Προς το περιεχόμενο

Σεξουαλική κατευθυντικότητα (18+)

Satanic Πάριος

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλιππε σαν γεγονός το ανέφερα το παραπάνω, δεν το όρισα ως ανωμαλία. Άλλωστε η ανωμαλία είναι περίεργη λέξη, δεν θα έλεγα ότι μπορώ να τη χρησιμοποιήσω για σεξουαλικές προτιμήσεις τόσο απλά. Ποιος είναι "ομαλός" για παράδειγμα: υπάρχει κάποιος ορισμός ή αλλοιώνεται ανάλογα με τα ταμπού της εκάστοτε κοινωνίας;

Πάντως νομίζω ότι η επιστήμη έχει αποδείξει τις γενετικές ανωμαλίες (εδώ κολλάει καλύτερα) που μπορεί να επέλθουν από αιμομικτική τεκνοποίηση, νο;

• Απαντ. 242
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
φίλιππος εμεις ( πόσταρα πρώτος απο τον garnele ) δεν λέμε αν έλκονται αλλά οτι είναι επικίνδυνο

Σύμφωνοι, αλλά θέλω να πω ότι υπάρχουν και άλλες καταστάσεις πολύ πιο επικίνδυνες (π.χ. δυο γονείς με στίγμα που είναι πιθανό να βγάλουν παιδί με μεσογειακή αναιμία), στις οποίες δε γίνεται η ίδια συζήτηση.

Και επίσης, στην κοινωνία μας είναι κατακριτέο και το ασφαλές σεξ εντός της οικογενείας. Δεν θα πει κανείς ότι έχει πρόβλημα με το να πηδάει ο πατέρας την κόρη, αλλά αν απλώς του κάνει στοματικό, δεν χάλασε κι ο κόσμος, έτσι δεν είναι; Άρα, αυτό που θέλω να πω είναι ότι πρέπει να αφήσουμε τα περί επικινδυνότητας στην άκρη, γιατί επί της ουσίας είναι άσχετα με το θέμα και δεν επηρεάζουν τις απόψεις μας.

Edit: Και ναι, εννοείται ότι η αιμομιξία αυξάνει την πιθανότητα γενετικής ανωμαλίας, απλώς νομίζω ότι πρέπει να κουβεντιάζουμε σε άλλη βάση.

Δημοσ.

Στο ίδιο thread page γίνονται αναφορές στον Άρχοντα του Σκότους (ο οποίος εμφανίζεται να φοράει λιλά - μη χειρότερα-) και σε παιδόφιλους παπάδες..

Είναι πλέον εμφανές πως σε αυτό το foum κάτι δεν πάει σωστά..ή τα πράγματα πάνε εξωφρενικά καλά.

Τώρα όπως προειπώθηκε :

Η αιμομιξία δεν αποτελεί έμφυτη αποστροφή

Απλά στην σημερινή κοινωνία (η αιμομιξία) δεν είναι "λογική" (λογικό = κοινώς αποδεκτό). Οπότε αν κάποιος νοιώθει στύση βλέποντας την αδερφή του, καλό είναι να μην το πολυ-κουβεντιάσει στο πανηγύρι του χωριού το 15άυγουστο.

Αν και τώρα πια και τα Ελληνικά νοικοκυριά μετά από αυτήν την σεζόν που ο αντισυμβατικός σεναριογράφος, σκηνοθέτης, γκόμενος, υπέρ-οσκαρικός Έλληνας Κλίντ Ήστγουντ σάρωσε τα μηχανάκια της AGB, χαρακτηρίζονται ως και ανοιχτόμυαλα.

Δημοσ.
Αφού μοιραζόμαστε εμπειρίες θα σας πω κι εγώ για μια γνωστή μου. Την ερεθίζει να συμπεριφέρεται ως σκύλος, κοιμάται σε σκυλόσπιστο, δεμένη με λουρί στο καλοριφέρ, της αρέσει να τρίβεται, να τρώει και να πίνει από μπολ σκύλου και φαντάζομαι και αντίστοιχες ερωτικές πράξεις κλπ. Μετά από κάποια χρόνια έγγαμου βίου και 2 παιδιά, είπε στο σύζυγο της πως ήθελε να δοκιμάσει κάποια από τα παραπάνω διότι η ιδέα της προκαλούσε έξαψη. Σε 6 μήνες χώρισαν, διότι ο κύριος δεν άντεχε την ανωμαλία όπως λέει χωρίς να έχουν δοκιμάσει κάτι από τα παραπάνω.

