Lucifer Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Εδώ είμαστε σύμφωνοι. Πολύ ουσιαστική παρατήρηση. Κρίνεις όμως μόνο τον άνθρωπο. Ο άνθρωπος έχει λογική να εκτονωθεί όπου γουστάρει εξ'ου και οι εταιρίες παραγωγής σαμπρέλας. Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι στη γη δεν ζούμε μόνο οι άνθρωποι αλλά και κάτι δισεκατομμύρια άλλα όντα που δεν έχουν ανθρώπινη λογική να σκεφτούν. Τα ONS είναι εκτόνωση όπως είπες, αλλά αυτός που κάνει ONS δεν σημαίνει ότι δεν θα διαιωνιστεί καθώς αν δενπάρει μέτρα μια χαρά θα διαιωνιστεί Μεγαλύτερη σημασία έχει το πόσο έχει κάποιος την τάση διαιώνισης, αν δηλαδή η φύση του έχει δώσει τη θέληση να δημιουργεί νέα ζωή με το να πηγαίνει αρσενικό θυλικό, άνθρωπος με άνθρωπο, λιοντάρι με λιοντάρι. Αν παραβούμε αυτά τα ζεύγη δεν θα υπάρξει νέα ζωή και άρα η φύση όπως είπα πριν μας προορίζει να σβήσουμε, άλλο αν εμείς καταπιέσουμε τον προορισμό μας και αφήσουμε την εκτόνωση του μπαμπουίνου για την βαρετή γυναίκα που θέλει κουτσούβελα. Η φύση τι λέει. Αυτό γιατί υπάρχουν και όντα χωρίς λογική που δεν σκέφτονται μακριά, χτυπάνε όπου τους σηκωθεί. Και πάλι, αυτό δεν έχει ιδιαίτερη εφαρμογή ως παρατήρηση στο είδος μας. Σε φάση, η ανησυχία μας δεν είναι μη και δεν διαιωνιστούμε, αλλά αν μας φτάνει ο χώρος.
caution Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Πάντως εγώ ξέρω άτομο που "έφαγε" την ετεροθαλή (κοινή μαμά) αδερφή του - την γνώρισε στα 16 του βέβαια - γιατί έμενε εξωτερικό... Μετά την έφαγα και εγώ... χμμ και ένας άλλος φίλος μας... Βασικά, μετά την έφαγε ένα μεγάλο μέρος βόρειας περιοχής των Αθηνών Βοηθάω;
Teaser Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 2 ενστασεις στην παραπανω φωτο. Η πιατελα-στομα που λεει και ο anhlikos και το καραφλο του κεφαλιου της. Κατα τα αλλα την περναω ενα χερακι αμα λαχει. Ξέχασες το σκουλαρήκι :lol:
Tilemaxx Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Πάντως εγώ ξέρω άτομο που "έφαγε" την ετεροθαλή (κοινή μαμά) αδερφή του - την γνώρισε στα 16 του βέβαια - γιατί έμενε εξωτερικό... Μετά την έφαγα και εγώ... χμμ και ένας άλλος φίλος μας... Βασικά, μετά την έφαγε ένα μεγάλο μέρος βόρειας περιοχής των Αθηνών Βοηθάω; Ετεροθαλής ήταν, σιγά.
caution Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Ετεροθαλής ήταν, σιγά. Δεν πιάνεται για αιμομιξία; Τσάμπα τον κοροϊδεύουμε ακόμα;
Tilemaxx Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Απο την στιγμή που δεν είχαν καμία συγγένεια αίματος λογικό δεν είναι; Εγώ πάντως άνετα θα κάρφωνα ετεροθαλή αδερφούλα
htps Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Απο ολες τις αποψεις που διαβασα γενικα με καλυπτει περισσοτερο η αποψη που μιλαει για συναινεση δυο,τριων,πεντα δεκα ανθρωπων.Φανταζομαι οτι η συναινεση προυποθετει ατομα με ωριμη την κριση (κ νομιζω αυτο προστατευει ο νομος ως ενα σημειο για την περιπτωση της παιδοφιλιας). Τωρα πως οριζουμε οτι ενα 14χρονος η 14χρονη δεν εχει ωριμη κριση ενω ενας 16χρονος εχει αρα κ καλυμενος απο τον νομο να κανει συναινετικο σεξ....εκει ιδεα δεν εχω. Για την μονη περιπτωση που μπερδευομαι λιγο ειναι η αιμομιξεια.Θεωρω κ εγω οτι η αποστροφη δεν ειναι εμφυτη αλλα conditioned κοινωνικα.Αρα ισως κ εγω να πηδαγα τον αδερφο μου εαν δεν τον γνωριζα...απλα τωρα δεν μου βγαινει κ ας ειναι παιδαρας Για την κτηνοβασια παλι...ξερω οτι ειναι ποινικα κολασιμη(νομιζω κ στην Ελλαδα).Ακριβως για πιο λογο ειναι σε καποιες χωρες παλι δεν ξερω...αυτο με την κτηνοβασια πως να το κρινεις?Αφενος αντε τρεξε παρε συγκαταθεση απο την κατσικα...αφετερου ενταξει περι ορεξεος δεν μας πεφτει λογος.
Lucifer Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Για την μονη περιπτωση που μπερδευομαι λιγο ειναι η αιμομιξεια.Θεωρω κ εγω οτι η αποστροφη δεν ειναι εμφυτη αλλα conditioned κοινωνικα.Αρα ισως κ εγω να πηδαγα τον αδερφο μου εαν δεν τον γνωριζα...απλα τωρα δεν μου βγαινει κ ας ειναι παιδαρας Είναι και ο αδερφός γκέη ή μόλις πετάξαμε τη συναίνεση στα σκουπίδια, μμ;
htps Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Είναι και ο αδερφός γκέη ή μόλις πετάξαμε τη συναίνεση στα σκουπίδια, μμ; str8 ειναι κ πολυ περηφανος που εχει εναν αδερφο gay
Lucifer Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Ε τότε πως θα τον πηδούσες αν δεν τον γνώριζες, αυτό λέω.
htps Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Ε τότε πως θα τον πηδούσες αν δεν τον γνώριζες, αυτό λέω. εαν δεν γνωριζα οτι ηταν αδερφος μου εννοω
Garnele Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Ε αν δεν ήξερε ότι είναι αδερφός του, δεν θα ήξερε και ότι δεν είναι γκέη. ΤΙ ΔΕ ΓΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; Είναι η φάση που εκνευρίζεσαι και τα βλέπεις όλα κόκκινα ή να συνεχίσουμε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.