Προς το περιεχόμενο

Σεξουαλική κατευθυντικότητα (18+)

Satanic Πάριος

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το -1 εγώ στο έβαλα. Είπες απάντησες σοβαρά.

(το πρώτο βασικά...)

σου φανηκε πως απαντησα σοβαρα δλδ???

ειπα πως προσπαθησα να απαντησω σοβαρα αλλα δε νομιζω να τα καταφερα! :-D

• Απαντ. 242
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
λοιπον θα απαντησω σοβαρα... οκ?

νομιζω πως πια δεν ειναι κατακριτεο να εισαι ομοφυλοφυλος...γιατι να κατακρινει ο οποιοσδηποτε αλλος με ποιον/α γουσταρεις να το κανεις...

τωρα οσον αφορα την κατσικα ή οτιδηποτε αλλο ον, ειναι λιγο αρρωστημενο βρε παιδακι μου... δε μου καθεται καλα... μου ερχεται μια αναγουλα ενα πραμα... αλλα και παλι, ποια ειμαι εγω που θα σε κατακρινω που εσυ την βρισκεις με την κατσικα σου??

Στο θεμα της αιμομυξιας που λες, εφοσον παιρνεις προφυλαξεις γιατι να μη την κανεις??? τι εχεις να χασεις?? απο το σου πηδαει ο ενας και ο αλλος την αδερφη απο τα 13, πηδα την εσυ!

Και τελος η διαφορα ηλικιας... Μου αρεσουν οι μεγαλυτεροι, οποτε δε θεωρω πως υπαρχει θεμα ταμπου εδω... Αρεσω σε μικροτερους, εχω φιλες που τα φτιαχνουν με μικροτερους, αρα... δεν υπαρχει ταμπου στο θεμα της ηλικιας γενικοτερα!

Αυτα τα ολιγα απο εμενα... προσπαθησα να ειμαι σοβαρη οσο εγραφα ενταξει??? εκτιμηστε το!:P

Δεν ξερω αν εχεις αδερφο,αν ειχες ομως θα του καθοσουνα.:rolleyes:

Δημοσ.
Δεν ξερω αν εχεις αδερφο,αν ειχες ομως θα του καθοσουνα.:rolleyes:

εγω οχι... αλλα αν εσυ γουσταρεις και γουσταρει και η ξαδερφη σου ή η αδερφη σου εμενα τι με νοιαζει αν θα το κανετε????:P

Δημοσ.

παιδια υπαρχει καποιος καταλογος με θεματα που "απαγορευεται" να ανοιγονται στην σελιδα αυτη???

γιατι εχω προσεξει πως περαν του θεματος με τα προφυλακτικα οποιοδηποτε θεμα ερωτικου περιεχομενου πηγε να ανοιξει ειτε εκλεισε ειτε υπηρχαν υπονοιες κλεισιματος....

αν μιλαμε κοσμια γιατι να κλεισει ενα "ζουμερο" θεμα???

Δημοσ.

τωρα οσον αφορα την κατσικα ή οτιδηποτε αλλο ον' date=' ειναι λιγο αρρωστημενο βρε παιδακι μου... δε μου καθεται καλα... μου ερχεται μια αναγουλα ενα πραμα... αλλα και παλι, ποια ειμαι εγω που θα σε κατακρινω που εσυ την βρισκεις με την κατσικα σου?[/quote']

Ντοκιμαντέρ με ζέβρες έχεις δει;

Δημοσ.
Γουστάρει παππούδες

εε οχι και παππουδες ρε συ!! το παρατραβηξες!!

Ντοκιμαντέρ με ζέβρες έχεις δει;

οχι... γιατι?? εχεις δει εσυ και σου εκανε κατι εντυπωση???:P

Αν μιλάτε κόσμια δε θα κλείσει.

εγω κοσμια μιλαω ετσι λουσι???

Δημοσ.

Ενός τυχαίου και ασήμαντου γνώριμου, αρέσει να αυνανίζεται στη θάλασσα όπου βγαίνοντας μετά είπε, είναι σα να πήδαγες τσούχτρες.

Επίσης μια φορα σε παραλιακό σεξ μπήκε ένα μυρμήγκι εκεί που δεν έπρεπε και νομίζω το πήδηξα και αυτό.

Πιάνονται αυτά, δεδομένου πως το ένα είναι εμπειρία άλλου και το άλλο κατά λάθος;

Δημοσ.

Ωραίο θέμα. (Ίσως αν έλειπαν οι μαλακίες με τις εικόνες και τις ψήφους να ήταν καλύτερα αλλά γουατέβα)

Whatever works.

Ότι γουστάρει κάνει ο καθένας. Δεν υπάρχει σωστό/λάθος.

Ίσως μόνο κοινωνικά. Έτσι όμως προσπερνάς τις ορμές που σε ωθούν στη μαριγούλα την κατσίκα του γείτονα και καταπιέζεις το ενδότερο σου είναι, δημιουργώντας μια αλυσιδωτή αντίδραση απο κόμπλεξ που επηρεάζουν εσένα και τον μεσόκοσμο σου, κάνοντας σε μακροχρόνια δυστυχισμένο και καταπιεσμένο. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να μπαίνεις σε απαρχαιωμένα αντι-κοινωνικά πλαίσια και να μην την ζείς έτσι όπως θέλεις.

Run to the fields.

Ναι αλλά έτσι όπως το θέτεις φίλτατε, τότε δίνεις δίκιο και στον παιδόφιλο ο οποίος δεν ικανοποιεί τις ορέξεις του μόνο απο το διαδίκτυο. Και αυτό θεμιτό?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...