Και η απορία είναι ποιος από τους δύο έχει πρόβλημα;

Προσωπικά πιστεύω ο σύζυγος. Και δε βλέπω και κανένα λάθος από την πλευρά της κοπέλας. Ας το διερευνήσουμε κι αυτό.

Παράλληλα με την απάντηση στην ερώτηση, θα πω και την συνολική άποψη μου για το θέμα. 2 σε 1 νοικοκυρεμένα.

Προσωπικά πιστεύω η φταίει κυρία, γιατί τα συμπτώματα είναι συμπτώματα ψυχοπαθή. Ο άνθρωπος είναι άνθρωπος και είναι φτιαγμένος να συμπεριφέρεται με συγκεκριμένο τρόπο (ανθρώπινο) να περπατάει με δύο πόδια, να μιλάει μη γαβγίζοντας και να αρέσκεται στο να είναι ελεύθερος χωρίς λουρί.

Το να προσπαθείς να φαίνεσαι σαν σκύλος είναι ανωμαλία γιατί είσαι άνθρωπος, όχι σκύλος.(δεν είμαι ψυχολόγος και άρα όποια ερμηνεία είναι μη επιστημονική) Καλώς ή κακώς τα όντα είναι διακριτά, υπάρχει ο άνθρωπος, η γάτα, ο σκύλος, το γουρούνι και καθένα από αυτά ξεχωρίζουν από την εμφάνιση και τη συμπεριφορά τους. Αν δούμε όμως μια γάτα να γαβγίζει θα την στείλουμε στην Αμερική για έρευνες. Το ίδιο επίσης θα κάνουμε αν δούμε δύο γουρούνια το ένα να παίρνει πι..α από το άλλο σε ανθρώπινη στάση ή να τρώνε με μαχαιροπίρουνα.

Όταν όλα αυτά μπερδεύονται η άποψη μου είναι πως έχουμε περίπτωση ανωμαλίας ή βαριάς ψυχικής ασθένειας για την περίπτωση που ανέφερες. (αν δεν ζητήσει συμβουλή γιατρού κάποιος που γαβγίζει τι ρόλο έχουν οι γιατροί?)

Στην περίπτωση αυτή προφανώς ο άντρας δεν άντεξε την σκυλοποίηση της συζύγου του και πιθανόν να την θεώρησε τρελή αν και δεν πιστεύω ότι υπάρχει άνθρωπος που θα χώριζε επειδή του ζητήθηκε κάτι παράλογο στο σεξ. Μάλλον η υποθετική κυρία θα ήθελε να κοιμάται μόνιμα στο σκυλόσπιτο και να τρώει σκυλοτροφές που χοντραίνει το πράγμα.

Μπορεί πολύ απλά να χώρισαν επειδή δεν ταιριάζουν τα γούστα τους στο σεξ! Η γυναίκα θέλει κάτι και ο άντρας κάτι άλλο. Σε αυτή την περίπτωση (που θεωρούμε ότι ψυχικό πρόβλημα της γυναίκας δεν υπάρχει) μάλλον απλά δεν ταιριάζουν και χώρισαν.Δεν έχει κανένας πρόβλημα.

Νομίζω κανείς. Αυτός δε γούσταρε ντογκυ εκείνη ναι. Ασυμφωνία χαρακτήρων, συναινετικός χωρισμός.
Ακριβώς αυτό δηλαδή.-

