Προς το περιεχόμενο

iphone delete αρχείων!!!!!

Tablet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκανα update 4.0.2 στο iphone 3G της αδερφης μου και τωρα δεν εχει τιποτα μεσα..

Oι επαφες και τα μηνυματα ειναι το θεμα please help γιατι δεν θα την βγαλω την μερα....:fear::fear::fear:

Δημοσ.

Exει κολησει σε ενα σημειο και δεν κανει τιποτα ουτε κλεινει

---------- Προσθήκη στις 18:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:01 ----------

H μονη επιλογη που μου βγαζει ειναι το iphone θελει restore για να συνδεθει

με το itunes και οτι θα διαγραφουν ολα τα media αν συνεχισω.

Δεν μου δινει αλλη επιλογη καθως και το iphone οταν ανοιγει μου λεει οτι πρεπει να συνδεθει με itunes καμια αλλη επιλογη:shock:..

---------- Προσθήκη στις 20:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:26 ----------

Oλα κομπλέ παιδιά ξαφνικά εφτιαξε

Δημοσ.

γειά χαρά στην παρέα! έβαλα την αναβάθμιση 4.0.2 στο 3gs και λειτουργεί μια χαρά, στο συγχρονισμό όμως μέσω itunes με outlook έγινε κάτι περίεργο> ήταν ο πρώτος συγχρονισμός που έκανα και ενώ περάστηκαν όλες οι επαφές μου από το τηλέφωνο στον υπολογιστή, σβήστηκε ένα μεγάλο μέρος των τηλεφωνικών αριθμών, τα οποία τώρα δεν υπάρχουν ούτε στο τηλέφωνο, ούτε στον υπολογιστή. επίσης ενώ έλεγε πριν το sync, "backing up zour iphone", το συγκεκριμένο backup δεν μπόρεσα να το βρώ :confused: καμιά ιδέα ????

Δημοσ.

Eγω φανητασου πως ξεκινησα την αναβαθμιση σε εναν υπολογιστη και την τεςλειωσα σε αλλον και παραδοξος ολα κομπλε εκτος απο μερικα μηνυματα

Δημοσ.
ήταν ο πρώτος συγχρονισμός που έκανα και ενώ περάστηκαν όλες οι επαφές μου από το τηλέφωνο στον υπολογιστή, σβήστηκε ένα μεγάλο μέρος των τηλεφωνικών αριθμών, τα οποία τώρα δεν υπάρχουν ούτε στο τηλέφωνο, ούτε στον υπολογιστή.

Το iPhone, σε κάθε επαφή επιτρέπει να ορίσεις πολλά και διάφορα τηλέφωνα. Πχ μπορείς σε μια επαφή να έχεις 2 αριθμούς ως home, 3 ως work κλπ.

Στο Outlook όμως σε κάθε επαφή μπορείς να έχεις μόνο ένα αριθμό ως home, ένα ως mobile, ένα ως work.

Έτσι, όταν κάνεις sync, αν τα πεδία δεν υποστηρίζονται από το Outlook, μπορεί να χάσεις κάποιους αριθμούς από μερικές επαφές. :-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...