Προς το περιεχόμενο

Σεξουαλική κατευθυντικότητα (18+)

Satanic Πάριος

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 242
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η κοινωνία δεν έχει πιστεύω ούτε άποψη. Η μαζοποίηση των διαφορετικών απόψεων μέσω του όρου κοινωνία εξυπηρετεί την έλλειψη επιχειρημάτων γενικά και σε αυτήν την περίπτωση ορισμού της λέξης "ανωμαλία".

Ανωμαλία είναι ο εθνικισμός, ανωμαλία είναι ο ρατσισμός, ανωμαλία ήταν ο μη γραμμικός όρος σε μία διαφορική εξίσωση, ανωμαλία είναι ο πόλεμος, ανωμαλία είναι η βία γενικότερα. Και η κοινωνία όλες αυτές τις ανωμαλίες τις υποστηρίζει με σθένος (εκτός από τις διαφορικές που πια είναι ένας θαυμάσιος ξεχωριστός κόσμος). Η κοινωνία υποστήριζε πως η πορνία είναι πληγή και τώρα είναι επάγγελμα. Η κοινωνία αναπτύχθηκε για κάποιες χιλιάδες χρόνια πάνω στη δουλοκρατία. Πόσο σαθρό είναι το επιχείρημα της κοινωνίας;;;

Η κοινωνία δεν είναι επιχείρημα, είναι ένα ανθρώπινο κατασκεύασμα που εξυπηρετεί τις ανάγκες του ανθρώπου, δεν είναι ο μπαμπούλας που επιβάλει απόψεις και καθορίζει συμπεριφορές. Είναι το μέσο βελτίωσης του ατόμου.

Βγείτε και παραδεχτείτε, είμαστε κολλημένοι στο θρησκευτικό στερεότυπο του ετερόφυλου ζευγαριού. Μη μιλάτε όμως για το τι είναι φυσικό ή αφύσικο, παίρνοντας ως ομαλότητα αυτά που σας έχουν επιβληθεί χωρίς ή με εισαγωγικά.

Η ηδονή σημαίνει χαρά και τη χαρά τη μοιραζόμαστε με όποιους μπορούμε και θέλουμε να μοιραστούμε να συναισθήματα μας.

Παλιοανώμαλα καταπιεσμένα κωλαράκια.

Με αυτή την λογική τίποτα δεν είναι λανθασμένο ή ανώμαλο. Παιδεραστία-κοπρολαγνεία κλπ όλα δικαιολογούνται στον βωμό της απελευθέρωσης και της ηδονής.

Ας μην τα μηδενίζουμε όλα... κάποια πράγματα καλώς τα θεωρεί ταμπού η κοινωνία... και κάποια άλλα κακώς.

Αλλωστε δεν είναι μόνο η θρησκεία που καταδικάζει κάποιες συμπεριφορές.

Σε προηγούμενο σου post θεωρούσες ότι το να συμπεριφέρεται μια γνωστή σου σαν σκύλος είναι φυσιολογικό. Ακόμη και η επιστήμη της ψυχιατρικής όμως διαφωνεί σε αυτό.

Γενικά πολλές συμπεριφορές που συναντιώνται συχνά στην καθημερινότητα μπορεί να είναι αποτέλεσμα νευρώσεων.

Ενας σεξουαλικά υγιής και σωστά ανεπτυγμένος άνθρωπος χωρίς κόμπλεξ δεν παρουσιάζει τέτοιες συμπεριφορές.

Ας μην κολλάμε στην λέξη ανωμαλία... είναι πολύ γενικός όρος.

Στην φύση τίποτα δεν είναι ομαλό και ίδιο... τα πάντα διαφέρουν και είναι μοναδικά. Με αυτή την έννοια τίποτα δεν είναι ανώμαλο.

Δημοσ.

Σωστος ο Ισκαριωτης. :devil: Θα εγραφα και εγω ετσι ωραια και to the point(ως συνηθως αλλωστε) αλλα η ζεστη με εχει καταβαλει.

Δημοσ.
Ας μην τα μηδενίζουμε όλα... κάποια πράγματα καλώς τα θεωρεί ταμπού η κοινωνία... και κάποια άλλα κακώς.

Αυτό που γράφεις, σημαίνει κάτι περισσότερο από τη συμφωνία σου με κάποια ταμπού και τη διαφωνία σου με κάποια άλλα;

• Moderators
Δημοσ.

