Timour21 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Εγώ πάντως κάποτε πηδούσα μια δεκαπεντάχρονη. Φτου σου ανωμαλάρα!
Garnele Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει. "Πηδάς" την γκόμενά-γκόμενό σου και όχι ένα παιδί. Καλά αυτά είναι θεατρινισμοί. Μετά θα μπει η φεμινίστρια και θα γκρινιάξει. Δεν πηδάς τίποτα, "γαμάς". (εκ του "γάμος" κτλ)
Lucifer Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 με...συναίνεση και εσύ ; Πάντα, είμαι ηθικό στοιχείο. Και ήταν χρόνια πριν, ήμουν κι εγώ ανήλικο. Αλλά κόβω το κεφάλι μου πως την πηδούσα.
Sylvia88 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Καλά αυτά είναι θεατρινισμοί. Μετά θα μπει η φεμινίστρια και θα γκρινιάξει. Δεν πηδάς τίποτα, "γαμάς". (εκ του "γάμος" κτλ) Όπως νομίζεις.
frenzy Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Μπορεί να παίζανε μακριά γαιδούρα. Πολύ μακριά.
ClouD Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Αλλά κόβω το κεφάλι μου πως την πηδούσα. ψήλωσε; ασδφασδ
Sylvia88 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Πάντα, είμαι ηθικό στοιχείο.Και ήταν χρόνια πριν, ήμουν κι εγώ ανήλικο. Αλλά κόβω το κεφάλι μου πως την πηδούσα. τότες αφήνω το θέμα για τους "σκληρούς" αυτού του φόρουμ
Lucifer Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Μπορεί να παίζανε μακριά γαιδούρα. Πολύ μακριά. Όχι, ήταν κανονικό πήδημα. Και αυτήν πήδηξα και το μπαλκόνι πήδηξα και τον φράχτη με τα μυτερά κάγκελα και τα σιντί του κολλητού μου και τα πόδια μου, γενικά, πολύ πήδημα.
YiN Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Καλά αυτά είναι θεατρινισμοί. Μετά θα μπει η φεμινίστρια και θα γκρινιάξει. Δεν πηδάς τίποτα, "γαμάς". (εκ του "γάμος" κτλ) Το αυτό, δεν νομίζω ότι ήταν εκεί δίπλα και χειροκροτούσε αυτός που το έγραψε. Δέντρο και δάσος. Ειδοποιός διαφορά. ---------- Προσθήκη στις 16:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:43 ---------- Όχι, ήταν κανονικό πήδημα. Και αυτήν πήδηξα και το μπαλκόνι πήδηξα και τον φράχτη με τα μυτερά κάγκελα και τα σιντί του κολλητού μου και τα πόδια μου, γενικά, πολύ πήδημα. Είσαι ανώμαλος τελικά.
Lucifer Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Ισχύει, ο φράχτης δεν ήταν πολύ συναινετικός.
status Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Όταν μεγαλώσεις σε μια κοινωνια που η αιμομιξία θεωρείται ανωμαλία (για οποιονδήποτε λόγο κι αν συμβαίνει αυτό) αυτοματα θα την αποστρέφεσαι. Ο Λεωνίδας των τριακοσίων είχε παντρευτεί την ανιψιά του όμως. Καλύτερα τώρα; What went wrong? Αυτό που ειπα είναι, πως δεν υπάρχει σωστό και λάθος. Δεν μπορούμε να τα πάρουμε ως εναν γενικο μπούσουλα. Η φυση του ανθρώπου ειναι αυτή που θα αποφασίσει. Για να βρούμε τι ειναι ανθρώπινη φύση, πρεπει να συνδυάσουμε το τι είναι άνθρωπος (βλέπε γλώσσα, ανθρώπινη νοημοσύνη με τα οποία μπορούμε να αλληλοαναγνωριστούμε ως ανθρώπινα όντα), με τους χρονοτοπικους παράγοντες. Παρεμπιπτόντως βρήκα αυτα τα Σεξουαλικά ήθη στο νετ. Τα οποία δεν ξέρω κατά ποσο ειναι αλήθεια ή μπαρούφες. COPY-PASTE - ΣΤΗ ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΜΑΣΑΪ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΗΘΩΣ. ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΩ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΣΜΟΥ, ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΑΜΟ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΝΤΡΑ ΕΠΙΘΥΜΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΙΣΗΣ, ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ. - ΣΕ ΜΙΑ ΦΥΛΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΣΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΤΡΑ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕΞ ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΝΤΡΑ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΕΞ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΩΝ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗ ΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΤΟΥΣ ΗΘΙΚΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. - ΣΤΟ ΘΙΒΕΤ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΕΣ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΟΛΥΑΝΔΡΙΑΣ. ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ ΟΣΟ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΝΗΛΙΚΙΩΘΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕΞ ΜΑΖΙ ΤΗΣ. - ΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΡΑΞΗ "PLAY". Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ. - ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ...ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ REGA ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΔΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΜΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΔΕΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ! - ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΤΗΣ DAHOMEY, Η ΟΠΟΙΑ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΩΣ ΙΕΡΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΦΟΡΟΥΝ ΜΙΑ ΚΟΝΤΗ ΦΟΥΣΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΜΟΛΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΔΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ! - ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ DSCHISU ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ ΟΛΗ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ! - OI ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΤΙΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΕΙΧΑΝ (Η ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ) ΤΟ ΕΘΙΜΟ ΝΑ... ΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΝΥΦΗ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΑΜΟ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ. - ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΣΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΤΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕΞ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ. - ΟΙ ΣΙΡΙΟΝΟ ΤΗΣ ΒΟΛΙΒΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΤΟ ΓΑΜΟ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕΞ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕΞ ΜΕ ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ. - ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΜΑΓΚΑΪΑ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΚΟΥΚ ΤΟ ΣΕΞ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ. ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ 13 ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΕΞ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ. ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΡΓΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΚΛΗΡΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΓΙΑ ΕΡΑΣΤΗ ΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΟΡΓΑΣΜΟ ΑΓΓΙΖΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΑ. ΑΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΠΑΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ... ΙΔΙΑ ΤΑΞΗ. ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΑ ΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΘΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟ ΣΕΞ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ!!! - ΟΙ ΜΟΥΡΙΑ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΚΟΤΟΥΛ. ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕΞ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΤΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΕ ΑΝ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝΕ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ. - ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΩΝ ΧΙΟΥΡΟΝ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ. ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΟΥΝ, ΚΑΝΟΥΝ ΣΕΞ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΗ ΣΥΓΓΕΝΗ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΒΑΡΕΘΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΘΩΣ ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ. Hero needed.