Κοίτα, και εγώ δεν έχω κάνει σεξ με μπαμπουίνο αλλά δεν χρειάζεται να το δοκιμάσω για να το θεωρήσω παράλογο. Θεωρώ εξ'αρχής ότι αν μου αρέσει το σεξ με μπαμπουίνο έχω κάποια ιδιαιτερότητα. Η συνειδητοποίηση ότι μου αρέσει τελικά ο μπαμπουίνος δεν αναιρεί την ιδιαιτερότητα μου αυτή διότι ο άνθρωπος για να πολλαπλασιαστεί και να εξελιχθεί πρέπει να δημιουργεί νέα ζωή. Όταν εγώ πχ δεν είμαι σε θέση να συνεχίσω τη ζωή, σημαίνει ότι η φύση με έχει προωρήσει να σβήσω. Και άντε οι άνθρωποι έχουν λογική και λένε "τώρα θα έχω μια σχέση με μπαμποίνο αλλά αργότερα όταν θα έρθει η ώρα θα παντρευτώ και μια γυναίκα για να κάνω παιδί". Στο ζωικό βασίλειο τέτοια λογική δεν μπορεί να υπάρξει και άρα το λιοντάρι πχ που του αρέσουν οι μπαμπουίνοι θα συνεχίσει να έχει έχει σχέσεις με μπαμποίνους διότι αυτό του αρέσει και άρα δεν θα αναπαραχθεί ποτέ.

Η στέρηση της δυνατότητας της φύσης να εξελίσεται νομίζω ότι συνοψίζει το όλο θέμα.

Δημοσ.
Σιγουρα όλα είναι θεμιτά και όλα ελεύθερα όταν μιλάμε εκ του ασφαλούς. Μέχρι που κάτι πάει στραβά στον διπλανό σου, στο σπίτι σου, στους δικούς σου ή ακόμα χειρότερα ΣΕ ΣΕΝΑ(χτυπάω ξύλο). Τότε να δεις πως αλλάζεις σε κλάσματα δευτερολέπτου στάση ζωής.

Όπως είχε πει σοφά κάποιος, " It's all fun and games until somebody loses an eye".

Σωστά είπες για τους ΑΡΧΑΙΟΥΣ πολιτισμούς, τους αρχαίους Αιγύπτιους αλλά και άλλους όπου το incest γινόταν πράξη γιατί είχε σχέση με τους Θεούς τους.

Αλλά τώρα, που ξέρουμε για το DNA k τα Χρωμοσώματα, άρα και ότι οι πιθανότητες για μεταλλάξεις και γονιδιακές ασθένειες στα χρωμοσώματα αυξάνονται ραγδαία με το incest, πιστεύω ότι είμαστε λιγότερο Ζώα, απ'ότι είμασταν 2000+ χρόνια πριν.

To μπολτ ειναι θεωρω και το ζουμι της υποθεσης και πραγματικα ειναι οπως τα λες. Μπορει να ακους και να τα βλεπεις, να συζητας γι αυτα αλλα οταν θα το παθεις εσυ ή καποιος της οικογενειας εκει "αλλαζει" το πραγμα. Ειναι και λιγο πολυ νοοτροπια των ελληνων ομως αυτη ε? Δηλαδη "ναι μωρε γινονται αυτα.....αλλα οχι σε εμενα", "ναι μωρε συμβαινουν συχνα αυτα.....αλλα οχι σε εμενα" κτλ κτλ συνεπως το θεωρω ή δεν το θεωρω "ανωμαλια" παντα αναλογα με τα βιωματα μου(ας).

Το τι θεωρουσα "νορμαλ" και τι "ανωμαλο" 5-7 χρονια πριν και τι τωρα ειναι η μερα με τη νυχτα.

Δημοσ.

Μήπως να αρχίσουμε να αναλύουμε την έννοια του όρου "διαστροφή";

Πάντως την συζήτηση την κόβω να οδεύει πως ζητήματα περί "ελευθερίας", "βούλησης" κλπ...

Για να δούμε...

Δημοσ.
Φίλε Πάριε,

Και βέβαια υπάρχει σωστό και λάθος.

Το σωστό είναι αυτό που κρίνουμε εμείς ανάλογα με την παιδεία που μας έχουν "παρέχει" από το σπίτι,από το σχολείο και από το φιλικό κοινωνικό περιβάλλον.Όταν εσύ,λόγου χάρη,μεγάλωσες σε μια πιστή Χριστιανική οικογένεια,όπου κάποια θέματα δεν έχουν συζητηθεί γιατί ενίοτε ο πατέρας η μητέρα το κρίνει για σωστό να μην είσαι απόλυτα ενημερωμένος,στο μυαλό σου και στα όποια πιστεύω σου θα σου δημιουργηθεί η εικόνα "ομοφυλόφιλος,άρα άρρωστος".Συνεχίζεις να "ζεις" με την εικόνα αυτήν και παρουσιάζεις την γνώμη σου σαν την απόλυτη σωστή.Αρα-για σένα είναι κατακριτέο.