Rottenlungs εχω την εντυπωση πως ο σκυλος δεν γνωριζει το κακο ή το καλο (τα οποια ειναι ουτως ή αλλως υποκειμενικες εννοιες), και οταν σε κοιτα λυπημενα επειδη εφαγε την μπριζολα απο το τραπεζι δεν το κανει λογω συνειδησης, αλλα λογω του οτι αναγνωριζει πως εισαι θυμωμενος μαζι του (ενστικτο το οποιο ενισχυεται αν εσυ ουρλιαζεις σαν παλαβος) οποτε σε καλοπιανει διοτι σε θεωρει ιεραρχικα ανωτερο του, αλλωστε νομιζω πως οι σκυλοι δεν εχουν τοση μνημη ουτως ωστε να θυμουνται τις πραξεις που εκαναν πριν μιση ωρα πχ, γι'αυτο ειναι σωστο να τους καταδεικνυεις το λαθος της πραξης τους την στιγμη που την κανουν και οχι οταν το αντιληφθεις εσυ (βλ. 10 ωρες μετα).

Εντος θεματος τωρα, θα συμφωνησω πως τα παντα ειναι θεμιτα απο την στιγμη που υπαρχει συναινεση και απο τις δυο πλευρες. Σε ενα ζωο, σε ενα παιδι και σε ατομα με διανοητικα προβληματα (σε ορισμενες περιπτωσεις), απουσιαζει η κριτικη σκεψη με αποτελεσμα εγω προσωπικα να θεωρω κατακριτεα την συνευρεση μαζι τους. Απο κει και περα η ομοφυλοφιλια αν και δεν με εκφραζει την αντιλαμβανομαι (χωρις να την εχω αναλυσει ιδιαιτερα). Οσον αφορα τα χψδ φετιχ (ολοι δεν εχουμε λιγο ως πολυ?), απο την στιγμη που και οι δυο (3,4,ν) παρτενερ ειναι συμφωνοι, δεν νομιζω πως αποτελουν προβλημα σε μια σχεση. Αν δεν ειναι συμφωνοι ομως (πχ παραδειγμα του klain) τοτε σαφως τιθεται θεμα συνεναινεσης.

Η διαφορες ηλικιας (απο την στιγμη που αποκλειεται η παιδεραστια) ειναι τουλαχιστον χαζο να κατακρινονται καθως και οι δυο συνηθως ξερουν πολυ καλα για ποιους λογους ειναι μαζι, και προφανως συμφωνουν. Αν και οπως ειπε η Συλβια συνηθως την κατακραυγη την τρωνε οι γυναικες (λογω κοινωνικων προτυπων της δεδομενης κοινωνιας, διοτι σε αλλες εποχες και κουλτουρες μια τετοια διαφορα κρινοταν ως απολυτως φυσιολογικη, οπως ισως συμβαινει τωρα με την αντιστροφη αναλογια).

Just my 2cents.

Δημοσ.
Με αυτή την λογική τίποτα δεν είναι λανθασμένο ή ανώμαλο. Παιδεραστία-κοπρολαγνεία κλπ όλα δικαιολογούνται στον βωμό της απελευθέρωσης και της ηδονής.

Αλλωστε δεν είναι μόνο η θρησκεία που καταδικάζει κάποιες συμπεριφορές.

Σε προηγούμενο σου post θεωρούσες ότι το να συμπεριφέρεται μια γνωστή σου σαν σκύλος είναι φυσιολογικό. Ακόμη και η επιστήμη της ψυχιατρικής όμως διαφωνεί σε αυτό.

Γενικά πολλές συμπεριφορές που συναντιώνται συχνά στην καθημερινότητα μπορεί να είναι αποτέλεσμα νευρώσεων.

Ενας σεξουαλικά υγιής και σωστά ανεπτυγμένος άνθρωπος χωρίς κόμπλεξ δεν παρουσιάζει τέτοιες συμπεριφορές.

Ας μην κολλάμε στην λέξη ανωμαλία... είναι πολύ γενικός όρος.

Στην φύση τίποτα δεν είναι ομαλό και ίδιο... τα πάντα διαφέρουν και είναι μοναδικά. Με αυτή την έννοια τίποτα δεν είναι ανώμαλο.

1. Χαίρομαι που ξεπεράσαμε το (μη) επιχείρημα του τι λέει η κοινωνία. Μην επιστρέψει κανείς σε αυτό.

2. Δίνετε μεγαλύτερη σημασία στην ερωτική πράξη απ' ότι της αρμόζει, ενώ μιλάω πολύ γενικότερα από αυτή και μιλάω για σχέσεις που περιλαμβάνουν το σεξ. Σε αυτό το πλαίσιο σχέσεων δεν υπάρχει σωστό και λάθος, ομαλό και ανώμαλο. Η ερωτική σχέση δεν είναι μόνο σεξ, είναι και η συντροφικότητα, είναι οι κοινές εμπειρίες, είναι η άνεση διαλόγου, είναι ο συμβατός τρόπος σχέσης, είναι πολλά και άλλα όμορφα. ΩΠ κοίτα να δεις, αυτά είναι ανεξάρτητα φύλου!!! (ω ποια ανωμαλία!)

