Προς το περιεχόμενο

Σεξουαλική κατευθυντικότητα (18+)

Satanic Πάριος

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Με μπερδεύει αυτό.

Όταν μεγαλώσεις σε μια κοινωνια που η αιμομιξία θεωρείται ανωμαλία (για οποιονδήποτε λόγο κι αν συμβαίνει αυτό) αυτοματα θα την αποστρέφεσαι. Ο Λεωνίδας των τριακοσίων είχε παντρευτεί την ανιψιά του όμως. Καλύτερα τώρα;

• Απαντ. 242
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σιγουρα όλα είναι θεμιτά και όλα ελεύθερα όταν μιλάμε εκ του ασφαλούς. Μέχρι που κάτι πάει στραβά στον διπλανό σου, στο σπίτι σου, στους δικούς σου ή ακόμα χειρότερα ΣΕ ΣΕΝΑ(χτυπάω ξύλο). Τότε να δεις πως αλλάζεις σε κλάσματα δευτερολέπτου στάση ζωής.

Όπως είχε πει σοφά κάποιος, " It's all fun and games until somebody loses an eye".

Και επειδή κάτι πήρε το μάτι μου για incest, είχα διαβάσει κάποτε -χωρίς να ξέρω αν ισχυεί- ότι είναι περισσότερο θέμα κοινωνικών δομών και άρα επίκτητου ταμπού, παρά φυσικής αποστροφής. Σε κάθε περίπτωση, σε ορισμένους αρχαίους πολιτισμούς ήταν επιτρεπτό. Πάρτε για παράδειγμα τους αρχαίους ημών προγόνους.

Σωστά είπες για τους ΑΡΧΑΙΟΥΣ πολιτισμούς, τους αρχαίους Αιγύπτιους αλλά και άλλους όπου το incest γινόταν πράξη γιατί είχε σχέση με τους Θεούς τους.

Αλλά τώρα, που ξέρουμε για το DNA k τα Χρωμοσώματα, άρα και ότι οι πιθανότητες για μεταλλάξεις και γονιδιακές ασθένειες στα χρωμοσώματα αυξάνονται ραγδαία με το incest, πιστεύω ότι είμαστε λιγότερο Ζώα, απ'ότι είμασταν 2000+ χρόνια πριν.

Δημοσ.
Καλύτερα τώρα;

Όχι εξακολουθεί να με μπερδεύει. Προσπαθώ να δω την αδερφή μου ερωτικά και δεν μου κάνει κούκου. Πάσο. :-)

Δημοσ.
Και η απορία είναι ποιος από τους δύο έχει πρόβλημα;

Τα εμβόλια της τα είχε κάνει όλα?

Όπως τα λέει ο frenzy είναι. Και δεν χρειάζεται να πας μακριά. Κανένα ζευγάρι δεν κρατάει αν ο ένας απο τους δύο έχει κάποιο συγκεκριμένο φετίχ που ο άλλος δεν έχει. Αν και το όλο θέμα με την συμπεριφορά σκύλου είναι τραβηγμένο, ξέρω ζευγάρι που χώρισαν επειδή αυτός του άρεσε να τον κατουράνε. Σοβαρά μιλάω. Βάλε τον εαυτό σου σε μια τέτοια θέση. Πόσο θα αντέξεις να ικανοποιείς (ή να μην ικανοποιείς) τις περίεργες ορέξεις του άλλου?

Δημοσ.
Τα εμβόλια της τα είχε κάνει όλα?

Όπως τα λέει ο frenzy είναι. Και δεν χρειάζεται να πας μακριά. Κανένα ζευγάρι δεν κρατάει αν ο ένας απο τους δύο έχει κάποιο συγκεκριμένο φετίχ που ο άλλος δεν έχει. Αν και το όλο θέμα με την συμπεριφορά σκύλου είναι τραβηγμένο, ξέρω ζευγάρι που χώρισαν επειδή αυτός του άρεσε να τον κατουράνε. Σοβαρά μιλάω. Βάλε τον εαυτό σου σε μια τέτοια θέση. Πόσο θα αντέξεις να ικανοποιείς (ή να μην ικανοποιείς) τις περίεργες ορέξεις του άλλου?

εξαρτάται αν σου αρέσουν τα φυσικά διουρητικά (μπύρα, τσαι, καφές κλπ)

Δημοσ.

στο θέμα της αιμομιξίας για τους πρώτους βαθμούς συγγένειας αν παραμερίσουμε όλα τα θρησκευτικά θέματα είναι βιολογικά επικίνδυνος γιατί το παιδί που θα γεννηθεί υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό να έχει γενετικές ανωμαλίες(γιαυτό και στην αρχαιότητα υπήρχαν αρκετά <<άρρωστα>> παιδιά λόγου οτι οι βασιλικές οικογένειες ήθελαν να κρατήσουν το θρόνο και προέβαιναν σε γάμους με ξαδέλφια ώστε να μην χαθεί το βασιλικό αίμα κτλ ..)

Δημοσ.