Εκείνος που,μεγάλωσε σε μια οικογένεια όπου προτεραιότητά της ήταν μια κοινώς συζήτηση,ή εκείνος που όταν μεγάλωσε "ξεμπάρκωσε" από τα πιστεύω που του δημιουργήθηκαν τόσα χρόνια,θα δει την ομοφυλοφιλία σαν ΜΗ κατακριτέα.Αρα για αυτόν,το "σωστό" παίρνει άλλη μορφή και άλλον χαρακτήρα.

Προσωπικά,δεν το θεωρώ κατακριτέο,κάποιοι να βρουν τον δρόμο τους βρίσκοντας τον έρωτα στο ίδιο το φύλο.Ως γνωστόν,τα συναισθήματα,όσο και να θέλουμε,δεν μπορούμε εν τέλη να τα χειραγωγήσουμε.

Και εδώ φτάνω στο σημείο που λες για αιμομιξία.Βέβαια,μας είναι κατακριτέο στο γενικό άμεσο περιβάλλον.Δεν είναι αποδεκτόν από την κοινωνία γιατί,λίγο πολύ,όλοι ζήσαμε μέσα σε οικογένεια,όπου,ξέραμε τα συναισθήματά μας για τον αδερφό,την αδερφή,τον πατέρα,την μητέρα μας.Είναι συναισθήματα αγάπης,χωρίς τον αυτούσιο "αυτοσκοπό" να μετατραπεί στην λέξη "έρωτα".Μας είναι αδιανόητο,να δούμε ερωτικά -σεξουαλικά κάποιο μέλος της.Εγραψα πιο πάνω "τα συναισθήματα δεν μπορούμε να τα χειραγωγήσουμε",εάν,για τον οποιονδήποτε λόγο,υπάρχει περίπτωση αιμομιξίας παράδειγμα από κάποιον,θα έπρεπε-κατά εμένα-να το κρατήσει για τον εαυτό του.Μπερδεύονται πολύ γρήγορα οι έννοιες αγάπη-έρωτας.Αλλο το ένα,και άλλο το άλλο.

Η ζωοφιλία τώρα.Ε,νομίζω δεν είναι ανάγκη για πολύ ανάλυση.Σίγουρα αν έλκεσαι από ένα ζώο που ΞΕΡΕΙΣ ότι ΝΟΗΜΑΤΙΚΑ και ΦΥΣΙΚΑ είναι αδύνατον ποτέ να συνηπάρξει ο ..οποιοδήποτε έρωτας αναμεταξύ σας,είναι καιρός να επισκεφθείς έναν ψυχοθεραπευτή.Πάντα κάτα την γνώμη μου θα μείνει ένα θέμα κατακριτέο και μη αποδεκτόν.

Ο έρωτας με κάποιον μεγαλύτερο.Νομίζω είναι κατακριτέο στην κοινωνία όταν η 60άρα συνεβρίσκεται με ένα παλικάρι 20 χρονών.Το αντίθετο δεν συνέβει.Από αιώνες τώρα η γυναίκα είναι "πόλος" έλξης για άντρας πάσεις ηλικίας.Είναι αυτή που,πρέπει να υποστεί χαρακτηρισμούς και να κρατήσει τα όποια προσχήματα.Το αντρικό φύλλο δεν είχε ποτέ αυτό το κοινωνικό πρόβλημα.Ο 60χρονος θα ακούσει "κοίτα ζουμί που βρήκε" η 20χρόνη που πάει με τον 60χρονο θα ακούσει "γ!@#$% με τον παππού" .Η 60χρονη που πάει με έναν νεότερό της "το παίζει ξεχασμένο νιάτο" ο νεότερος ίσως να ακούσει "την άρπαξε την κυρία με τα πολλά λεφτά" .Δεν το θεωρώ κατακριτέο.Η ηλικία θα είναι το λιγότερο που πρέπει να απασχολεί κάποιον που αγαπάει αυτόν που επέλεξε.

Ωστόσο,καλά θα κάνεις,να γράψεις και εσύ την γνώμη σου.