Αν λοιπόν εσείς θεωρείτε πως η υποτακτικότητα στο σεξ κάποιου ατόμου είναι αρκετή για να καταστρέψει μία σχέση, πολύ απλά αυτή η σχέση δεν υπήρξε ποτέ, ήταν δύο τεμνόμενες πορείες που πηδήχτηκαν. Για την ακρίβεια, η υποτακτικότητα υπάρχει σε όλες τις εκφάνσεις μίας σχέσης, δεν κατανοώ γιατι είναι καταστρεπτική αν παρουσιαστεί στο σεξ με οποιαδήποτε μορφή.

3. Είμαι πολύ ηλίθιος για να καταλάβω το: Ενας σεξουαλικά υγιής και σωστά ανεπτυγμένος άνθρωπος χωρίς κόμπλεξ δεν παρουσιάζει τέτοιες συμπεριφορές.

Ποιες είναι αυτές οι συμπεριφορές;

Και πριν απαντήσετε, ρε αναμάρτυτοι που συμφωνείτε με τον judas, έχετε ή δεν έχετε σκαμπιλίσει τον ποπό του ερωτικού σας συντρόφου ποτέ; ε, παλιοανώμαλοι που ασκείτε βία; Κάποιοι τη βρίσκουν με τα κόπρανα και κάποιοι με τη νεκροφιλία και όχι με τα χαστούκια. Και μάλλον δεν ξέρετε ότι κάποιοι ερεθίζονται να τους προσφέρουν αυτές τις απολαύσεις.

3. Κολλάτε στη λέξη θρησκεία, επομένως αλλάζω τη φράση μου για να μην πιανόμαστε λέξεις: κολλημένοι στερεότυπο του ετερόφυλου ζευγαριού που εμφανίστηκε μετά από τις μονοθεϊστικές θρησκείες.

4. Δεν υπάρχει κάτι ανώμαλο στη φύση, υπάρχουν καταστάσεις που αντιβαίνουν τις προσωπικές μας συμβάσεις.

Δημοσ.
.

Και πριν απαντήσετε, ρε αναμάρτυτοι που συμφωνείτε με τον judas, έχετε ή δεν έχετε σκαμπιλίσει τον ποπό του ερωτικού σας συντρόφου ποτέ; ε, παλιοανώμαλοι που ασκείτε βία; Κάποιοι τη βρίσκουν με τα κόπρανα και κάποιοι με τη νεκροφιλία και όχι με τα χαστούκια. Και μάλλον δεν ξέρετε ότι κάποιοι ερεθίζονται να τους προσφέρουν αυτές τις απολαύσεις.

Δηλαδη εχει την ιδια βαρυτητα να δωσω σε μια γυναικα ενα χαστουκι στον ποπο, οπως και να της δωσω να φαει σκ@τ@.λιγο μπερδεμενο σε βρισκω.

Δημοσ.

έχει την ίδια βαρύτητα να γουστάρεις παστίτσιο ή μουσακά;

(ξεκολλάτε με τις αρνητικές ψήφους)

Δημοσ.
Δηλαδη εχει την ιδια βαρυτητα να δωσω σε μια γυναικα ενα χαστουκι στον ποπο, οπως και να της δωσω να φαει σκ@τ@.λιγο μπερδεμενο σε βρισκω.

Αν η άλλη γουστάρει να τα τρώει και ο γκόμενος/α γουστάρει να της τα δίνει εσένα τι σε κόφτει; Γενικά στο σεξ όλα επιτρέπονται εφόσον μπορεί να υπάρξει συμφωνία από τους άμεσα εμπλεκόμενους. Και το όλα περιλαμβάνει ότι μπορεί να βάλει ο νους και ακόμα και ότι δεν μπορείτε να φανταστείτε.

Δημοσ.

Έχετε πιάσει ένα πολύ μεγάλο θέμα. Άν σκεφτείς κιόλας οτι όσοι συμμετέχουμε είμαστε άτομα τα οποία έχουμε διαφορετικές ηλικίες και διαφορετικά πιστεύω, άντε να βγάλεις άκρη.

Εγω πιστεύω πως είμαστε ελεύθεροι να κάνουμε ότι γουστάρουμε (και αυτό δεν αφορά μόνο το σέξ αλλα και τα πάντα), αρκεί να σεβόμαστε και τις επιθυμίες αυτών που συμμετέχουν στην όποια πράξη. Δηλάδή δεν είμαι αντίθετως να πάει ένας 50ρης με μία 18νη, αρκεί να το θέλει κι αυτή... Δεν με νοιάζει να πηγαίνουν άντρες με άντρες, αρκεί να το θέλουν και οι δύο κτλ.

