Προς το περιεχόμενο

THOMSON ST780-Loss of Signal

sakisvele

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με την ευκαιρια που ειχα να ερθει ο τεχνικος απο την ViVodi να μετρισει την γραμμη μου

ανακαλυψα οτι κατι δεν παει καλα και μετα τα χαρακτηριστικα που μου εδωσε.Αρχικα μου ειπε να διακοψω καθε διανομη καλωδιου απο την κεντρικη πριζα στα υπολοιπα δωματια και επειτα να τσεκαρω παλι την γραμμη.

Σας γραφω απο την περιοχη iλιοΝ και τα χαρακτηριστικα τησ γραμμης ειναι

DSL Connection

Link Information

Uptime: 0 days, 14:11:56

Modulation: G.992.5 annex A

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.021 / 7.983

Data Transferred (Sent/Received) [MB/GB]: 485,07 / 1,76

Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 17,5

Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 20,5 / 35,0

SN Margin (Up/Down) [dB]: 10,0 / 5,5

Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCM

Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Signal (Local/Remote): 8 / 0

Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Link (Remote): 0

Error Seconds (Local/Remote): 620 / 0

FEC Errors (Up/Down): 0 / 0

CRC Errors (Up/Down): 66.149 / 4.093

HEC Errors (Up/Down): 360.398 / 2.189

Το Software Release: 6.2.17.5 το εχω απενεργοποιημενο και πιθανον που δεν νομιζω να ευθυνεται για ολα τα Loss of Signal (Local/Remote): 8 / 0

Δημοσ.

πρεπει να κανεις δοκιμη ση στην κεντρικη πριζα η στον κατανεμητη για να δεις.καθε ποτε εχεις αποσυνδεση?αλλιως βλεπω να σου ανεβαζουν το downstream margin και ναμειωνεται η ταχυτητα.κατα τα αλλα 35 attenuation εχεις δεν ειναι κατι το τραγικο.

Δημοσ.

Kαι απο κενρικο μετρητη μετρισα και ειναι τα ιδια!Ειναι περιπου 3-5 οι αποσυνδεσεις την ημερα για λιγα σεκοντ αλλα αυτο ειναι προβλημα η` φυσιολογικο για ολους μας!

προτεινετε κατι αλλο.

Δημοσ.

Kαι απο κενρικο μετρητη μετρισα και ειναι τα ιδια!Ειναι περιπου 3-5 οι αποσυνδεσεις την ημερα για λιγα σεκοντ αλλα αυτο ειναι προβλημα η` φυσιολογικο για ολους μας!

προτεινετε κατι αλλο.

Δημοσ.

τοτε η σου κατεβαζουν και αλλο ταχυτητα η βλαβη σε οτε που δεν θα αλλαξει κατι η αμα εχεις καποιο αλλο ρουτερ να δοκιμασεις η να περασεις πιο νεο firmware σε αυτο.

Δημοσ.

τοτε η σου κατεβαζουν και αλλο ταχυτητα η βλαβη σε οτε που δεν θα αλλαξει κατι η αμα εχεις καποιο αλλο ρουτερ να δοκιμασεις η να περασεις πιο νεο firmware σε αυτο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...