Η δική μου άποψη είναι πως συγχέεις το γεννετήσιο ένστικτο (όσο εναλλακτικά και αν λάχει αυτό να εκφραστεί) με το συναίσθημα που προκύπτει μετά από αυτό. Το δεύτερο υφίσταται μόνο ως δικλείδα ασφαλείας για το παράγωγο τέκνο και μιας και η ομοφυλοφιλία, η κτηνοβασία και η αντισυλληπτικά πλήρης αιμομιξία δεν ανακατεύει παράγωγα τέκνα, ο έρως μας είναι αδιάφορος.

Ως εκ τούτου, η δική μου άποψη είναι πως όλα τα παραπάνω είναι φυσιολογικά και θεμιτά, με τρανή εξαίρεση την κτηνοβασία και την παιδοφιλία -εκεί ο όρος "συναίνεση" δεν μπορεί να είναι σαφής και ξεκαθαρισμένος και το risk assessment είναι κατά των ορμών μας.

Τώρα, προφανώς και μπορείς να συμπεράνεις ορισμένα πράγματα για αυτόν που έχει την, κατά τα άλλα σεβαστή άποψη, πως είναι ωραίο να πηδιέσαι με γιαγιάδες, όπως και μπορείς να συμπεράνεις ορισμένα πράγματα για αυτόν που ψηφίζει ακροδεξιές και ακροαριστερές, αλλά εν τέλει, συναίνεση να υπάρχει και όλα καλά.

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι οτιδήποτε κάνουν κάποιοι άνθρωποι, είναι στη φύση του ανθρώπου. Αν υπάρχουν άνθρωποι που πηδάνε συγγενείς, παιδάκια, ζώα, ομοφυλόφιλους, ποδοσφαιρικές ομάδες κτλ., σημαίνει ότι κάπου μέσα στη φύση του είδους μας ενυπάρχουν αυτά τα ένστικτα.

Το όλο ζήτημα ανάγεται στην κοινωνία, μέσα στην οποία ζούμε κάθε φορά. Σε κάποιες κοινωνίες η παιδοφιλία θεωρούνταν απολύτως λογική, σε άλλες η ομοφυλοφιλία. Αντίθετα, το πρωκτικό σεξ θεωρούνταν ύψιστη ανωμαλία μέχρι σχετικά πρόσφατα σε πολλές κοινωνίες. Τα ίδια και για την πολυγαμία, τον αυνανισμό, τη χρήση σεξουαλικών βοηθημάτων, ακόμα και το δικαίωμα της γυναίκας στον οργασμό (βλέπε κλειτοριδεκτομές). Επομένως, ασχέτως με τα γούστα του καθενός, καλό είναι να μην ξεχνάμε ότι συνήθως η έννοια του φυσιολογικού είναι μάλλον αυθαίρετη.

Αυτό που ειπα είναι, πως δεν υπάρχει σωστό και λάθος. Δεν μπορούμε να τα πάρουμε ως εναν γενικο μπούσουλα.

Η φυση του ανθρώπου ειναι αυτή που θα αποφασίσει. Για να βρούμε τι ειναι ανθρώπινη φύση, πρεπει να συνδυάσουμε το τι είναι άνθρωπος (βλέπε γλώσσα, ανθρώπινη νοημοσύνη με τα οποία μπορούμε να αλληλοαναγνωριστούμε ως ανθρώπινα όντα), με τους χρονοτοπικους παράγοντες.

Παρεμπιπτόντως βρήκα αυτα τα Σεξουαλικά ήθη στο νετ. Τα οποία δεν ξέρω κατά ποσο ειναι αλήθεια ή μπαρούφες.

COPY-PASTE

- ΣΤΗ ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΜΑΣΑΪ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΗΘΩΣ. ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΩ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΣΜΟΥ, ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΑΜΟ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΝΤΡΑ ΕΠΙΘΥΜΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΙΣΗΣ, ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ.

- ΣΕ ΜΙΑ ΦΥΛΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΣΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΤΡΑ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕΞ ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΝΤΡΑ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΕΞ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΩΝ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗ ΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΤΟΥΣ ΗΘΙΚΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.