Αναφορικά με την αιμομιξία διάβασα κάποτε ένα πολύ ενδιαφέρον κείμενο σχετικά με το συγκεκριμένο φαινόμενο στην Ισπανία. Συγκεκριμένα οι βασιλείς, προσπαθώντας να προστατεύσουν το αποικιακό βασίλειο από ξένες παρεισφρήσεις, παντρεύονταν μόνο με μέλη της οικογένειας: ξαδέρφες, θείες κτλ. πράγμα που είχε σαν αποτέλεσμα οι κυρίες να γεννάνε σχιζοφρενή εκτρώματα -που ούτε μέσω απεικόνισης σε καλλιτεχνικό πορτρέτο δε σώζονται. Τρίβιαλ γνώση το παραπάνω, με την ειρωνεία της υπόθεσης να βρίσκεται στα ονόματα, όπως το "Φίλιππος ο Ωραίος"*.

*μιλάμε για προγναθισμό σε τέτοιο σημείο που έτρεχαν τα σάλια του και μιλούσε με μόνιμο τραύλισμα. Πλας ήταν ημίτρελος.

Δημοσ.

Αμα στην αιμομιξια δεν μενει κανεις εγκυος, θα λεγατε οτι ειναι ΟΚ;

Απ' εκει και περα δεν μπορω να βρω κατι για να πω αιμομιξια=κακο. Απλα δεν με ενθουσιαζει προσωπικα.

Δημοσ.

PCM η αιμομιξία άρχισε να γίνεται κατακριτέα πολύ πριν ανακαλύψουμε αν το DNA τρώγεται. Σε κάθε περίπτωση προφανώς και σήμερα ενισχύεται από αυτη την επιστημονική γνώση η κατάκριση. Αυτο δεν κάνει όμως την αποστροφή μας έμφυτη.

Τι εννοώ με το κοινωνικό πλαίσιο και την επίδραση της θρησκείας: το Κοράνι πχ, αν δεν κάνω λάθος υπαγορεύει ρητά τους βαθμούς συγγενείας που δεν επιτρέπεται να πλησιάσει ένας άντρας. Όπως ακριβώς και στην αρχαιότητα είχε σχέση με τους θεούς, συνέχισε να την έχει και αργότερα. Και το κοινωνικό πλαίσιο οριζόταν (και εξακολουθεί) επί μακρά έτη από τη θρησκεία. Τώρα ενισχύεται το επιχείρημα από την επιστήμη.

Σε κάθε περίπτωση, το πότε ήταν ο άνθρωπος περισσότερο ζώο σηκώνει μεγάλη κουβέντα.

Δημοσ.
Νομίζω κανείς. Αυτός δε γούσταρε ντογκυ εκείνη ναι. Ασυμφωνία χαρακτήρων, συναινετικός χωρισμός.

Δηλαδή αυτό που τους συνέδεε 10 χρόνια ήταν το ιεραποστολικό;

Παρεμπιπτόντως, δεν ήταν συναινετικός ο χωρισμός.

Αυτό που θέλω να πω είναι πως δεν πράττουμε ακολουθώντας το γούστο μας, αλλά ένα επιβεβλημενο και συγκεκριμένο τρόπο σκέψης, που λίγο αν διαφοροποιηθεί καταρρέει ο κόσμος μας. Δεν ξέρω τι ακριβώς είναι, σεμνοτυφία, καθωσπρεπισμός, θρησκοληψία.

Στο παράδειγμα μου, δε μιλάμε για κάτι ακραίο, όπως νεκροφαγία, ούτε παράνομο ούτε τίποτα. Ο ένας από τους δύο συντρόφους ήθελε να του συμπεριφέρεται ο άλλος με ένα συγκεκριμένο τρόπο κατά τις ιδιαίτερες στιγμές τους.

Δημοσ.
Όχι εξακολουθεί να με μπερδεύει. Προσπαθώ να δω την αδερφή μου ερωτικά και δεν μου κάνει κούκου. Πάσο. :-)

Case in point.

ελληνικα.

Δημοσ.

Γιν, άσε τα επιστημονικά. Η αιμομιξία δεν αποτελεί έμφυτη αποστροφή, αν δε μας γνωστοποιούσαν ποια είναι τ' αδέρφια μας θα τα πηδούσαμε εύκολα. Αν μας άρεσαν. ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ;

Και αυτό είναι το Επιχείρημα. Απλά και κατανοητά.

Δημοσ.
....

Πνίγηκα. :lol:

Case in point.

Το ενδεχόμενο δηλαδή να υπάρχουν κάποια όρια στη φύση του ανθρώπου δεν παίζει δηλαδή; Ζώα είμαστε και εμείς after all όπως είπατε.

Για παράδειγμα το γατάκι σου τον Ιανουάριο νιαουρίζει επειδή έχει κ..

Δημοσ.

Γιν. Το γατάκι σου νιαουρίζει Ιανουάριο; Κι εγώ γιατί να ρθω Σεπτέμβρη ρε; Τις κουμπάρες θα παίζουμε;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...