Προς το περιεχόμενο

Σεξουαλική κατευθυντικότητα (18+)

Satanic Πάριος

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Η διαφορά ηλικίας, είναι όντως τόσο μεγάλο ταμπού και αν ναι, με ποιο σκεπτικό;

Θα ήθελα να το διερευνήσουμε.

κι εγώ .

• Απαντ. 242
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ωραίο θέμα. (Ίσως αν έλειπαν οι μαλακίες με τις εικόνες και τις ψήφους να ήταν καλύτερα αλλά γουατέβα)

Ναι αλλά έτσι όπως το θέτεις φίλτατε, τότε δίνεις δίκιο και στον παιδόφιλο ο οποίος δεν ικανοποιεί τις ορέξεις του μόνο απο το διαδίκτυο. Και αυτό θεμιτό?

Ναι, αλλά το παιδάκι δεν θέλει ή δεν ξέρει αν θέλει ή δεν είναι σε θέση να ξέρει αν θέλει, ζει σε μια οργανωμένη κοινωνία κτλ.

Η κατσίκα είναι ζώο.

Δημοσ.
Ναι, αλλά το παιδάκι δεν ξέρει αν θέλει ή δεν είναι σε θέση να ξέρει αν θέλει, ζει σε μια οργανωμένη κοινωνία κτλ.

Η κατσίκα είναι ζώο.

Και ο άνθρωπας είναι ζώο.

Ακόμα και έτσι όμως. Σε πιο μικρές ηλικίες, που ένας άνθρωπος δεν έχει αναπτύξει ακόμα τις βασικές νοητικές λειτουργείες, και οι διαφορές του με ένα ζώο είναι απλά εμφανισιακές, τί είναι αυτό που κάνει αξιοκατάκριτο τον παιδόφιλο και όχι τον ζωόφιλο? Στο κάτω κάτω, αν λάβουμε υπόψην και το γεγονός ότι τα ζώα κάνουν σεξ μόνο για την αναπαραγωγή, τότε προφανώς και η κατσίκα ΔΕΝ θέλει.

Δημοσ.

Νομιζω ότι η μαγικη λέξη ειναι η συγκατάθεση Σελλερς. Και φυσικα υπάρχει λόγος που απο κάποια ηλικία και μετά η συγκατάθεση έχει κάποια ισχυ οποτε αυτόματα μπαινει στη μέση και η εκμετάλλευση.

Και επειδή κάτι πήρε το μάτι μου για incest, είχα διαβάσει κάποτε -χωρίς να ξέρω αν ισχυεί- ότι είναι περισσότερο θέμα κοινωνικών δομών και άρα επίκτητου ταμπού, παρά φυσικής αποστροφής. Σε κάθε περίπτωση, σε ορισμένους αρχαίους πολιτισμούς ήταν επιτρεπτό. Η επίδραση του κοινωνικού πλαισίου καθώς επίσης και της θρησκείας είναι άμεσα συνδεδεμένη με το θέμα της κουβέντας. Πάρτε για παράδειγμα τους αρχαίους ημών προγόνους.

Αυτά από εδώ.

Α και φρένζο, ναι μετράνε. Δεν βλέπω βέβαια πώς μπορεί να απαντήσει κανείς, πέραν του "τελικά η αίσθηση ήταν καλή;" =ρ

Εντιτ: η απαντηση πηγαινε στο σχολιο που εκανες στον κλαην περι παιδοφιλίας. Για να μαθω να μην κανω κουοτ.

Δημοσ.
Νομιζω ότι η μαγικη λέξη ειναι η συγκατάθεση Σελλερς.

Αυτό έγραφα συνέχεια στα ποστ μου πριν τα ποστάρω αλλά δεν μπορούσα να το κολλήσω με το υπόλοιπο και το έσβηνα.

Δημοσ.
Και ο άνθρωπας είναι ζώο.

Ακόμα και έτσι όμως. Σε πιο μικρές ηλικίες, που ένας άνθρωπος δεν έχει αναπτύξει ακόμα τις βασικές νοητικές λειτουργείες, και οι διαφορές του με ένα ζώο είναι απλά εμφανισιακές, τί είναι αυτό που κάνει αξιοκατάκριτο τον παιδόφιλο και όχι τον ζωόφιλο? Στο κάτω κάτω, αν λάβουμε υπόψην και το γεγονός ότι τα ζώα κάνουν σεξ μόνο για την αναπαραγωγή, τότε προφανώς και η κατσίκα ΔΕΝ θέλει.