- ΣΤΟ ΘΙΒΕΤ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΕΣ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΟΛΥΑΝΔΡΙΑΣ. ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ ΟΣΟ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΝΗΛΙΚΙΩΘΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕΞ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.

- ΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΡΑΞΗ "PLAY". Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ.

- ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ...ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ REGA ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΔΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΜΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΔΕΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ!

- ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΤΗΣ DAHOMEY, Η ΟΠΟΙΑ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΩΣ ΙΕΡΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΦΟΡΟΥΝ ΜΙΑ ΚΟΝΤΗ ΦΟΥΣΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΜΟΛΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΔΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ!

- ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ DSCHISU ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ ΟΛΗ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ!

- OI ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΤΙΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΕΙΧΑΝ (Η ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ) ΤΟ ΕΘΙΜΟ ΝΑ... ΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΝΥΦΗ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΑΜΟ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ.

- ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΣΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΤΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕΞ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ.

- ΟΙ ΣΙΡΙΟΝΟ ΤΗΣ ΒΟΛΙΒΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΤΟ ΓΑΜΟ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕΞ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕΞ ΜΕ ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ.

- ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΜΑΓΚΑΪΑ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΚΟΥΚ ΤΟ ΣΕΞ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ. ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ 13 ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΕΞ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ. ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΡΓΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΚΛΗΡΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΓΙΑ ΕΡΑΣΤΗ ΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΟΡΓΑΣΜΟ ΑΓΓΙΖΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΑ. ΑΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΠΑΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ... ΙΔΙΑ ΤΑΞΗ. ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΑ ΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΘΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟ ΣΕΞ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ!!!

- ΟΙ ΜΟΥΡΙΑ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΚΟΤΟΥΛ. ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕΞ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΤΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΕ ΑΝ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝΕ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ.

- ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΩΝ ΧΙΟΥΡΟΝ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ. ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΟΥΝ, ΚΑΝΟΥΝ ΣΕΞ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΗ ΣΥΓΓΕΝΗ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΒΑΡΕΘΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΘΩΣ ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.

Δημοσ.

Προσωπικά πιστεύω η φταίει κυρία, γιατί τα συμπτώματα είναι συμπτώματα ψυχοπαθή. Ο άνθρωπος είναι άνθρωπος και είναι φτιαγμένος να συμπεριφέρεται με συγκεκριμένο τρόπο (ανθρώπινο) να περπατάει με δύο πόδια, να μιλάει μη γαβγίζοντας και να αρέσκεται στο να είναι ελεύθερος χωρίς λουρί.

Το να προσπαθείς να φαίνεσαι σαν σκύλος είναι ανωμαλία γιατί είσαι άνθρωπος, όχι σκύλος.(δεν είμαι ψυχολόγος και άρα όποια ερμηνεία είναι μη επιστημονική) Καλώς ή κακώς τα όντα είναι διακριτά, υπάρχει ο άνθρωπος, η γάτα, ο σκύλος, το γουρούνι και καθένα από αυτά ξεχωρίζουν από την εμφάνιση και τη συμπεριφορά τους. Αν δούμε όμως μια γάτα να γαβγίζει θα την στείλουμε στην Αμερική για έρευνες. Το ίδιο επίσης θα κάνουμε αν δούμε δύο γουρούνια το ένα να παίρνει πι..α από το άλλο σε ανθρώπινη στάση ή να τρώνε με μαχαιροπίρουνα.

Όταν όλα αυτά μπερδεύονται η άποψη μου είναι πως έχουμε περίπτωση ανωμαλίας ή βαριάς ψυχικής ασθένειας για την περίπτωση που ανέφερες. (αν δεν ζητήσει συμβουλή γιατρού κάποιος που γαβγίζει τι ρόλο έχουν οι γιατροί?)

Στην περίπτωση αυτή προφανώς ο άντρας δεν άντεξε την σκυλοποίηση της συζύγου του και πιθανόν να την θεώρησε τρελή αν και δεν πιστεύω ότι υπάρχει άνθρωπος που θα χώριζε επειδή του ζητήθηκε κάτι παράλογο στο σεξ. Μάλλον η υποθετική κυρία θα ήθελε να κοιμάται μόνιμα στο σκυλόσπιτο και να τρώει σκυλοτροφές που χοντραίνει το πράγμα.

