frenzy Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Εγώ χαίρομαι ιδιαίτερα με τη δυνατότητά μου να είμαι σιχαμένος, ειδικά όταν συνδιαλέγομαι με την κατσίκα μου.
Kallistos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Απορία: Ανήλικοι διαβάζουν το φόρουμ; Αν ναί τότε μήπως θάπρεπε να είναι προσεκτικότερος κάποιος πριν γράψει κάτι; Και πριν ανοίξει κάπιοιο παρόμοιο θέμα;
slygeo87 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Απορία: Στο άβαταρ σου είναι η Nina Mercedez; =ρ
Kallistos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Απορία:Στο άβαταρ σου είναι η Nina Mercedez; =ρ Είναι "ακατάλληλη γι' ανηλίκους κάτω των 18" το avatar μου; http://www.thailandbuddy.com/Thai-Girl-Gallery/Malaika-Arora-Now-Malaika-Arora-Khan.html I am the captain of my soul. r u sure?
slygeo87 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Το αν κάποιο θέμα θα παραμείνει ενεργό ή θα κλειδωθεί είναι στη κρίση των συντονιστών. Αν για κάποιο απ' όλα έχεις παράπονο μπορείς να κάνεις αναφορά. Ωραία νιαμού βγάζει η Ταϊλάνδη.
Kallistos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Το αν κάποιο θέμα θα παραμείνει ενεργό ή θα κλειδωθεί είναι στη κρίση των συντονιστών. Αν για κάποιο απ' όλα έχεις παράπονο μπορείς να κάνεις αναφορά.. Που είμαι για να κάνω αναφορά; στο στρατό; Αυθόρμητα σκέφτηκα μήπως τέτοια θέματα πριν τα ανοίξει κάποιος πρέπει να το σκέφτεται καλύτερα όπως και τον τρόπο που θα διατυπώσει μια απάντηση σε ένα τέτοιο θέμα. Προσωπικά διάβασα δύο πόστ και τον τίτλο και μου αρκεί. Δεν θα πάρω. Ωραία νιαμού βγάζει η Ταϊλάνδη. Απαξαπανέκαθεν.
The_Judas Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Οι πρώτες σεξουαλικές ορμές του ανθρώπου κατευθύνονται προς συγγενικά πρόσωπα (κατά Φροϋντ - οιδιπόδειο σύμπλεγμα). Είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό σε άτομα νεαρής ηλικίας. Αν δεν το ξεπεράσουν αυτό βέβαια σε κάποια μεγαλύτερη ηλικία μπορεί να αποκτήσουν ως αποτέλεσμα κάποιες νευρώσεις. Η παιδοφιλία και η κτηνοβασία είναι σεξουαλικές παρεκλίσεις και είναι αποτέλεσμα μη σωστής σεξουαλικής ανάπτυξης. Κάποιοι άνθρωποι για παράδειγμα, νιώθουν κατώτεροι σε σχέση με άτομα ηλικίας τους και προσπαθούν να επιβληθούν σε άλλα ερωτικά αντικείμενα στα οποια έχουν το πάνω χέρι (π.χ με παιδιά). Οπότε δεν είναι απλά θέμα προσωπικού γούστου και επιλογής... σε ορισμένες περιπτώσεις μιλάμε για ασθένειες που χρήζουν προσοχής. Πολλες φορές ο υπερβολικός σεξουαλικός συντηρητισμός της κοινωνίας... ή ακόμη και η υπερβολική σεξουαλική απελευθέρωση οδηγεί τον άνθρωπο σε τέτοιες συμπεριφορές.
status Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Καλά βάση Φροΰντ όλοι παραφιλικοί είμαστε οπότε "περί γούστου, ουδέν σχόλιον!"
htps Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Καλά βάση Φροΰντ όλοι παραφιλικοί είμαστε οπότε "περί γούστου, ουδέν σχόλιον!" K oλιγον τι πεπερασμενος σε καποιους κυκλους της μοντερνας Ψυχολογιας... Παρολα αυτα η Κλινικη Ψυχολογια και η Ψυχιατρικη θα συμφωνησουν με τον Judas ως προς την καταταξη της παιδοφιλιας και της κτηνοβασιας ως ''παραφιλιες''
ZAKKWYLDE Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δεν έχω πρόβλημα με τους Γκευ, έχω πρόβλημα με τους Γκέυ που επιδεικνυουν τη σεξουαλική τους ταυτότητα προκλητικά. Γενικότερα έχω πρόβλημα με οποιονδήποτε επιδεικνύει την οποιαδήποτε ταυτότητά του προκλητικά.
Tilemaxx Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Οι πρώτες σεξουαλικές ορμές του ανθρώπου κατευθύνονται προς συγγενικά πρόσωπα (κατά Φροϋντ - οιδιπόδειο σύμπλεγμα). Είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό σε άτομα νεαρής ηλικίας.Αν δεν το ξεπεράσουν αυτό βέβαια σε κάποια μεγαλύτερη ηλικία μπορεί να αποκτήσουν ως αποτέλεσμα κάποιες νευρώσεις. Πάντως αν μου έλεγες οτι οι πρώτες σεξουαλικές ορμές του ανθρώπου κατευθύνονται προς την πρώτη τους σέξυ δασκάλα θα σου έβαζα +1
SCORPIO777 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δεν έχω πρόβλημα με τους Γκευ, έχω πρόβλημα με τους Γκέυ που επιδεικνυουν τη σεξουαλική τους ταυτότητα προκλητικά. Γενικότερα έχω πρόβλημα με οποιονδήποτε επιδεικνύει την οποιαδήποτε ταυτότητά του προκλητικά. Το θεμα δεν ειναι αυτο αλλα εαν ειναι φυσιολογικο να εισαι gay.γι αυτο η φυση δημιουργησε 2 φυλα για να ζευγαρωνουν και να αποκτουν απογονους.ολοι οι αλλοι συνδυασμοι για μενα ειναι ανωμαλια.
Tilemaxx Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Το θεμα δεν ειναι αυτο αλλα εαν ειναι φυσιολογικο να εισαι gay.γι αυτο η φυση δημιουργησε 2 φυλα για να ζευγαρωνουν και να αποκτουν απογονους.ολοι οι αλλοι συνδυασμοι για μενα ειναι ανωμαλια. Ρώτα εναν γκέυ να σου πει την γνώμη του.
SCORPIO777 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Ρώτα εναν γκέυ να σου πει την γνώμη του. Να μου λειπει το βυσσινο.
bluesattack Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Το θεμα δεν ειναι αυτο αλλα εαν ειναι φυσιολογικο να εισαι gay.γι αυτο η φυση δημιουργησε 2 φυλα για να ζευγαρωνουν και να αποκτουν απογονους.ολοι οι αλλοι συνδυασμοι για μενα ειναι ανωμαλια. Περι φυσης http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=55083 (Ενδιαφερον το θεμα αλλα με παρα πολλους παραμετρους και περιπτωσεις, κοινωνικα ,νομικα , ηθικα ζητηματα )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.