Εγώ ας πούμε είμαι ετερόφυλος, μου αρέσουν οι γυναίκες. Αλλα άμα πάρεις τα κοινωνικά πρότυπα, σίγουρα θα με χαρακτήριζες ανώμαλο. Δεν με ενδιαφέρει όμως γιατι πολυ απλά θα κάνω ότι θέλω και ότι με ευχαριστεί. Και για αυτόν τον λόγο δεν μπορώ να κατακρίνω κάποιον άλλον που απλά έχει διαφορετικά γούστα απο εμένα.

Δεν ήμουνα πάντα έτσι, μεγαλώνοντας είχαν περάσει και σε εμένα διάφορα στερεότυπα, όπως ξενοφοβία, απέχθεια προς τους ομοφυλόφυλους κτλ. αλλα πλέον τα έχω αποβάλλει.

Πολλοί λένε οτι είμαι οκ με τους gay αλλα δεν θα ήθελα να είναι ο γιός μου. Και εγώ το έλεγα αλλα πιστεύω πως άμα μου τύχαινε μάλλον στην τελική δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Οι καιροί αλλάζουν και η αλλαγή είναι κάτι το υγειές για μία κοινωνία. Δεν θέλω ούτε καν να φανταστώ μία στάσιμη συντηρητική κοινωνία...

Αλλάξτε μυαλά. Κι αν δεν μπορείτε απλά σεβαστείτε τον άλλον, γιατι όλοι μιλάμε για ελευθερία αλλα οι περισσότεροι δεν σέβονται την ελευθερία των άλλων.

• Moderators
Δημοσ.
Τα ζωάκια πρέπει να νιώθουν τύψεις που μας βάλανε σε τόσο κόπο να τα μεγαλώσουμε.-

---------- Προσθήκη στις 14:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:14 ----------

Χαχαχα ρε φιλε γιατί όμως με κατακρίνεις που μου αρέσει η κλανίλα; Είμαι και κοπρολάτρης επιπλέον, δεν είναι φυσιολογικό; Το έκανε η φύση για να μειώσει τον υπερπληθισμό!

Εντάξει, δεν κατάλαβες τι εννοούσα αλλά δεν χρειάζεται να ειρωνεύεσαι. Θα μπορούσες απλά να μου ζητήσεις να στο αναλύσω περισσότερο.:-)

2. Δίνετε μεγαλύτερη σημασία στην ερωτική πράξη απ' ότι της αρμόζει, ενώ μιλάω πολύ γενικότερα από αυτή και μιλάω για σχέσεις που περιλαμβάνουν το σεξ. Σε αυτό το πλαίσιο σχέσεων δεν υπάρχει σωστό και λάθος, ομαλό και ανώμαλο. Η ερωτική σχέση δεν είναι μόνο σεξ, είναι και η συντροφικότητα, είναι οι κοινές εμπειρίες, είναι η άνεση διαλόγου, είναι ο συμβατός τρόπος σχέσης, είναι πολλά και άλλα όμορφα. ΩΠ κοίτα να δεις, αυτά είναι ανεξάρτητα φύλου!!! (ω ποια ανωμαλία!).

Κι όμως δεν ήταν από πάντα έτσι. Στο δυτικό κόσμο, η μετάφραση του "ερωτικής σχέσης" ως "αποκλειστικότητα στο κρεβάτι" είναι εφεύρεση των τελευταίων 150-200 χρόνων. Μέσα από τα ρομαντικά ποιήματα, την ψυχιατρική και -προπάντων- τις θρησκείες κατάφεραν (βαφτίζοντας "ταμπού" οποιαδήποτε πράξη δεν θεωρούσαν συμβατική με την ηθική τους) να μετατρέψουν την ανάγκη που έχουμε όλοι μας για να ηδονιζόμαστε σε κάτι το απεχθές. Καταρχάς, μόνο και μόνο η λέξη "διαστροφή" είναι απαράδεκτη όταν χρησιμοποιείται για να περιγράψει συμπεριφορές οι οποίες προσφέρουν χαρά και αναζωογόνηση στο άτομο. Και εν τέλει πότε έγινε η σύσκεψη που αποφάσισαν ποιές πράξεις θα είναι μη αποδεκτές; Δεν θυμάμαι να με είχαν καλέσει.:P

Εγω πιστεύω πως είμαστε ελεύθεροι να κάνουμε ότι γουστάρουμε (και αυτό δεν αφορά μόνο το σέξ αλλα και τα πάντα), αρκεί να σεβόμαστε και τις επιθυμίες αυτών που συμμετέχουν στην όποια πράξη.

Μα άμα η άλλη θέλει δεν είναι εξίσου απολαυστικό!!!:P:p:p

Δημοσ.

Η άποψη μου είναι ότι ο καθένας πρέπει να κάνει ότι συναινετικό γουστάρει εκτός από οποιαδήποτε μορφή παιδοφιλίας. Οι παιδόφιλοι θα πρεπει να κρεμιούνται απο τα @@ τους μεχρι να ψοφήσουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...