Επειδή δεν είμαι σε θέση να γράφω πολλά αυτή την ώρα, ανέφερα ότι το παιδί παρόλο που είναι ζώο, ζει σε μια οργανωμένη κοινωνία με ότι συνεπάγεται αυτό. Επίσης ο εγκέφαλός του είναι πολύ πιο ανεπτυγμένος από αυτόν της κατσίκας, όπως άλλωστε και η αντίληψή του κτλ κτλ κτλ. Οπότε δημιουργούνται τραύματα κτλ κτλ κτλ, τα οποία κατά τη γνώμη μου δε δημιουργούνται σε μια κατσίκα ή δε μας απασχολούν σαν ανώτερα όντα που είμαστε. Γι' αυτό άλλωστε τρώμε κατσίκες, ψάρια, γουρούνια γιατί απλά δε νιώθουν και τα έχουμε χαλλλαρά.

Δημοσ.

ο ανήλικος που αυτοϊκανοποιείται μπορεί να διωχθεί ποινικά για την πράξη του;

Όχι βέβαια, έχει τη συγκατάθεση του πέους του.

Δημοσ.
Θέλω λίγο τη γνώμη σας για το λεγόμενο κατά κοινήν ονομασία "ΓΟΥΣΤΟ" του καθενός όσον αφορά τις προτιμήσεις του σχετικά με την ασκούμενη σεξουαλική έλξη από ένα φι χι ψι αντικείμενο της προαναφερθείσας έλξης.

Υπάρχει σωστό και λάθος; Είναι κατακριτέο να έλκεται κανείς από ένα άτομο του ίδιου φύλου, ή από ένα ον άλλου είδους, πχ κατσίκα ή αγελάδα; Είναι κατακριτέα η αιμομιξία όταν τηρούνται τα αντισυλληπτικά μέτρα; Η διαφορά ηλικίας, είναι όντως τόσο μεγάλο ταμπού και αν ναι, με ποιο σκεπτικό;

Θα ήθελα να το διερευνήσουμε.

Φίλε Πάριε,

Και βέβαια υπάρχει σωστό και λάθος.

Το σωστό είναι αυτό που κρίνουμε εμείς ανάλογα με την παιδεία που μας έχουν "παρέχει" από το σπίτι,από το σχολείο και από το φιλικό κοινωνικό περιβάλλον.Όταν εσύ,λόγου χάρη,μεγάλωσες σε μια πιστή Χριστιανική οικογένεια,όπου κάποια θέματα δεν έχουν συζητηθεί γιατί ενίοτε ο πατέρας η μητέρα το κρίνει για σωστό να μην είσαι απόλυτα ενημερωμένος,στο μυαλό σου και στα όποια πιστεύω σου θα σου δημιουργηθεί η εικόνα "ομοφυλόφιλος,άρα άρρωστος".Συνεχίζεις να "ζεις" με την εικόνα αυτήν και παρουσιάζεις την γνώμη σου σαν την απόλυτη σωστή.Αρα-για σένα είναι κατακριτέο.

Εκείνος που,μεγάλωσε σε μια οικογένεια όπου προτεραιότητά της ήταν μια κοινώς συζήτηση,ή εκείνος που όταν μεγάλωσε "ξεμπάρκωσε" από τα πιστεύω που του δημιουργήθηκαν τόσα χρόνια,θα δει την ομοφυλοφιλία σαν ΜΗ κατακριτέα.Αρα για αυτόν,το "σωστό" παίρνει άλλη μορφή και άλλον χαρακτήρα.

Προσωπικά,δεν το θεωρώ κατακριτέο,κάποιοι να βρουν τον δρόμο τους βρίσκοντας τον έρωτα στο ίδιο το φύλο.Ως γνωστόν,τα συναισθήματα,όσο και να θέλουμε,δεν μπορούμε εν τέλη να τα χειραγωγήσουμε.