ANHLIKOS Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Hero needed. Ασε με να σκεφτώ λίγο... Λοιπόν καλά ΜεΜε, δεν εχω πρόβλημά με τον σκαριφισμό. Αλλα με χαλάει η πιατέλα που είναι σαν κουλοχέρη... Φαντάζεσαι, σαν πιάτο του ουζο μέλαθρον θα είναι!
ikaruga24 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 2 ενστασεις στην παραπανω φωτο. Η πιατελα-στομα που λεει και ο anhlikos και το καραφλο του κεφαλιου της. Κατα τα αλλα την περναω ενα χερακι αμα λαχει.
Teaser Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δε νομίζω να μην έχει συναίσθηση το γκομενάκυ πως δεν ήταν σκύλος αλλά άνθρωπος. Είναι πολύ σύνηθες φετίχ και είναι άμεσα συσχετισμένο με το γουστάρισμα της ταπείνωσης (να προτείνω ως άκουσμα το Flagellation των Samael). Άλλοι το παίζουν σκλάβοι σε BDSM, άλλοι θέλουν λουριά και σκυλάκια και άλλοι θέλουν να πηδάνε κοπελίτσες με κίτρινα αστέρια στις στολές ντυμένοι SS. Παραδείγματος χάριν. Όλα αυτά αντιστοιχούνται με τον συμπληρωματικό τους συμβολισμό. Αν αυτό το θεωρείς ανώμαλο, τότε φαντάζομαι πως δε γουστάρεις το γκομενάκυ σου να μπεμπεκίζει γιατί είναι ενήλικη, να σου κάνει ναζάκια γιατί δεν είναι γάτα και να σου λέει "σκίσε με την τσούλα" γιατί δεν είναι τσούλα. Σαναλέμε, ωραίο πράμα ο ρεαλισμός, αλλά χωρίς φαντασία δε θα είχαμε τροχό>καρότσι>αυτοκίνητο>ντελίβερι. Εδώ είμαστε σύμφωνοι. Αυτό το αφήνω έτσι, θέλω να πιστεύω πως είμαστε σε εκείνο το στάδιο που όσο κι αν καυλώνουμε για να διαιωνιστούμε, μπορούμε να εκτονώνουμε την καύλα μας αυτή, μόνο για να την εκτονώνουμε. Αλλιώς και τα One night stand είναι ανώμαλα. Πολύ ουσιαστική παρατήρηση. Κρίνεις όμως μόνο τον άνθρωπο. Ο άνθρωπος έχει λογική να εκτονωθεί όπου γουστάρει εξ'ου και οι εταιρίες παραγωγής σαμπρέλας. Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι στη γη δεν ζούμε μόνο οι άνθρωποι αλλά και κάτι δισεκατομμύρια άλλα όντα που δεν έχουν ανθρώπινη λογική να σκεφτούν. Τα ONS είναι εκτόνωση όπως είπες, αλλά αυτός που κάνει ONS δεν σημαίνει ότι δεν θα διαιωνιστεί καθώς αν δενπάρει μέτρα μια χαρά θα διαιωνιστεί Μεγαλύτερη σημασία έχει το πόσο έχει κάποιος την τάση διαιώνισης, αν δηλαδή η φύση του έχει δώσει τη θέληση να δημιουργεί νέα ζωή με το να πηγαίνει αρσενικό θυλικό, άνθρωπος με άνθρωπο, λιοντάρι με λιοντάρι. Αν παραβούμε αυτά τα ζεύγη δεν θα υπάρξει νέα ζωή και άρα η φύση όπως είπα πριν μας προορίζει να σβήσουμε, άλλο αν εμείς καταπιέσουμε τον προορισμό μας και αφήσουμε την εκτόνωση του μπαμπουίνου για την βαρετή γυναίκα που θέλει κουτσούβελα. Η φύση τι λέει. Αυτό γιατί υπάρχουν και όντα χωρίς λογική που δεν σκέφτονται μακριά, χτυπάνε όπου τους σηκωθεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.