aris2134 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Καλησπέρα! Πρόσφατα έκανα format ενα laptop που είχε window Vista και του έβαλα τα windows 7.Η εγκατάσταση έγινε κανονικά αλλά δεν μπορώ να μπώ ούτε στο skype ούτε στο msn και οταν ανοιγω τον mozzila εμφανίζει περίεργα μηνύματα. Στο format διέγραψα με delete ολα τα partition και εκανα ξανά new για να δημιουργηθεί 1 μόνο. Δεν πάτησα το κουμπάκι του format δηλαδή.Απλα διαγραφή ωστε να γινει μη κατανεμημένος χώρος και μετά new και μετα next.Μήπως έπρεπε να ακολουθήσω κάποια εναλλακτική διαδικασία ?
aris2134 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Προφανώς NTFS αλλα δεν ρύθμισα κάτι και δεν το έχω ΄τωρα το laptop για μπορέσω να το δω.Στο φορματ εσβησα και το recovery partition . Το θέμα ειναι οτι εβγαζε και αλλα προβληματα..δεν μπορουσαν ολα τα προπγραμματα να γίονουν εξκατασταση..δεν μπαινει στο skype,msn οταν ανοιγω τον Mozzila εμφανιζει μηνυμα για κατι temporary files απο οσο θυμαμαι και οτι δεν θα λειτουργει σωστα...
rafail1994 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 μήπως θάμασε τη μηνύματα σου έβγαζε γιατί έτσι δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε
aris2134 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Στα προγραμματα εβγαζε πχ λειπει το ταδε αρχειο.. και στον firefox κατι τετοιο : "ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΑΡΧΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ κτλ" Ελπίζω να βοήθησα.. Σκεφτηκα να το κανω ξανα format και να πατησω το κουμπακι φορματ κατα την διαδικασια μηπως διαμορφωθει σωστά..
rafail1994 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 μόνο το skype το msn & το mozzila δεν ανοίγει ή και άλλες εφαρμογές
aris2134 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 O mozzilla ανοίγει αφου εμφανίσει αυτο το μήνυμα. Το skype ανοιγει κανονικα αλλα δεν ειναι συνδεδεμένο. Το msn δεν ανοιγει καθόλου. Κάποια άλλα προγράμματα όπως πχ το nero δεν μπορεσαν να γίνουν εγκατασταση γαιτι ελειπαν αρχεία οπως μου εμφάνιζε. Μπερδεμα..πρωτη φορα το βλέπω αυτο αλλα υποψιάζομαι οτι εκανα κάποο λαθος στην εξκατασταση..γιατι τα εχω βάλει και σε εμένα στο desktop pc και ολα λειτουργουν μια χαρα.Απλως χθες δοκίμασα στο φορματ να κανω πρωτα delete partition και μετα new ενω στο δικο μου pc απλα πατησα επομενο στο partition που ηθελα να βάλω τα 7
rafail1994 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 δοκίμασε να ξανά κάνεις format γιατί μάλλον κάτι πρέπει να έκανες λάθος
aris2134 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Οκ θα το προσπαθήσω.Ευχαριστώ για την βοήθεια !
cazanovas08 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 δοκίμασε να ξανά κάνεις format γιατί μάλλον κάτι πρέπει να έκανες λάθος 10000+ μετα το delete του partition κανεις new ???αν οχι καντο ,για να του δειξεις την χωρητικοτητα του σκληρου.
mokas1234567 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Aν δεν ειναι αυθεντικα αυτα που κατεβασες,κατεβασε αλλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.