Μπορεί πολύ απλά να χώρισαν επειδή δεν ταιριάζουν τα γούστα τους στο σεξ! Η γυναίκα θέλει κάτι και ο άντρας κάτι άλλο. Σε αυτή την περίπτωση (που θεωρούμε ότι ψυχικό πρόβλημα της γυναίκας δεν υπάρχει) μάλλον απλά δεν ταιριάζουν και χώρισαν.Δεν έχει κανένας πρόβλημα.

Δε νομίζω να μην έχει συναίσθηση το γκομενάκυ πως δεν ήταν σκύλος αλλά άνθρωπος. Είναι πολύ σύνηθες φετίχ και είναι άμεσα συσχετισμένο με το γουστάρισμα της ταπείνωσης (να προτείνω ως άκουσμα το Flagellation των Samael). Άλλοι το παίζουν σκλάβοι σε BDSM, άλλοι θέλουν λουριά και σκυλάκια και άλλοι θέλουν να πηδάνε κοπελίτσες με κίτρινα αστέρια στις στολές ντυμένοι SS. Παραδείγματος χάριν. Όλα αυτά αντιστοιχούνται με τον συμπληρωματικό τους συμβολισμό. Αν αυτό το θεωρείς ανώμαλο, τότε φαντάζομαι πως δε γουστάρεις το γκομενάκυ σου να μπεμπεκίζει γιατί είναι ενήλικη, να σου κάνει ναζάκια γιατί δεν είναι γάτα και να σου λέει "σκίσε με την τσούλα" γιατί δεν είναι τσούλα. Σαναλέμε, ωραίο πράμα ο ρεαλισμός, αλλά χωρίς φαντασία δε θα είχαμε τροχό>καρότσι>αυτοκίνητο>ντελίβερι.

Κοίτα, και εγώ δεν έχω κάνει σεξ με μπαμπουίνο αλλά δεν χρειάζεται να το δοκιμάσω για να το θεωρήσω παράλογο. Θεωρώ εξ'αρχής ότι αν μου αρέσει το σεξ με μπαμπουίνο έχω κάποια ιδιαιτερότητα. Η συνειδητοποίηση ότι μου αρέσει τελικά ο μπαμπουίνος δεν αναιρεί την ιδιαιτερότητα μου αυτή διότι ο άνθρωπος για να πολλαπλασιαστεί και να εξελιχθεί πρέπει να δημιουργεί νέα ζωή. Όταν εγώ πχ δεν είμαι σε θέση να συνεχίσω τη ζωή, σημαίνει ότι η φύση με έχει προωρήσει να σβήσω. Και άντε οι άνθρωποι έχουν λογική και λένε "τώρα θα έχω μια σχέση με μπαμποίνο αλλά αργότερα όταν θα έρθει η ώρα θα παντρευτώ και μια γυναίκα για να κάνω παιδί". Στο ζωικό βασίλειο τέτοια λογική δεν μπορεί να υπάρξει και άρα το λιοντάρι πχ που του αρέσουν οι μπαμπουίνοι θα συνεχίσει να έχει έχει σχέσεις με μπαμποίνους διότι αυτό του αρέσει και άρα δεν θα αναπαραχθεί ποτέ.

Η στέρηση της δυνατότητας της φύσης να εξελίσεται νομίζω ότι συνοψίζει το όλο θέμα.

Αυτό το αφήνω έτσι, θέλω να πιστεύω πως είμαστε σε εκείνο το στάδιο που όσο κι αν καυλώνουμε για να διαιωνιστούμε, μπορούμε να εκτονώνουμε την καύλα μας αυτή, μόνο για να την εκτονώνουμε.

Αλλιώς και τα One night stand είναι ανώμαλα.

Δημοσ.

Ως εκ τούτου, η δική μου άποψη είναι πως όλα τα παραπάνω είναι φυσιολογικά και θεμιτά, με τρανή εξαίρεση την κτηνοβασία και την παιδοφιλία -εκεί ο όρος "συναίνεση" δεν μπορεί να είναι σαφής και ξεκαθαρισμένος και το risk assessment είναι κατά των ορμών μας.

Κρατάω αυτό τότες μιας και συμφωνούμε.