Και εδώ φτάνω στο σημείο που λες για αιμομιξία.Βέβαια,μας είναι κατακριτέο στο γενικό άμεσο περιβάλλον.Δεν είναι αποδεκτόν από την κοινωνία γιατί,λίγο πολύ,όλοι ζήσαμε μέσα σε οικογένεια,όπου,ξέραμε τα συναισθήματά μας για τον αδερφό,την αδερφή,τον πατέρα,την μητέρα μας.Είναι συναισθήματα αγάπης,χωρίς τον αυτούσιο "αυτοσκοπό" να μετατραπεί στην λέξη "έρωτα".Μας είναι αδιανόητο,να δούμε ερωτικά -σεξουαλικά κάποιο μέλος της.Εγραψα πιο πάνω "τα συναισθήματα δεν μπορούμε να τα χειραγωγήσουμε",εάν,για τον οποιονδήποτε λόγο,υπάρχει περίπτωση αιμομιξίας παράδειγμα από κάποιον,θα έπρεπε-κατά εμένα-να το κρατήσει για τον εαυτό του.Μπερδεύονται πολύ γρήγορα οι έννοιες αγάπη-έρωτας.Αλλο το ένα,και άλλο το άλλο.

Η ζωοφιλία τώρα.Ε,νομίζω δεν είναι ανάγκη για πολύ ανάλυση.Σίγουρα αν έλκεσαι από ένα ζώο που ΞΕΡΕΙΣ ότι ΝΟΗΜΑΤΙΚΑ και ΦΥΣΙΚΑ είναι αδύνατον ποτέ να συνηπάρξει ο ..οποιοδήποτε έρωτας αναμεταξύ σας,είναι καιρός να επισκεφθείς έναν ψυχοθεραπευτή.Πάντα κάτα την γνώμη μου θα μείνει ένα θέμα κατακριτέο και μη αποδεκτόν.

Ο έρωτας με κάποιον μεγαλύτερο.Νομίζω είναι κατακριτέο στην κοινωνία όταν η 60άρα συνεβρίσκεται με ένα παλικάρι 20 χρονών.Το αντίθετο δεν συνέβει.Από αιώνες τώρα η γυναίκα είναι "πόλος" έλξης για άντρας πάσεις ηλικίας.Είναι αυτή που,πρέπει να υποστεί χαρακτηρισμούς και να κρατήσει τα όποια προσχήματα.Το αντρικό φύλλο δεν είχε ποτέ αυτό το κοινωνικό πρόβλημα.Ο 60χρονος θα ακούσει "κοίτα ζουμί που βρήκε" η 20χρόνη που πάει με τον 60χρονο θα ακούσει "γ!@#$% με τον παππού" .Η 60χρονη που πάει με έναν νεότερό της "το παίζει ξεχασμένο νιάτο" ο νεότερος ίσως να ακούσει "την άρπαξε την κυρία με τα πολλά λεφτά" .Δεν το θεωρώ κατακριτέο.Η ηλικία θα είναι το λιγότερο που πρέπει να απασχολεί κάποιον που αγαπάει αυτόν που επέλεξε.

Ωστόσο,καλά θα κάνεις,να γράψεις και εσύ την γνώμη σου.

Δημοσ.
είναι περισσότερο θέμα κοινωνικών δομών και άρα επίκτητου ταμπού, παρά φυσικής αποστροφής.

Με μπερδεύει αυτό.

Δημοσ.
Γι' αυτό άλλωστε τρώμε κατσίκες, ψάρια, γουρούνια γιατί απλά δε νιώθουν και τα έχουμε χαλλλαρά.

Δηλαδή οι κανίβαλοι μπορούν να ικανοποιούνται με βρέφη;

Δημοσ.

Αφού μοιραζόμαστε εμπειρίες θα σας πω κι εγώ για μια γνωστή μου. Την ερεθίζει να συμπεριφέρεται ως σκύλος, κοιμάται σε σκυλόσπιστο, δεμένη με λουρί στο καλοριφέρ, της αρέσει να τρίβεται, να τρώει και να πίνει από μπολ σκύλου και φαντάζομαι και αντίστοιχες ερωτικές πράξεις κλπ. Μετά από κάποια χρόνια έγγαμου βίου και 2 παιδιά, είπε στο σύζυγο της πως ήθελε να δοκιμάσει κάποια από τα παραπάνω διότι η ιδέα της προκαλούσε έξαψη. Σε 6 μήνες χώρισαν, διότι ο κύριος δεν άντεχε την ανωμαλία όπως λέει χωρίς να έχουν δοκιμάσει κάτι από τα παραπάνω.

Και η απορία είναι ποιος από τους δύο έχει πρόβλημα;

Προσωπικά πιστεύω ο σύζυγος. Και δε βλέπω και κανένα λάθος από την πλευρά της κοπέλας. Ας το διερευνήσουμε κι αυτό.

Δημοσ.

Νομίζω κανείς. Αυτός δε γούσταρε ντογκυ εκείνη ναι. Ασυμφωνία χαρακτήρων, συναινετικός χωρισμός.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...