προτιμήσεις την 64bit έκδοση.

Ελάχιστα προγράμματα είναι ταχύτερα εκεί και τα Win7 64 καταναλώνουν παραπάνω μνήμη.

Διαφορά δεν ξέρω αν θα δεις μιας και δεν ξέρω τι κάνεις με το laptop :)

Δημοσ.
παιδια ευχαριστω πολυ για τς απαντησεις...

το laptop θα γινει πιο γρηγρορο μονο και μονο αν εχω τα 7 εγκατεστημενα ή θα πρεπει π.χ να εγκαταστησω καλυτερα την 64 bit (εκδοση των 7) αντι της 32 για καλυτερη αποδοση?

επισης σκεφτομουνα μηπως αυξανα την RAM μου απο 2gb που ειναι σε 3gb...αξιζει τον κοπο?...θα δω διαφορα στην αποδοση του laptop?....σε αυτη την περιπτωση ειναι καλυτερο να εγκαταστησω την 64 bit?

ευχαριστω!!

Αστο οπως ειναι και προχωρα !!!!

Δημοσ.

παιδια ευχαριστω!

επελεξα την 32bit εκδοση τελικα...την κατεβασα και ειναι ενα εικονικο αρχειο...τωρα τι κανω?...πως εγκαθιστω τα windows?...το κανω mount sto power iso ή πρεπει να το γραψω σε dvd και να τρεξω το dvd?

ευχαριστω

Δημοσ.

προσπαθω να εγκαταστησω τα windows 7 και εκει που ειμαι πανω στην εγκατασταση και μου λεει windows is loading files σβηνει to laptop ξαφνικα...το χω δοκιμασει πολλεσ φορες και γινεται συνεχεια...

ok...fixed

---------- Προσθήκη στις 19:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:15 ----------

παιδια sos

οταν φτανει στο 80% της εγκαταστασης μου βγαζει το εξης μυμνημα:

Τα Windows δεν ειναι δυνατο να εγκαταστησουν απαιτουμενα αρχεια.Το αρχειο ισως ειναι κατεστραμμενο ή λειπει.Βεβαιωθειτε οτι ολα τα αρχεια που απαιτουνται για την εγκατασταση ειναι διαθεσιμα και ξεκινηστε παλι την εγκατασταση.Κωδικος σφαλματος:0x80070017

το θεμα ειναι οτι εγω οπως κατεβασα to iso αρχειο ετσι το εγραψα σε dvd κατευθειαν χωρις να πειραξω κατι...

εν τω μεταξυ δν ξερω αν παιζει ρολο απλα το αναφερω:οταν με ρωταει που θελω να εγκαταστησω τα windows περα απο τα 2 partition που εχω μου βγαζει και ενα τριτο το οποιο το ονομαζει Δισκος 0,Διαμερισμα1:WinRE μεγεθους 1.3gb και πιο διπλα λεει οτι ο τυπος ειναι ΟΕΜ(Δεσμευμενο)

οποιος μπορει ας βοηθησει λιγο

ευχαριστω

Δημοσ.

Τα δισκάκια πρέπει να τα γράφεις σε χαμηλή ταχύτητα να για αποφεύγεις τέτοια προβλήματα.

ΟΕΜ(Δεσμευμενο)

Είναι ενα διαμέρισμα επαναφοράς μην το πειράζεις , μπορεί να χρειαστεί.

Δημοσ.
Τα δισκάκια πρέπει να τα γράφεις σε χαμηλή ταχύτητα να για αποφεύγεις τέτοια προβλήματα.

[/quote

σε 4χ το εγραψα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...