Κάπου διάβασα προλίγο "παπάδες πηδάνε αγόρια"

Αντιγράφω από ένα άρθρο της Ελευθεροτυπίας:

Γνωρίζουμε ότι τα παιδιά-θύματα βίας στο οικογενειακό τους περιβάλλον εμφανίζουν πλήθος από ψυχοσωματικές και άλλου τύπου διαταραχές, από νυχτερινή ενούρηση έως απόπειρες αυτοκτονίας. Επίσης γνωρίζουμε ότι αυτά τα παιδιά είναι πιο ευάλωτα στην εμπλοκή τους σε παραβατικές πράξεις και συχνά από θύματα γίνονται δράστες. Ολες σχεδόν οι έρευνες δείχνουν ότι η κακοποίηση είναι διαταξική και αγγίζει όλα τα κοινωνικά στρώματα, με περισσότερη ίσως συχνότητα σε κοινωνικά αποκλεισμένες κοινωνικές και πληθυσμιακές ομάδες. Περισσότερη έρευνα χρειαζόμαστε στην εκτίμηση κάποιων ευάλωτων κατηγοριών παιδιών, όπως είναι για παράδειγμα τα παιδιά με αναπηρίες ή/και τα έγκλειστα σε ιδρύματα παιδιά.

Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει.

"Πηδάς" την γκόμενά-γκόμενό σου και όχι ένα παιδί.

Δημοσ.

Καλά πώς έφτασε 9 σελίδες το θέμα μέσα σε λίγες ώρες μεσημέρι μέσα Αυγούστου;; Για μπάνιο δεν πάει κανείς;

Υπάρχει σωστό και λάθος; Είναι κατακριτέο να έλκεται κανείς από ένα άτομο του ίδιου φύλου, ή από ένα ον άλλου είδους, πχ κατσίκα ή αγελάδα; Είναι κατακριτέα η αιμομιξία όταν τηρούνται τα αντισυλληπτικά μέτρα; Η διαφορά ηλικίας, είναι όντως τόσο μεγάλο ταμπού και αν ναι, με ποιο σκεπτικό;

Η φύση έχει προβλέψει ως ένα σημείο να μην γίνεται αυτό. Για παράδειγμα τα μουλάρια, που είναι διασταύρωση αλόγου με γαϊδούρι, είναι στείρα όπως και το liger (διασταύρωση λιονταριού με τίγρη). Επίσης, σκοπός ενός ζωντανού οργανισμού/ ενός είδους, είναι η εξάπλωσή του. Αυτό επιτυγχάνεται με την αναπαραγωγή. Λαμβάνοντας αυτό υπόψη, η ομοφυλοφιλία, που συναντάται σε όλα τα είδη, είναι μια βιολογική ανωμαλία. Βέβαια στον άνθρωπο, το πιο εξελιγμένο πνευματικά ον, μπαίνουν και άλλα στη μέση όπως η ψυχολογία του, εμπειρίες που έχει ζήσει και τον έχουν επηρεάσει κτλ.

Για την αιμομιξία έχει επίσης προνοήσει η φύση. Επειδή ο σκοπός ενός είδους είναι να εξαπλωθεί και να επικρατήσει, πολλές φορές εις βάρος ενός άλλου ανταγωνιστικού είδους, η φύση στέλνει το ον μακριά από τους "εξ αίματος" συγγενείς του για να μπορέσει το είδος να κυριαρχήσει σε διαφορετικά και περισσότερα εδάφη. Γι' αυτό και η αιμομιξία παράγει (με πιθανότητες) προβληματικούς γόνους, όχι μόνο στους ανθρώπους αλλά και στα υπόλοιπα είδη.

Βέβαια εσύ αναφέροντας αντισυλληπτικά μέτρα το πας περισσότερο στο αν είναι ηθικά σωστό ή λάθος και όχι βιολογικά.. Το τι είναι ηθικά σωστό ή λάθος καθορίζεται απο τις προκαταλήψεις της εκάστοτε κοινωνίας.

Δημοσ.

Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει.

"Πηδάς" την γκόμενά-γκόμενό σου και όχι ένα παιδί.

Εγώ πάντως κάποτε πηδούσα μια δεκαπεντάχρονη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...