htps Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Ε αν δεν ήξερε ότι είναι αδερφός του, δεν θα ήξερε και ότι δεν είναι γκέη.ΤΙ ΔΕ ΓΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; Είναι η φάση που εκνευρίζεσαι και τα βλέπεις όλα κόκκινα ή να συνεχίσουμε; Ακριβως!!!!! Αν κ εχω καλο gaydar κ ευκολα τους πιανω κ χωρις να τους γνωριζω.Βλεπε την Luci μας πχ
Tilemaxx Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Ακριβως!!!!! Αν κ εχω καλο gaydar κ ευκολα τους πιανω κ χωρις να τους γνωριζω.Βλεπε την Luci μας πχ
Lucifer Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Μα εγώ (δυστυχώς) δεν είμαι γκέη. Και φυσικά δεν έχω και πρόβλημα με όποιον είναι. Μόνο με τους βλάκες έχω.
htps Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Μα εγώ (δυστυχώς) δεν είμαι γκέη. Και φυσικά δεν έχω και πρόβλημα με όποιον είναι.Μόνο με τους βλάκες έχω. Κ εγω σε λατρευω.Μην απολογησε ομως, στεναχωριεμαι
Lucifer Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Στον εαυτό μου απολογούμαι που δε μπορώ να κάνω αυτά που θα 'θελα ΣΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑΟΥΜΕ.
htps Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Στον εαυτό μου απολογούμαι που δε μπορώ να κάνω αυτά που θα 'θελα ΣΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑΟΥΜΕ. Δεν κανω σαδο-μαζο ρε συ!Εχω ενα φιλαρακι αμα θες να συστησω ομως
frenzy Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Αν θέλεις πάντως Λουσιφερ προσφέρομαι εγώ να γίνω το προσωπικό σου γκευνταρ.
kgkatzi Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Στον εαυτό μου απολογούμαι που δε μπορώ να κάνω αυτά που θα 'θελα ΣΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑΟΥΜΕ. Μπορείς πάντα να το κάνεις χωρίς να το ευχαριστηθείς:devil::devil::devil:
angelina_x Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Ελεεινό θέμα συχαμενο Sent from my X10i using Tapatalk
YiN Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Αν θέλεις πάντως Λουσιφερ προσφέρομαι εγώ να γίνω το προσωπικό σου γκευνταρ. Τι άλλα ξέρεις να κάνεις...; Ελεεινό θέμα συχαμενο Ψήσου για γλυφό πλακό και ψαλιδάτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.